Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsi úrostě nejlepší a dokonalej.Žádného herce jsem si tak nikdy neoblíbyla *14* *14* *3* a chtěla bych tě někdy potkat na živo ale vím že se to nestane *13* *13* *13* seš prostě nej a Johny Depp je proti tobě kejda(sračka!!!!!!!!!!!¨)Ahoj Terka
    • kiss.miss
      TERKA:to si dovolim nesouhlasit Johnny Depp je zkušený a unikátní herec ktery má už něco za sebou...Taylor je fakt dobrej stokrát lepší než Rob Pattinson (kterej je podle me podpruměrnák)ale z Johnnym ho ještě nemužeš srovnávat :-)
    • takže je to jedno protože každý má svůj názor a já ho mám taky jsi má nej kámoška a já chápu že se ti nemůže líbyt samí člověk
  • SMRDÍŚ......... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Ahoj no já tě nemám moc v lásce ale má nej kámoška pořád o tobě mluví je do tebe prostě blázen ale kadždý má svůj názor. Mě se osobně nejvíc líbí Johny Depp no a jí se líbíš ty (takovej bezďáček)no jinak(smrdíš) jsi v poho *11*
  • de**l hnusnej *16* *16* *16* *16*
    jo a nechte silwieeeeeeeee na pokoji, aspoň se nebojí vyjádřit svůj názor a nenechá se ovlivnit davem
    silwieeeeeeeee, ve všem s tebou naprosto souhlasím
    I Hate Taylor *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • http://tinyurl.com/9bfzkfh no mezi klukama je první
  • Mě by se více líbílo kdyby Bella chodila s Jacobem *4* . Jacob je fakt super *14*
  • Je úžasný!! Moc ho Miluju!! Chci ho !! *14* *14* *14* *14*
  • omlouvám svou sestru za její nevhodné komentáře- moje sestra je bohužel silwieeeeeeeee
    já ho sice taky nemám moc ráda, ale nebudu pomlouvat a kritizovat taylora ani ty, kteří ho mají rádi
    nesnáším svou sestru
    jo a google→obrázky→ Kyle Dayton
    je mu šíleně podobnej
    na youtube zkoukněte: twilight parody hillywood show
    tam máte: stmívání, nový měsíc, zatmění a rozbřesk *3* *3* *3*
    • shazuješ její komentáře, jo?
      víš co, jdi někam, nikoho neobtěžuj falešnými omluvami a navíc se asi bojíš vyjádřit svůj názor *16* *16*
    • Kyle Daytton je úžasnej:) ♥ Hraje Jacoba v parodiích od Hillywood Show:)
  • Ahoj som skoro s kamoška my do tebe chceme aby si prišiel na Slovensko.Si taký Pekný ž to nevieme odolať a strešne ťa milujem.Neviem čo by som dala zo to aby som sa mohla ctebov vidiet *3* *3* *9*
  • ÓH holky,já si myslím,že je to ten největší sexbomba,která může být *6* *6* *6* *6* *6* *6* On je božský,slaďoučký a k sežrání *14* *14* *14*
    Ale ne,já ho nemiluju..Já ho zbožňuju a ho chci!!!Prostě ho chci!On je tak óóh to nejde ani popsat!A silwieeeeeeeee jsi čůza,protože jsi tu přišla jen aby ses mohla s někým hádat,asi tě to baví nevím,ale do všech jeho skvělých fanynek si zarýváš.Prostě je to jasné,že tady bude napsané to,co tady je,protože na něho se dívají jen ty nejúžasnější fanynky a ty jsi tady přišla,aby ses mohla hádat.Ale všem je docela někde,co si myslíš,protože my ho zbožňujeme a názor nějaké čupky jako jsi ty opravdu nikoho nezajímá.My chápeme,že ho asi nezbožňuje každý a že se najde někdo i takový,jako ty!
    • Já si myslím,že je to prostě jen zakomplexovaná holka,on se ji líbí,ale protože ví,že ho mít nikdy nebude vylívá si na něho zlost *16*
      • sklapni p*** nelíbí se mi
        zas tak ubohá nejsem a vůbec proč reaguješ na svoje vlastní komentáře???
        seš s tím trapná ty k*ndo *16* *16*
        ne*er!!!
    • Jo,přesně,to jsi trefila!Prostě je to kr*va nic jiného,jinak já ho taky miluju je božský! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit