Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taylor

Ahoj. Nevite prosim jak Taylor dopadnul v ty ankete nejvic sex telo? *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • your-darling

Re: Taylor

tělo nevím,ale nejvíc sexy muž byl asi druhej...nwm..
      • Re: Re: Taylor

Dekuju.Ale ja myslim tu jak soutezil S Davidem Backhamem *4*
        • maki94

Re: Re: Re: Taylor

Porazil Beckhama! Taylor má 78% hlasů, Beckham 22%. Teď jde ovšem Taylor do finále s Kellanem Lutzem, který porazil Jakea Gyllenhaala! Takže zase hlasujte pro Taylora, pokud se vám stejně jako mně líbí jeho tělo víc! *3* *14*
          • Re: Re: Re: Re: Taylor

mě taky *14* a pokud jde o ten zebricek, Tay patri na 1. misto! *14*
      • your-darling

Re: Re: Taylor

sorry,bylo to o atraktivní muže a je to tady...http://www.stmivani.eu/38-he rci/glamour-zebricek-nejkrasnejsich -muzu/
  • ?!

Když kliknete na Herci ukáže se vám taky, že je Taylor na 2. pozici?!
    • Re:SEPER

to je supeeeeeeeeeeeeer *14* *14* *14* *14* *14*
  • maki94

Taylor bojuje o nejkrásnější tělo!

Ahojky holky,
    náš Taylor právě bojuje s Davidem Beckhamem o nej tělo a potřebuje každý váš hlas! *3* Myslím, že je tady všem jasný, že Taylor Lautner má to nejkrásnější, nejvypracovanější a prostě nejvíc sexy tělo *14* *1* !!! David je proti němu jen potetovanej hubeňour, takže vemte to do svých rukou a hlasujte pro Taylora TADY→ http://www.popsugar.com/2010-Shirtless-Men-Bracket-9812990/1039 ! *5* Souběžně s nimi bojují proti sobě i Kellan Lutz s Jakem Gyllenhaalem, tady taky můžete hlasovat! *3*
    • Re: Taylor bojuje o nejkrásnější tělo!

Taylor ma 75% fajn *14*
      • maki94

Re: Re: Taylor bojuje o nejkrásnější tělo!

To je ještě z minulýho kola! Může se hlasovat už jenom do dneška, tak si dejte záležet! *3* Nerada bych, aby prohrál s někym, jako je Beckham! *13* *1*
        • assilemka

Re: Re: Re: Taylor bojuje o nejkrásnější tělo!

Mě nejde hlasovat *9*
  • Super.

Holky my jsme to dokazali.Taylor je na 5 miste.Tak sem neprestavejme chodit. *3* *14* *4*
    • your-darling

Re: Super.

jo tak tohle mě teď dostalo..Sem čuměla jak de*il...Fakt ste dobrý holky...Ze 41.místa měhem pár dnů na pátý???
      To klobouk dolů... *15*
      • angel.and.connor

Re: Re: Super.

Sme prostě šikulky a správný fanynky!! *14* *14* *14* *14*
    • Re: Super.

To je super *14* Ale bohuzel ja mam do odvolani zakaz kompu tak se musite snazit beze me *9* *9* Good luck! *4*
  • !

Už je 3.!!!!! *4*
    • Re: !

Me se ukazuje ze je 9 a kdyz dam dalsi zebricek,tak je 11.tak ja nevim *7*
  • Makejme.

Tak makejme.Ad je Taylor jeste vis *3* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Makejme.

JJ, cil je aspon 5. misto *3* *14*
  • ashley0077

Pozor!!

Holky pozor mi sme to dokazaly Taylor je na 9.miste muzeme se pochvalit ale ne ze sem prestanete chodit jinak zase upadne!! Dekujem vsem co se zucasnili a posoupli Taye na vrchol!! *14*
  • Ahoj

Ahoj vsichni.kdyz se podivam na zebricek celebrit na hlavni strance,tak vidim ze Taylor je na 9 miste.Ale kdyz dam cely zebricek,tak se mi ukaze ze je porat na 11 miste.Nevite nekdo cim to je? *7*
    • Re: Ahoj

Je to tím, že celý žebříček zahrnuje i ženy, ale když jsou jen herci, tak se myslí muži! *1*
      • Re: Re: Ahoj

Jo sorry ty jsi to myslela jinak...:D
  • ashley0077

Super!!

Taylor je 11. ze vsech jeste chvilku sem chodte a bude mezi 10.nejlepsimi TAylor si to zaslouží!! *14*
    • angel.and.connor

Re: Super!!

hej holky jedeme jedeme... *1* *1* *1* *3*
    • Re: Super!!

Musíme, musíme!!!!
    • Re: Super!!

Jasně, do, do, do!!!! *14*
  • Já!

Kdo chce aby byl Tay v ČR? *14*
    • angel.and.connor

Re: Já!

No myyy všiciiiii kdo taky ne že!!! *14* *14* *14* *14*
    • Re: Já!

JAAAAAAAAAAAAA *14*
      • smelu

Re: Re: Já!

já bych chtěla taky a moc,ale proč se ptáš?
        • ashley0077

Re: Re: Re: Já!

Já na sto procent!! Nebo aspon v Německu!!
          • Re: Re: Re: Re: Já!

Protest! Žádné Německo, tam jezdí všichni. Proč raději nepřijedou k nám? Máme mnohem krásnější zemi než Němci, a navíc my nejsme hl. země Hitlera! Máme (prý) nejkrásnější holky, ale taky máme nej pivo *3* *4* *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Já!

vážne ? preskenuuuuuuj prosim zaves to niejkde na net npriklad na fejsbúk a potom pošli link :) alebo mi to pošli na mail a ja to zrobim ten link aj pre ostatnych ... inak :D práve som dojedla marlenku :D dáme mu aj tú

Jooo a nebo na Slovensko, to by bylo taky super....mám to kousek od hranic takže OK...;-) Jo a sním mám v časáku rozhovot a chválí tam naše holky, že prý jsou moc sexy nebo tak něco. To človvěka potěší...:)

alebo aspoň na slovensko - nepodme sa hádat že kde ved kvoli tým súťažiam v telke sme už vlastne aj tak znova československo a aj tu máme pekné baby a peknú prírodu a redbull zoženie aj tu aj tam a tiež ho môžme pohostiť kofolou a vyprážaným syrom :D a takto by to bolo aj lepšie ako v nemecku - navzájom by sme si rozumeli ( ako my ) Za československo ! :D hey a ešte som si spomenula na rozhovor s 30 seconds to mars čéo im priniesla redaktorka knihu o slovensku ( ked mali u vás koncert ) a jared leto vkuse : tu chcem ísť , môžme tu mať koncert ? , tu si kúpim zámok :D
    • Re: Já!

Jááááá *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit