-
Re: Re: <3
*1* -
Re: Re: Re: <3
hej máte pravdu :D :D ... to by už musel ísť do nemocnice čo by furt štikal *4* -
Re: Re: Re: My Own Worst Enemy
Je to seriál! *3* -
Re: Re: Re: team Jacob Forever
Jacob o hodně víc!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Super ♥
100% je hezčí než Biber!!!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: notak
aha -
Re: Re: My Own Worst Enemy
tak to jsem teda hodně zklamaná....ten film je jen v angličtině ani český titulky a objeví se tam jen jednou!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
Re: My Own Worst Enemy
Já ten film nemůžu najít dala by si mi odkaz kde si ho můžu stáhnout, prosíííím??? *4* -
Re: Re: 2.místo!!!!!!!!
ne teť je na3 *14* ale měl by být na 1 *14* on je uplně úžasnej *14* -
Re: Super ♥
Tak to je každopádně víc sexy než Justin Bieber!! Taylor aspoň vypadá jako mužskej, byť je vlastně taky ještě puberťák. Promiň, ale proti Justinovi je hezkej každej chlap, jelikož Justin je ještě hošík-prcek. Mně osobně by mohl začít Justin zajímat až tak o 5 let později, zatím je to jenom malej zpívající šampónek, co vypadá jako můj mladší brácha a to mě rozhodně nepřitahuje *3* . Ale chápu, že holky ve tvym věku ho milujou! *4* -
musíme ho dostat nahoru! nechápu že tak rychle spadl!! :( -
Super ♥
Taylor je mco krásnej a někdy mi připadá že je hezčí než Justin Bieber.je super SEXY *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: notak
joo řeší se tu že taylor má malou návštěvnost:( *16* -
My Own Worst Enemy
konečně jsem ten film našla a stahuju si ho!!!! *14* -
Re: Re: Re: Re: notak
a to pomůže? *9* -
Re: Re: <3
To máš pravdu *1* *1* *1* *1* jsme se musela teď tak zasmát, to by opravdu byl chudák -
Re: Re: Re: Re: notak
copak se tu řeší? abych byla v obraze .. mohu pomoc? -
Re: Re: Re: notak
chodit sem víc *16* -
Re: Re: notak
a co asi tak můžeme dělat,když se moc lidí k němu nepřidává???? *10* -
Re: notak
presne tak to tak nemuzeme nechat jak zmizi z 1. desitky tak to nepreziju *9* musime vytlacit aspon tu dolly buster! *8*