Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • taylor

ja to nechápu že klesá tak dolu vždyt je milionkrát hezčí než nějakej bieber nebo pattison vždyt ted dostává nabídky aby delal modela a v roce 2011 bude mit novej film kde bude hrat hrdunu a to byl jeho sen
    • smelu

Re: taylor

super!!!!!!těším se
      • ashley0077

Re: Re: taylor

a na co se jako tešís!?? *7*
        • smelu

Re: Re: Re: taylor

na ten novej film!nauč se číst a pak se ptej,jo? *9*
          • ashley0077

Re: Re: Re: Re: taylor

sorry cíto ze se ptam normalni clovek by my normalne odpovedel ale ty mezi ne nejspis nepatris!! *9*
  • anett_lautner

? ...

Dnes som sa dočítala v jednom časopise že Taylor často býva smutný pretože vždy keď sa niekde objaví v spoločnosti so svojími kolegami Robertom Pattinsonom a Kris Stewart je vždy v úzadí a odstrčený pretože všetci fanúšikovia majú radi hlavne Roba ... no keby vedel koľko má na Slovensku a v Česku fanúšikov, myslím si že by smutný nebol pretože my všetky ho zbožňujemeeee!!! *14* *3* no nie je to tak? *14*
    • Re: ? ...

Já proti Robovi moc nemám,ae nevim co na něm všichni viděj... *9* u mě ROZHODNĚ vede Tay!!!ty oči.to tělo.ten usmeu...to je něco...Rob je,když to tekhle sprominutím řeknu,jak vybli*ej...tělo plochý,oči nic moc,furt jedno a to samí čííííro jako kdyby neměl hřeben,kouří,....nevim pro mě je prostě divnej a nelíbí se mi....to Tay! je něco upa jinýho...TAYI POJEĎ DO ČR A NA SLOVENSKO!!!!A VYHRAJEŠ TO!!!aspoň teda u mě vždycky vyhraješ...:c) *3* *4* *14* I Lowe U!Tay! *14* *14*
    • xxxkatuskaxxx

Re: ? ...

ach Taylor je o 100% krásnější než nějakej blbej hnusnej divenj Robert..:) jj v česku by bylo fanynek..:) on je tak kráásnej..:)<3♥♥♥♥
      • sarda

Re: Re: ? ...

Tohle je zase věc názoru. Mně se líbí víc Rob :)
    • Re: ? ...

je to taak *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • smelu

Re: Re: ? ...

to je pravda!!! *14*

musíme ho dostat nahoru! nechápu že tak rychle spadl!! :(
    • smelu

Re: nahoru

kvůli tomu že sem nechodíte
  • deniskakikuska

Super ♥

Taylor je mco krásnej a někdy mi připadá že je hezčí než Justin Bieber.je super SEXY *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • maki94

Re: Super ♥

Tak to je každopádně víc sexy než Justin Bieber!! Taylor aspoň vypadá jako mužskej, byť je vlastně taky ještě puberťák. Promiň, ale proti Justinovi je hezkej každej chlap, jelikož Justin je ještě hošík-prcek. Mně osobně by mohl začít Justin zajímat až tak o 5 let později, zatím je to jenom malej zpívající šampónek, co vypadá jako můj mladší brácha a to mě rozhodně nepřitahuje *3* . Ale chápu, že holky ve tvym věku ho milujou! *4*
      • smelu

Re: Re: Super ♥

100% je hezčí než Biber!!!!!
  • smelu

My Own Worst Enemy

konečně jsem ten film našla a stahuju si ho!!!! *14*
    • assilemka

Re: My Own Worst Enemy

Já ten film nemůžu najít dala by si mi odkaz kde si ho můžu stáhnout, prosíííím??? *4*
      • smelu

Re: Re: My Own Worst Enemy

tak to jsem teda hodně zklamaná....ten film je jen v angličtině ani český titulky a objeví se tam jen jednou!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10*
        • maki94

Re: Re: Re: My Own Worst Enemy

Je to seriál! *3*
          • smelu

Re: Re: Re: Re: My Own Worst Enemy

aha díky!!!
  • notak

Taylor furt klesa.Uz je na 10 miste.Musime s tim neco udelat *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
    • Re: notak

presne tak to tak nemuzeme nechat jak zmizi z 1. desitky tak to nepreziju *9* musime vytlacit aspon tu dolly buster! *8*
      • smelu

Re: Re: notak

a co asi tak můžeme dělat,když se moc lidí k němu nepřidává???? *10*
        • Re: Re: Re: notak

chodit sem víc *16*
          • smelu

Re: Re: Re: Re: notak

a to pomůže? *9*
            • smelu

Re: Re: Re: Re: Re: notak

aha
            • Re: Re: Re: Re: Re: notak

joo řeší se tu že taylor má malou návštěvnost:( *16*
          • Re: Re: Re: Re: notak

copak se tu řeší? abych byla v obraze .. mohu pomoc?
  • <3

on je tak uzasnej ... Kdyby tak byla nejaka sance se s nim poznat potkat a proste seznamit ... Jak ja zavidim hercum a štábu z twilight saga ze kdyz se natáčí ze muzou byt s nim nebo pobliz neho...
    • Re: <3

Hm, to jo no *3* Ale jestli je pravda, že když na tebe někdo myslí, tak máš škytavku, chudák! *4* *14*
      • anett_lautner

Re: Re: <3

*1*
      • Re: Re: <3

To máš pravdu *1* *1* *1* *1* jsme se musela teď tak zasmát, to by opravdu byl chudák
        • Re: Re: Re: <3

hej máte pravdu :D :D ... to by už musel ísť do nemocnice čo by furt štikal *4*
  • mysulka89

film

Prosím vás nevíte někdo jak se jmenuje ten film nebo seriál jak tam hraje Taylor holku????? *9*
    • Re: film

je to showka :D Saturday night life daj si do YT taylor lautner SNL a niekde to najdeš su tam aj ine videa z toho ( ako robi xichty alebo hra gaya ) ... na to video s tou babou odporucam dobru znalost anglictinz lebo ked tomu budes rozumiet vybuchnes od rehotu :D dufam ze to najdes ... ak budes mat problem s tou AJ ... prihodim preklad :) okey? :)
      • mysulka89

Re: Re: film

Jj Diky mam to *3* *3* *4*
    • Re: film

To není film, ne...já nwm, ale vidla jsem to jenom jako video na youtube...když najdu ten odkaz, tak ti ho písnu, ale fakticky bwm... *7* *7*
  • Jsem nastvana

Zajimalo by me co Dolly Baster dokazala,ze je na Taylorovim miste.Musime ho dostat zpatky *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Re: Jsem nastvana

jo vid..popravdě Taylora moc nemusím,ale Dolly Buster teda fakt na pátym mís nebud... *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8*
      • Re: Re: Jsem nastvana

tjn!
  • to snad ne!!!

jakto že je Tay na 7. místě??? *16* *16* *16* *16*
    • your-darling

Re: to snad ne!!!

můžete mi vysvětlit co dělá Dolly Buster na tayově místě?? *16* *16* *16*
      • Re: Re: to snad ne!!!

Co Miley leze Taylorovi na místo? *16*
        • Re: Re: Re: to snad ne!!!

Miley??Dut ta je už hodn dlouho na prvním místě...I když škoda mno... *9* *9* *9*
    • h.f.2babetca

Re: to snad ne!!!

A nie je to jedno ... je to len blby rebricek ... na ostatnych kaslime anenervujme sa zbytocne preto ved on pre nas bude vzdy jednotka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit