-
Today
Dnes ve 20:00 na primě se můžete na Taye dívat ve filmu 12 do tuctu 2..... *4* -
-
Re: Today
ano taky sem se koukala je tam fakt hezkej!! *14* -
Re: Today
Dívám se on je tam roztomilý *14* -
-
Re: Re: Today
Je...a moc;-) A teď někdy dávali ráno na nově Dobrodružství Žraločáka a Lávovky...tam je taky roztomilý;-) -
-
Re: Re: Re: Today
taky jsem se na to dívala *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Today
Já se zabiju, já to nevidela *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Today
tak to najdeš na internetu *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Today
Jj i to jsem viděla on je ták užasný♥♥♥♥ *14*
-
-
-
-
-
-
konečně
Náš Taylurek se pomalu ale jistě sune víc a víc dopředu.....což je paráda a on si to od nas myslim zaslouží....prostě Taytayček náš šmudlíček *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* -
-
Re: konečně
Souhlas *1* Tak makejte, třeba ho dostanem na 1. místo! *3* *14*
-
-
Ahoj
Ahoj.nevite prosim nekdo kde zjistim nejaktuaůnejsi novinky o Taylorovi?nejaky blog nebo tak?diky -
-
Re: Ahoj
Ahoj, nejlepší jsou na to zahraniční stránky, např. www.taylorlautner.org nebo třeba www.taylorlautnersource.com! *3* -
-
Re: Re: Ahoj
Dekuju moc
-
-
-
to je super
Taylor je na 11 miste.jen tak dal *4* -
=)
lidi makejte musíme tayovi zvysit navstevnost! -
♥MuckQ
Bože v týhle reklamě je tak sladkej!!! K sežrání ! ♥http://www.bravo.cz/twilight-sag a/159-taylor-lautner-potkame-se-ve- spanelsku *14* *14* *14* -
xxxx
je uplně k sežrání *14* -
-
Re: xxxx
souhlas *14* *14* *14*
-
-
DOSÁHNEME 3000?
Do 3000 fanoušků musí být ještě 74 lidí!(zatím je nás 2926) Makejte! *3* -
-
Re: DOSÁHNEME 3000?
Go, Go, Go!!! Taylor si to zaslouží!!! *14* -
-
Re: Re: DOSÁHNEME 3000?
šup lidicky Taylor by byl rad kdyby nas videl!!! *14* -
-
Re: Re: Re: DOSÁHNEME 3000?
Jasný *3*
-
-
-
-
TĚŠTE SE!
TAYLOR BUDE ASI HRÁT V PIRÁTECH Z KARIBIKU 4!!! *14* *14* -
-
Re: TĚŠTE SE!
Odkud to máš? *7* Já jen, že jsem nic v souvislosti mezi Taylorem a Piráty nenašla! -
-
Re: Re: TĚŠTE SE!
Ale bylo by to upe super kdyby tam Taylorek hrál *14* *14* *14* *14* !!! -
-
Re: Re: Re: TĚŠTE SE!
Tjn *14* Muj nejoblibenejsi herec v mym nejoblibenejsim filmu.... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: TĚŠTE SE!
no jako kdyby efron hrál v pirátech tak by to byl humus na to by se nedalo dívat s prominutím fanošci zacka efrona *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: TĚŠTE SE!
piráti štvorkA sa už pár týždňov natáčajú takže myslím že popri točení abducution to nestihne :( bohužiaľ ... milujem pirátov z karibiku ... jack sparrow ruuulz :D a ešte tam dodať taya a tie moria a to šecko ....* leží pod stolom a slintá* -
Jo a Efron by tam měl hrát prý syna Elizabeth a Williama. -
Já jsem neslyšela jen o Tayovi, ale o Efronovi ano. Rozhodovali se prý mezi Pattinsonem a Efronem...a....vybrali Efrona. -
Podle mě je to s Taylorem jenom nějakej fake a o Efronovi jsem taky ještě neslyšela, takže neberu vážně, dokud to sama neuvidim! *3*
-
-
-
-
Re: Re: TĚŠTE SE!
Já právě taky, jen jsem slyšela, že tam bude hrát Efron!
-
-
-
Knihy
Asi napíšu další 2 knihy o Twilight-ta první bude o tom že se Bella nějakým záhadným způsobem dozví že s Edwardem zůstat nesmí a tak ho opustí a vezme si Jacoba=) Ten díl bude Úsvit. A pak ještě Polední slunce a to bude o vlkodlacích, nejdřív se do Belly zamiluje Paul, pak Sam=)Nechte se překvapit! *15*