Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Twilight_M
    Uíí ♥ Miluju ho :)) Jo a Silwie..
    Chápu, že máš svůj názor... Sorry, ale tak proč seš na jeho "profilu" když ho tak nesnášíš? OMFG.. Přemýšlej ty kravičko :D -.-
    • myslím že já jsem ten kdo tady přemýšlí
      já jsem dřív četla tu knížku než jsem viděla ten film a v knížce byl Jacob trochu svině, tak jsem si asi dopředu udělala špatnej obrázek
      SORRY když jsem to sem psala tak jsem si to asi neuvědomila, je mi to líto *13* *13* *13*
  • Milá Silwie jestli ti je z něho tak hrozně zle nikdo tě nenutí se na něj dívat *3* každý NEMUSÍ mít stejný vkus jako ty !! Jestli máš takovou potřebu o něm psát doví co je jdi si to psát klidně do své ...... !!
    Jak by bylo tobě kdyby někdo úplně CIZÍ o tobě psal že jsi .... atd..
    Ani ho pořádně neznáš tak nepomlouvej !
    • znám ho dost dobře *16*
      • Twilight_M
        Jaj... Kašli na ňu ANN.. Ona ho nesnáší a přitom je na jeho profilu a dobře ho zná.. Tak co po nás chce :P
        • nic po vás nechci, nenutím vás odpovídat, pište si co chcete, já si taky budu psát co chci, už je mi to jedno
          • aha, to jste mysleli na silwieeeeeeeee
  • víc mu to slušelo s dlouhými vlasy ( stmívání ) *3*
  • proč všechny hezký lidi žijou někde v Americe....blbý česko :(( *14*
  • A nezkoušej mi odepisovat hádat se s tebou nebudu!!!
  • jo a ty Sofiya si di někam, protože nás s takovýma kecama nezajímáš a nikdo ti věřit nebude. Mi ho třeba máme rádi...a dost nám vadí když ho takhle hnusně kritizuješ...jestli se ti nelíbi nebo ho prostě nemáš ráda, tak si to nech pro sebe!
  • Taylore máme tě všichni moc rádi, někteří až moc k zbláznění.Chtěla by s tebou být spousta holek ale stejně nemůžou...život je takový jakým se stal. Ale je mi moc líto, že tě ani poznat osobně ani jako přítele nemůžu.... *9*
    • Twilight_M
      Taky chci *9* *13*
  • Je nádhernej..sexy.. *14*
  • je boží boží boží!!!!!!!
    já te miluju Taylore!!!jó jó jó miluju *2* *1* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jo a ty sliwieeeeeeeee kyž se ti nelibi tak sem nic nepis
    !! *16*
    • *16* co je ti po tom *16*
      • Twilight_M
        Zavři hubu ty pindo retardovaná!! :D To Tay je mnohem lepší než ty.. A nemá ve jméně W -> Nehraje si na nějakou princeznu :P L.O.L :P
        • neštvi krávo a nech mě na pokoji
          když mě přestanete srát, slibuju že už sem nic nenapíšu
          SORRY
          • O bože silwi něco :DDD si trapna jak tva prde* hove* *12* *12* *12*
            hnusna píč* *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit