Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-D

Team Jacob!!!*14*
  • anett96

hele

ta tereza12 si tam klidne prida do jeho fotek svojí co to ma jako bejt!!! to by se nemelo schvalovat!
    • Re: hele

Přesně!!! *10* *16* *8* *5*
      • assilemka

Re: Re: hele

moje řeč!!! *8*
    • Re: hele

Tjn! *10*
  • maki94

Už máme přes 3000 členů!

YAHOO, Taylor má tady na Osobnostech už 3001 fanoušků!!! *14* Dokázali jsme to, přehoupli jsme se přes dvoutisícovku a dosáhli 3000 členů! *4* btw: 4000 by byly ještě hezčí! *3*
    • Re: Už máme přes 3000 členů!

Hurá, tak jedem! *14*
      • angel.and.connor

Re: Re: Už máme přes 3000 členů!

Do toho to dáme...řekneme každýmu koho známe at je fanouškem taylurka a bude pribejvat pekne rychle!! *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14*
        • anett96

Re: Re: Re: Už máme přes 3000 členů!

stačí když si udělame vic profilu a za vsechny ho pridáme :D
  • fotka

ahoj, chtěla bych se zeptat kdo dal do Taylorových fotek tu holku. Myslím si že s ním nic společného nemá a nechápu to. *8* *1*
    • Re: fotka

to tam nějaká holka prostě dala svoji fotku, oni to admini za čas smažou....
      • maki94

Re: Re: fotka

Já doufám, že to smažou!!! Zajímavý ale je, že tu fotku původně schválili, když se teda objevila v galerii! Ale ještě zajímavější je, že když já nahrávám Taylorovy fotky sem do galerie, tak mi jich admini bezdůvodně půlku zamítnou, to mě fascinuje ještě víc! *8* *16* *8* *10* *7*
  • =)

do 3000 fanoušků zbývá 5!
    • maki94

Re: =)

Už jenom 3!!! Šup šup, Taylor by si fandů na Osobnostech zasloužil ještě tak třikrát víc! *3*
      • Re: Re: =)

Tjn *14*
  • jejeka

5.místo

lidičky, my jsme ho dostali na 5.místo..
    dostanem ho ještě na čtvrtý, ne..? *14* *14*
    • maki94

Re: 5.místo

Jo, musíme to zkusit!!! *3*
      • Re: Re: 5.místo

Ne, na 1.!!!!!Tam patří! *14* *14*
        • angel.and.connor

Re: Re: Re: 5.místo

No jasnýý na 1 to dáme!!! *3* *3* *14* *14* musíme se ale snažit!!! *1* *14* *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: 5.místo

No lidi jako na 1. to prostě dát musíme! Jsme přece nej fanynky, né? *3* Musíme světu ukázat, že ho dostanem kam chcem!
  • lucy-bieber

Taylor se mi moc líbí v Zatmění je super mam ho moc ráda
  • maki94

Taylor je ve finále!

Ahojky,
    Taylor se dostal v soutěži Shirtless Men Bracket do finále! Kdo bojuje proti němu? Kellan Lutz! Pokud chcete Taylora podpořit a chcete, aby se stal vítězem, hlasujte pro něj TADY→ http://www.popsugar.com/2010-Shirtl ess-Men-Bracket-9812990/1040 *3*
    • Re: Taylor je ve finále!

Jacob (Taylor) musí vyhrát!!!
    • Re: Taylor je ve finále!

Musu ze jen zeptat, do kdy muzu hlasovat, a kolikrat za den muzu hlasovat?
      • maki94

Re: Re: Taylor je ve finále!

Píšou tam, že se hlasuje do 30.8 včetně!*3*
        Už jsem zkoušela hlasovat víckrát, ale vypadá to, že se počítá jenom jeden hlas!
  • hlasujte

jak Taylor soutezil s Davidem Backhamem, tak ted souperi s Kellanem Lutzem.tak hlasujte. *3* *4* *14* *14* *14*
  • místo

WoW...Taylorek je už na 5.místě,toe super Love Taylor :DD <3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit