Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hele já ho žeru *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je božskej
  • já bych chtěla aby byl můj kluk
  • Nej♥♥♥♥ Proč v ČR nejsou takoví nádherní kluci?! *9* *9* *9* *10*
    • Myslím, že nějaký jakoby Taylor v ČR by se našel, akorát o něm nevíme. Nedávno jsem potkala jednoho klučinu, který je hrozně moc podobný Taylorovi, když byl ještě malý... kdybyste ho holky viděli asi by vám spadla brada...
  • je sexy
  • POSERTE se, bando dementni, tohle neni herec, to kus chuya yebnuteho. Herec byl Richard Burton, ne tahle kreatura, takove lidi ja uznavat nNEBUDU ANI OMYLEM.
    • no tak nebudeš ale hrát umí.
    • Víš co měl by ses za sebe wstydět nejsi nic jineho než svinsky žárllivec sklidni se a jdi raději spát zmetku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • snad ho každá znás musí milovat *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Myslím, že Taylor si tady novou hlavní fotku už opravdu zasloužil! Vypadá to líp *3* jinak holky nevíte žádná nějaké novinky o Taylorovi, kromě toho nového filmu co se bude sním natáčet... vždycky se snažím něco vypátrat, ale nic moc.. jako by se snad propadl... budu ráda za komenty *3* *2*
  • Taylor Lautner je neuveřitelnej je moc hezky ma velky svaly proste super je nejlepši herec na světe =)))))))))))))))))))
  • He is sexy and i know it
  • Nedavno sme jeli s přitelem domu a bourali jsme on to nepřežil a ja mislela že muj život skonči pak sem viděla 1. díl stmívání a jako kdych se znova zamilovala nvm ale připada mi to neuvěřitelný
    • kiss.miss
      ehm tak to nevim co odpovědět ..asi si nemilovala když ses byla schopná zabouchnout do fiktivní postavy .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit