-
Taylor
Má Taylor teďka nějakou holku??(doufám že neee!!!! *14* *14* -
-
Re: Taylor
to nik nevie :DD iba on sám :D na začiatku prázdnin tvrdili že chodí so svojou bývalou Sarou Hicks a potom zase že s tou Lili s ktorou točí nový film či čo to ... ale jedno je Bravo a to druhé má tu chybu že ona chodí s kaskadérom ... ale asi nemá nikoho ... má teraz sttrašne hrr rozvrh ledva má čas na oddych takže by bolo na riťu mať nejaký vzťah ked si ledva dokma ... noo inak ... nemalo by nám byť jedno že má frajerku ?
-
-
TEAM JACOB
team ♥♥jacom forever♥♥ zadnej edward on je fuuuuj nejky je a vzdycky byl jacob ♥♥♥♥♥♥♥ *14* -
-
Re: TEAM JACOB
tjn *14* jacob ma tak strasne sexy telo!!!
-
-
Taylor a Eclipse cast...
Taylor je nominovaný spolu s dalšími herci z Eclipse na podzimní Scream Awards! Sice jen v jedné kategorii, ale pořád je nominovaný na Best Fantasy Actor a to za něco stojí! *1* Eclipse jako film tam má taky svou nominaci! Takže hlasujte, jestli chcete, zde→ http://www.spike.com/event/scream -
-
Re: Taylor a Eclipse cast...
Málem bych zapomněla *1* : Tady je další anketa, ve které je nominovaný Taylor → http://insidemovies.moviefone.com/2 010/08/30/end-of-summer-movies-poll -2010/ Trošku nechápu, že tady Robert (respektive jeho/Edwardovi fanoušci) válcujou Taylora v kategorii Kdo byl v létě nejžhavější muž v hlavní roli?! Tak hlasujte pro Taylora přeci! *14* Stejně tak je tam nominované líbání Belly a Jacoba v kategorii Co byl nejlepší moment, kdy jste lapali po dechu? (Volnej překlad samozřejmě!) *1* VOTE VOTE VOTE!!! -
-
Re: Re: Taylor a Eclipse cast...
Jak tam mam prosim hlasovat?nejak se tem nevyznam.Muzes mi poradit prosim?a az budou vysledky,tak mi das vedet kdo vyhral prosim.dekuju *4* -
-
Re: Re: Re: Taylor a Eclipse cast...
ja se taky v tom insidemovies nevyznam... -
-
Re: Re: Re: Re: Taylor a Eclipse cast...
Juj, ono to nějak blbě přesměrovává, mně se rovnou zobrazí stránka s hlasováním, ale když kliknu na stejnej odkaz tady, zobrazí se nepřehledná hlavní stránka...Nechápu tohleto... No nic, tady je takovej návod k Inside Movies:
1)Zadej si stejnej odkaz, přesměruje tě to na již zmíněnou hlavní stránku.
2) Posuň myší stránku níž.
3) Po levé straně máš takové sloupečky s kategoriemi, první má nadpis Categories, druhý (právě ten pod tím) je nadepsán jako Hot Features (je na úrovni toho černocha pod Natalií Portman *1* ) a má spoustu podkategorií.
4) V tom seznamu podkategorií pod Hot Features si najdeš titulek začínající End of Summer Movies Poll: Vote for... a na to klikneš.
5) Teď už by se ti měla zobrazit hlasovací stránka! (Je tam na hl. obrázku Bella, Leo DiCaprio a Woody z Toy Story*1* ) Hlasuj a je hotovo! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Taylor a Eclipse cast...
Určitě dám vědět, jak to dopadlo! U obou anket! *3* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Taylor a Eclipse cast...
jj Dekuju.a das mi vedet.jak to dopadlo vid?
