Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • taylor

Já ho prostě miluji *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • miley.hannah1

Lowe

Jak já Taylora miluju! *14* *14* *14*
  • ashley0077

Re: 13ctej? cože?

to je strasny co stim udelame??
  • 13ctej? cože?

cože Taylor je až na 13 místě? pod Hanychovou? si ze mě děláte srandu ne? tyjo to není možný!! musí nahoru!!! *10* *16* *8* *14* *16* *10*
  • your-darling

Re: lidíí

to s tou Dolly Buster mě fakt dostalo, ale třetí místo je stejně pořád dobrý ne..ale dál už ho propadnout nenecháme...
  • ashley0077

Re: Re: Re: Re: taylor

sorry cíto ze se ptam normalni clovek by my normalne odpovedel ale ty mezi ne nejspis nepatris!! *9*
  • sarda

Re: Re: ? ...

Tohle je zase věc názoru. Mně se líbí víc Rob :)
  • smelu

Re: nahoru

kvůli tomu že sem nechodíte
  • smelu

Re: Re: Re: taylor

na ten novej film!nauč se číst a pak se ptej,jo? *9*
  • smelu

:-(

tady to nějak vázne lidi?!nic nového sem nedáváte....to je hrůza!tak se víc snažte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *9*
  • ashley0077

Re: Re: taylor

a na co se jako tešís!?? *7*
  • smelu

Re: taylor

super!!!!!!těším se
  • anett96

lidíí

lidi tay klesnul v hercích na 3 míso nesmíme dopustit a v top osobnostech ho předhonila dolly butster takže šup začnem něco dělat!! :D
  • renesmeecullen123

Musime neco udelat

Holky,musime neco udelat.nesmime dopustit,aby nejaka Dolly Baster,ktera podle me nic zvlastniho nedokazala byla vys nez Taylor *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • xxxkatuskaxxx

Re: ? ...

ach Taylor je o 100% krásnější než nějakej blbej hnusnej divenj Robert..:) jj v česku by bylo fanynek..:) on je tak kráásnej..:)<3♥♥♥♥
  • taylor

ja to nechápu že klesá tak dolu vždyt je milionkrát hezčí než nějakej bieber nebo pattison vždyt ted dostává nabídky aby delal modela a v roce 2011 bude mit novej film kde bude hrat hrdunu a to byl jeho sen
  • smelu

Re: Re: Re: Re: My Own Worst Enemy

aha díky!!!
  • smelu

Re: Re: ? ...

to je pravda!!! *14*
  • Re: ? ...

je to taak *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • anett_lautner

? ...

Dnes som sa dočítala v jednom časopise že Taylor často býva smutný pretože vždy keď sa niekde objaví v spoločnosti so svojími kolegami Robertom Pattinsonom a Kris Stewart je vždy v úzadí a odstrčený pretože všetci fanúšikovia majú radi hlavne Roba ... no keby vedel koľko má na Slovensku a v Česku fanúšikov, myslím si že by smutný nebol pretože my všetky ho zbožňujemeeee!!! *14* *3* no nie je to tak? *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit