-
:-D
Team Jacob!!!*14* -
hele
ta tereza12 si tam klidne prida do jeho fotek svojí co to ma jako bejt!!! to by se nemelo schvalovat! -
-
Re: hele
Přesně!!! *10* *16* *8* *5* -
-
Re: Re: hele
moje řeč!!! *8*
-
-
Re: hele
Tjn! *10*
-
-
Už máme přes 3000 členů!
YAHOO, Taylor má tady na Osobnostech už 3001 fanoušků!!! *14* Dokázali jsme to, přehoupli jsme se přes dvoutisícovku a dosáhli 3000 členů! *4* btw: 4000 by byly ještě hezčí! *3* -
-
Re: Už máme přes 3000 členů!
Hurá, tak jedem! *14* -
-
Re: Re: Už máme přes 3000 členů!
Do toho to dáme...řekneme každýmu koho známe at je fanouškem taylurka a bude pribejvat pekne rychle!! *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Už máme přes 3000 členů!
stačí když si udělame vic profilu a za vsechny ho pridáme :D
-
-
-
-
fotka
ahoj, chtěla bych se zeptat kdo dal do Taylorových fotek tu holku. Myslím si že s ním nic společného nemá a nechápu to. *8* *1* -
-
Re: fotka
to tam nějaká holka prostě dala svoji fotku, oni to admini za čas smažou.... -
-
Re: Re: fotka
Já doufám, že to smažou!!! Zajímavý ale je, že tu fotku původně schválili, když se teda objevila v galerii! Ale ještě zajímavější je, že když já nahrávám Taylorovy fotky sem do galerie, tak mi jich admini bezdůvodně půlku zamítnou, to mě fascinuje ještě víc! *8* *16* *8* *10* *7*
-
-
-
=)
do 3000 fanoušků zbývá 5! -
-
Re: =)
Už jenom 3!!! Šup šup, Taylor by si fandů na Osobnostech zasloužil ještě tak třikrát víc! *3* -
-
Re: Re: =)
Tjn *14*
-
-
-
5.místo
lidičky, my jsme ho dostali na 5.místo..
dostanem ho ještě na čtvrtý, ne..? *14* *14* -
-
Re: 5.místo
Jo, musíme to zkusit!!! *3* -
-
Re: Re: 5.místo
Ne, na 1.!!!!!Tam patří! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: 5.místo
No jasnýý na 1 to dáme!!! *3* *3* *14* *14* musíme se ale snažit!!! *1* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: 5.místo
No lidi jako na 1. to prostě dát musíme! Jsme přece nej fanynky, né? *3* Musíme světu ukázat, že ho dostanem kam chcem!
-
-
-
-
-
♥
Taylor se mi moc líbí v Zatmění je super mam ho moc ráda -
Taylor je ve finále!
Ahojky,
Taylor se dostal v soutěži Shirtless Men Bracket do finále! Kdo bojuje proti němu? Kellan Lutz! Pokud chcete Taylora podpořit a chcete, aby se stal vítězem, hlasujte pro něj TADY→ http://www.popsugar.com/2010-Shirtl ess-Men-Bracket-9812990/1040 *3* -
-
Re: Taylor je ve finále!
Jacob (Taylor) musí vyhrát!!! -
Re: Taylor je ve finále!
Musu ze jen zeptat, do kdy muzu hlasovat, a kolikrat za den muzu hlasovat? -
-
Re: Re: Taylor je ve finále!
Píšou tam, že se hlasuje do 30.8 včetně!*3*
Už jsem zkoušela hlasovat víckrát, ale vypadá to, že se počítá jenom jeden hlas!
-
-
-
hlasujte
jak Taylor soutezil s Davidem Backhamem, tak ted souperi s Kellanem Lutzem.tak hlasujte. *3* *4* *14* *14* *14* -
místo
WoW...Taylorek je už na 5.místě,toe super Love Taylor :DD <3