-
-
-
-
-
-
the best
taylor lautner - apologize mp3.. super krása nádhera atd.. super že to nazpíval <3 *14* *14* *14* -
-
Re: the best
Tahle písnička je od One Republic...Tuhle písničku dělal Tay s pár kámošema a svojí ex Sarou jako školní projekt ,ale nezpíval ji... jinak šikula :.) -
to nenazpíval on....je to od one republica...Alespon to tak píšou... -
-
Re: Re: the best
jo naspívaly to One republic ale on k tomu udelal hezky videjko ...mel to jakko projekt asi do skoly nebo tam nekam!! -
-
Re: Re: Re: the best
jj....moc hezký video... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: the best
mocinky pekný videjkooo! ♥♥♥ *14*
-
-
-
-
to doopravdy zpívá on??♥♥♥ *14* *14* -
-
Re: Re: the best
*9* škoda že mi na kompu blbne zvuk....bééé *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: the best
jéé *14* *14*
-
-
-
-
TAYLOR VYHRÁL!
JOOO!!! Taylor vyhrál finálový boj proti Kellanu Lutzovi a stal se tak celkovým vítězem ankety 2010 Shirtless Men Bracket! Sice mezi nimi nebyl nějak propastnej rozdíl(Taylor-56%, Kellan-44%), ale výhra je výhra! *3*
Máte smůlu, Taylorovi nesnášenlivci (spíš asi Jacobovi, jelikož za Kellana hlasovali určitě i agresivní Edwardovci)! *5* -
-
Re: TAYLOR VYHRÁL!
Kecáš, fakt? *14* Jupíí!!!! -
-
Re: Re: TAYLOR VYHRÁL!
Fakt, YAHOOO! *14* -
-
Re: Re: Re: TAYLOR VYHRÁL!
Joooooo. Skvelyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
team Jacob Forever
TEAM JACOB! ne Edward ale JACOB kdo souhlásí aŤ dá jedničku a odpoví na můj příspěvek třeba presne nebo tak :D -
-
Re: team Jacob Forever
Edward je fuuuuujjj..... *16* *16* team Jacob forever..presneeee!! *3* *3* *1* *1* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: team Jacob Forever
Oba dva jsou skvěli ale Jacob trochu víc :* *14* -
-
Re: Re: Re: team Jacob Forever
Jacob o hodně víc!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Re: Re: team Jacob Forever
moje řeč -
-
Re: Re: Re: team Jacob Forever
Team Jacob!!!!!! *14*
-
-
-
Re: team Jacob Forever
přesně *14*
-
-
Jéé
1000. příspěvek *3* *3* *3* *3* !!! Hele kdo vyhrál teda to klání o nejkrásnější tělo nebo se ještě hlasuje? -
-
Re: Jéé
Ještě dneska se hlasuje a v noci bude nejspíš uzávěrka, přičemž se výsledky dozvíme asi zítra! *3* *4* Ale věřim, že to Taylor vyhraje! *14*
-
-
Otázka
Ahoj
Hel chtěla sem se zeptat co znamená to v tom žebříčku vedle jmen ty čísla?
díky za odpověď -
-
Re: Otázka
Jestli myslíš ten žebříček TOP Osobností, tak čísla napravo pravděpodobně značí počet přístupů k té určité osobnosti! *4* -
-
Re: Re: Otázka
Aha díky
-
-
-
ilove
myslim si ze taylor je uplneeeeeee bombovej hlavne se mi libi jako jackob *1* *1* *14* *14* nejradeji bych chtela bejt jeho holkou *14* *14* *3* *3* tk at ho dostanem na 1 mysto xD -
2.místo!!!!!!!!
Taylor je na 2.místě!!!!!!!!!JJJJJJJOOOOOO *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: 2.místo!!!!!!!!
nenííí na 2.mííste na 5. -
-
Re: Re: 2.místo!!!!!!!!
ne teť je na3 *14* ale měl by být na 1 *14* on je uplně úžasnej *14* -
tak jdi na herce *14* *1*
-
-
Re: 2.místo!!!!!!!!
kde najdu ten žebříček míst bo co? -
-
na halvní stránce kousek pod narozeninama napravo =) Jupí, fakt na 2.? *3* *14* -
-
Re: Re: Re: 2.místo!!!!!!!!
Díq moc!
-
-
-