-
Hello :D How are you?
-
co snim mate je to normalni kluk co ja teda vim *16*
-
-
Víš co si myslím o holkach jako ty ??? Že sou namysleny Bieberky :))
když tě on sexy typek nezajíma tak tvuj problem ne muj di se vycpat hnusná verbeži !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Di do kund* :)
-
-
Jžs co sem viděla tak tady furt píšete o Bobíkovy..Tak za prvé tohle neni jeho diskuze a za druhé je šerednej jak moc nevim který chuděry mužou mít takovejhle vkus.Asi nějaký třináctky s rovnátkama a akné.Tak to vám dám dobrou radu vykopejte si kostlivce a budete to mít na stejno,,protože i ty tkz.buchty na břiše co měl v new moon měl namalované.Jinak má figuru jak můj mladší 9letý bratr.
-
-
A ty si jako kdo ?? :DDD píč* z Haliwoodo ?? :DD ne nejsi takk zavři tu svojí nevymachanou hubu a nenavažej se laskave do nej !!! Jestly tvuj bratr ma buchty jako tay tak v tom případě ja jsem Japonsky bůch srandy :DDD !!!! Pač jako on nikdo nema je dokonaly !! A ty ?? Jen holka co nikdo nezna :)) tak přiste nez neco placneš si to rači rozmysli ju :)) Ahoj s pozdravem Míša !!! *3* *3* *3*
-
A jestli ste to nepochopily tak ...BOBÍK-BOB-ROBERT=EDWARD..chytráci.
-
Ty buchty měl namalovany Edward mimochodem ty krávo .. A ty buchty mu jako malujou v kazdej filmech nebo co ? A navic je ukazal v zivym vysilani.. Nepiš sem takovy sračk* když o tom vis uplny hov** !! *3* *15*
-
-
Anonymka-:-DDDD nedodělaný pako se ozvalo :-DDDD
Tak zaprvé sem myslela že EDWARD!!! měl ty buchty namalované blbečku:-DDD.
Za druhé si táhni na Bobíkovy stránky když ho tak miluješ..přitom o tebe by si ani kolo neopřel...
A za třetí- neodepisuj když ani neumíš číst. -
-
To s timy namalovanymi buchtami bylo na Taylora nebo na Roba !!! -_- !!
Kráv* jestly na taylora tak si kun* a jestly na Roba tak ok
-
-
Já beru že každýmu se líbí něco jinýho....ale vy ste tak "chytrý" že to radši píšete sem... místo na stránky RP..a 13 už mi dávno není, rovnátka se nikdy nenosila(jen pro tvoje info).
-
-
a naka chytra samotny ti je 13 a máš rovnatka a akne :D Každymu se nekdo libi a nekdo nelibi takovej je už život kdyby se každy libil stejne chlap tak by sme brzo vymřeli a všechni žensky by se pozabijely :D
-
-
taylor je miláček
-
taylor je daleko krásnější než robert a vsadím se že mnohem charizmativnější než on takže se jděte bodnout
-
Jéé já jsem 6 února a on 11 února jenže já 1999 a on 1992 :D
-
-
:D Já jsem jako on,ale roku 2000 *3*
-
-
https://www.facebook.com/pages/Fanou%C5%A1ci-Taylora-Lautnera-sem-/510070705704609 vzájemné?
Přidejte se budeme moc rádi :) -
-
Potřebuju i adminy a adminky nebojte se napsat :)
-
-
Hej holky ale jako fakt neleztetu když se vám nelíbí Taylor a děte na Pattisonu diskuzi a tam si ho může te vychvalovat a né tady že píšete o Taylorovy že je bléé což není.Tak že si děte na jeho diskuzi když ho tak vychvalujete a jesli se vám nelíbí váš problém a stejně Pattison má REZAVÉ CHLUPY na břichu a tohle je bléé a Taylor má narozdíl od něho nádherné BUCHTY a somozdřejmě i zbytek těla promě je nádherný a když pro vás ne tak odprejskněte!!!!
-
-
hm to jo má figuru jak chlapeček...Taylor má aspon postavu jak chlap.
-
-
no sice mám ráda roba ale jackob je taky dobrý jenom to trochu předstírám před sestřenkou že ho mám taky ráda nevím jak jim to říct ale jinak mám radši roba *3*
-
-
Klári tak to normálně řekni a nepiš to tady někde
-
-
je škaredý nevím možná sou je buchty sladké ale jinak je ..bleeeeeeeeeeee *11* *11* *11* *11* *11* *11*
-
-
Ty si ble ty slepičí mozku -_- *11* *11* *11* ... on je dokonyly a rob je ble :) *12* *12*
-