-
jooo
taylor je v hercích na 2.místě musíme ho dát na 1. místo
ale nechápu Endrique iglesias si zahral v jednom filmu a je na 4 míste fakt kravina a Taylůůrek makáá ve filmech a je na 2miste
to teda když endique na 4 miste tak taylor by měl býýt jeste na vysím míste nez na 1 -
-
Re: jooo
Jo já tomu věřim jako správný fanynky to dáme...už kvůli němu..když on je ten Pan Dokonalej *14* *14* *14* takže navštěvujte navštěvujte *3* *1* *14* *14* -
-
Re: Re: jooo
Moje řeč *14* -
-
Re: Re: Re: jooo
Enrique je nádhernej *3*
-
-
-
Re: jooo
máš recht
-
-
...
ako si tak vsimam tak vsetci tuna zbozne obdivujete jeho telo ... ako fakt jeto katarzia ale ja mam v zivote ine prioriti a on ma aj ine prednosti -
Roztomiloučkej, okouzlující-nejlepší!
Ten tady má ale fotky *14* To žádnou nenecháv klidu *14* -
taylor
panebože on je tak ůžasnej a je super že je jenom o 4 roky starší.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
opravdu...
pořád si pletu 2 slovní spojení, ta jest "Taylor Lautner" a "dokonalý kluk". vysvětlí mi někdo rozdíl? *7* -
-
Re: opravdu...
To máš úplně to samýý *1* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: opravdu...
tjn *14*
-
-
Re: opravdu...
žádnej není *14* Tay je dokonalej kluk *3* myslelas to tak že? -
-
Re: Re: opravdu...
jo=)
-
-
-
taylorek
on je tááááááááááááák úúúžžžasnej a jak je vysportovanej tak je totááálně sexy hlavně ve filmu na sv. valentýna byl skvělej <3 *14* -
-
Re: taylorek
tjn *14* *14* *14* -
-
Re: Re: taylorek
Nejlepčí bylo to v na sv. valentýna jak skákal přes ty překážky a spadnul *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
My Own Worst Enemy
holky je My Own Worst Enemy seriál nebo film,protože tam ke stažení píšou 7X1 ................je to ono???????? *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: My Own Worst Enemy
ja si mylim ze film!!ale nejsem si jista -
-
Re: Re: My Own Worst Enemy
dík *3* -
-
Re: Re: Re: My Own Worst Enemy
a kde sa to da pozret s titulkami alebo stiahnut ...
-
-
-
-
jacob
team jackob *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: jacob
přesne co na tom vybledlym edwardovy vsichni videj musej bejt snad slepy kdyz prehlidnou kvuli edovi tak hezkýho a vymakanyho typka jako je jacob nechapu *15* -
-
Re: Re: jacob
jj máš na prostou pravdu *4* Jacob je tisíckrát lepší.je to moc krásnej kluk a velikej sympaťák *4* Takové zářicí sluníčko *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: jacob
co by bylo twilight bez něj? nuda!
-
-
Re: Re: jacob
MOJE ŘEČ *3* ja bych si roberta ani nevsimla!
-
-
-
Brouček♥
Taky se na něj nemůžete vynadívat? *14*On je tak strašně krásnej a sexy! *14* *14* -
-
Re: Brouček♥
Taky se na něj nemůžem vynadívat, je to kus! *14* A podle mě i sympatickej, vtipnej a chytrej kluk, kterej je nadanej ve všech směrech! *4* -
-
Re: Re: Brouček♥
Krásně řečeno maki94 *3* On je prostě boží *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Žraločáák <3
Ten jeho zpěv http://www.youtube.com/watch?v=plUg n_FC0sk .........žeruuuuu...to je sladouš...nejlepčí jak k tomu ještě tančíí prost šikuula!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*