Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anett96

jooo

taylor je v hercích na 2.místě musíme ho dát na 1. místo
    ale nechápu Endrique iglesias si zahral v jednom filmu a je na 4 míste fakt kravina a Taylůůrek makáá ve filmech a je na 2miste
    to teda když endique na 4 miste tak taylor by měl býýt jeste na vysím míste nez na 1
    • angel.and.connor

Re: jooo

Jo já tomu věřim jako správný fanynky to dáme...už kvůli němu..když on je ten Pan Dokonalej *14* *14* *14* takže navštěvujte navštěvujte *3* *1* *14* *14*
      • Re: Re: jooo

Moje řeč *14*
        • smelu

Re: Re: Re: jooo

Enrique je nádhernej *3*
    • anett96

Re: jooo

máš recht
  • h.f.2babetca

...

ako si tak vsimam tak vsetci tuna zbozne obdivujete jeho telo ... ako fakt jeto katarzia ale ja mam v zivote ine prioriti a on ma aj ine prednosti
  • Roztomiloučkej, okouzlující-nejlepší!

Ten tady má ale fotky *14* To žádnou nenecháv klidu *14*
  • taylor

panebože on je tak ůžasnej a je super že je jenom o 4 roky starší.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • opravdu...

pořád si pletu 2 slovní spojení, ta jest "Taylor Lautner" a "dokonalý kluk". vysvětlí mi někdo rozdíl? *7*
    • angel.and.connor

Re: opravdu...

To máš úplně to samýý *1* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: opravdu...

tjn *14*
    • Re: opravdu...

žádnej není *14* Tay je dokonalej kluk *3* myslelas to tak že?
      • Re: Re: opravdu...

jo=)
  • taylorek

on je tááááááááááááák úúúžžžasnej a jak je vysportovanej tak je totááálně sexy hlavně ve filmu na sv. valentýna byl skvělej <3 *14*
    • Re: taylorek

tjn *14* *14* *14*
      • angel.and.connor

Re: Re: taylorek

Nejlepčí bylo to v na sv. valentýna jak skákal přes ty překážky a spadnul *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14*
  • smelu

My Own Worst Enemy

holky je My Own Worst Enemy seriál nebo film,protože tam ke stažení píšou 7X1 ................je to ono???????? *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • ashley0077

Re: My Own Worst Enemy

ja si mylim ze film!!ale nejsem si jista
      • smelu

Re: Re: My Own Worst Enemy

dík *3*
        • h.f.2babetca

Re: Re: Re: My Own Worst Enemy

a kde sa to da pozret s titulkami alebo stiahnut ...
  • jacob

team jackob *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: jacob

přesne co na tom vybledlym edwardovy vsichni videj musej bejt snad slepy kdyz prehlidnou kvuli edovi tak hezkýho a vymakanyho typka jako je jacob nechapu *15*
      • karolii

Re: Re: jacob

jj máš na prostou pravdu *4* Jacob je tisíckrát lepší.je to moc krásnej kluk a velikej sympaťák *4* Takové zářicí sluníčko *14* *14* *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: jacob

co by bylo twilight bez něj? nuda!
      • Re: Re: jacob

MOJE ŘEČ *3* ja bych si roberta ani nevsimla!
  • Brouček♥

Taky se na něj nemůžete vynadívat? *14*On je tak strašně krásnej a sexy! *14* *14*
    • maki94

Re: Brouček♥

Taky se na něj nemůžem vynadívat, je to kus! *14* A podle mě i sympatickej, vtipnej a chytrej kluk, kterej je nadanej ve všech směrech! *4*
      • Re: Re: Brouček♥

Krásně řečeno maki94 *3* On je prostě boží *14* *14* *14* *14* *14*
  • angel.and.connor

Žraločáák <3

Ten jeho zpěv http://www.youtube.com/watch?v=plUg n_FC0sk .........žeruuuuu...to je sladouš...nejlepčí jak k tomu ještě tančíí prost šikuula!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit