-
Jo a ty " lala " jo trapný jo? tobě to přijde trapný protože to kněmu necítíš jako ja !!jednou pochopíš až taky ucítíš ale to až budeš starší ... kolik ti je 10 ? nehraj si na velkou jasný ? *3*
-
Já s nim nechci chodit nejsem vy nesnim já dělám skutečnost !!! já s nim budu nejlepší kámoška ale v s nim asi těžko budete chodit !!! nechodí s 13 :D já mám větší šance !!
-
Jestli je tohle budoucnost filmu, tak preju UPRIMNOU SOUSTRAST *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
:DDD Ani nevíte jak je vtipný číst ty Vaše trapný komentáře jak ste se do něj vtiskly a že ho milujete a že se zabijete:DD P.S. Je úžasnej, taky ho zbožňuju *14* *15*
-
-
Já s nim nechci chodit ... já s nim chci být nejlepší kámoška ... nechci po něm tak moc .... jo a chodit vy s nim asi nebudete ale já s nim asi nejlepší kámoška budu mám na to větší naděje !!!!
-
-
Hele vy ho možná všechny milujete , ale né tak moc jako já ... !!! protože já bych se kvuli němu zabila !!! já si zbírám všechny informace o něm ...!!! a až mi bude 18 pojedu za ním a všechno mu řeknu ÚPLNĚ VŠECHNO i to jak ho miluju ... !!! tetka si říkáte " ta si věří ta to tak udělá " ale jo udělám už mám peníze našetřené na letenku a zjistím si kde zrovna bude a poletím tam !!! nejsem žarlivá ale co je oje to je moje a konec příběhu ... !!! a Taylor JE MŮJ !!! ♥ ♥
-
-
hhhh Já ho taky miluju a miluju ho víc než-li ty :)) !! Je muj život pro něj žiju i když omě nic neví ani neví že existuju nevadí ja jednoho dne řeknu hey taylor I´m Veronika I love you !! My frend ?? No jasně že bych s ním chtěla utvořit par ale copa se to stane ?? Bohužel ale ne ani nevíš jak mi to lame srdce že je tak daleko a že ty americk ypipky ho jen zneužívají vztah k nemu vnímam velmi citlivě (nevšímejte si mích hrubek pac sem dyzlektiK :DD jo na 14tileetou je to divny ale neva :DD natom tet nezalezi :)) ) Taky si oněm získavam inf. to asi každa taylovers ne ??? A promin Renesmee11 tvůj není nicí tady co jsme tu on je své pravný ale neřeš taky bych ho chtěla a řeči typu je můj jsou dětinské -_- !! promin v tom připade sem dítě Miluju ho a pozor dámi a paove Taylor D. Lautner je můůj :** <3<3 <3 <3 <3 <3 *14* *14*
-
-
A joo holky nejde o to jak je Sexy nebo o to jak je krásnej :) ale já ho miluju ne kvuli tomu jak vipadá ale kvuli tomu co má uvnitř a já vím co cítí !!! já jsem se do něj vtiskla a nikdy neodtisku :) prostě vy to tak necítíte ale já jo !!!
-
-
Promin že ti dotoho o5 vztupuji ale jak mužes vedet co cítí ??
Ja ho třeba miluju už jen kvuly tomu že je :))
-
-
Hele vy ho možná všechny milujete , ale né tak moc jako já ... !!! protože já bych se kvuli němu zabila !!! já si zbírám všechny informace o něm ...!!! a až mi bude 18 pojedu za ním a všechno mu řeknu ÚPLNĚ VŠECHNO i to jak ho miluju ... !!! tetka si říkáte " ta si věří ta to tak udělá " ale jo udělám už mám peníze našetřené na letenku a zjistím si kde zrovna bude a poletím tam !!! nejsem žarlivá ale co je oje to je moje a konec příběhu ... !!! a Taylor JE MŮJ !!! ♥ ♥
-
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Užásnej *8* miluju ho *4*
-
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Užásnej *8* miluju ho *4*
-
Která z nás by nechtěla s ním chodit, ale asi všechny by po ohledu na něj naživo,a samozřejmě po první větě kterou by nás oslovil skončili na oddělení které se jmenuje ARO. Ale souhlasím s vámi, on je vážně dokonalej, úžasnej, strašně sexi s nevěřím a nevěřím tomu, že je gay. To je prostě hloupost.
ALE VŠECHNY HO STRAŠNĚ ŽEREM A BEZNADEJNĚ MILUJEM...