Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • notak

Taylor furt klesa.Uz je na 10 miste.Musime s tim neco udelat *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
  • Re: <3

Hm, to jo no *3* Ale jestli je pravda, že když na tebe někdo myslí, tak máš škytavku, chudák! *4* *14*
  • <3

on je tak uzasnej ... Kdyby tak byla nejaka sance se s nim poznat potkat a proste seznamit ... Jak ja zavidim hercum a štábu z twilight saga ze kdyz se natáčí ze muzou byt s nim nebo pobliz neho...
  • Re: Re: Jsem nastvana

tjn!
  • mysulka89

Re: Re: film

Jj Diky mam to *3* *3* *4*
  • Re: Re: Re: to snad ne!!!

Miley??Dut ta je už hodn dlouho na prvním místě...I když škoda mno... *9* *9* *9*
  • Re: Jsem nastvana

jo vid..popravdě Taylora moc nemusím,ale Dolly Buster teda fakt na pátym mís nebud... *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8*
  • Re: film

je to showka :D Saturday night life daj si do YT taylor lautner SNL a niekde to najdeš su tam aj ine videa z toho ( ako robi xichty alebo hra gaya ) ... na to video s tou babou odporucam dobru znalost anglictinz lebo ked tomu budes rozumiet vybuchnes od rehotu :D dufam ze to najdes ... ak budes mat problem s tou AJ ... prihodim preklad :) okey? :)
  • Re: film

To není film, ne...já nwm, ale vidla jsem to jenom jako video na youtube...když najdu ten odkaz, tak ti ho písnu, ale fakticky bwm... *7* *7*
  • mysulka89

film

Prosím vás nevíte někdo jak se jmenuje ten film nebo seriál jak tam hraje Taylor holku????? *9*
  • Jsem nastvana

Zajimalo by me co Dolly Baster dokazala,ze je na Taylorovim miste.Musime ho dostat zpatky *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Re: Re: to snad ne!!!

Co Miley leze Taylorovi na místo? *16*
  • your-darling

Re: to snad ne!!!

můžete mi vysvětlit co dělá Dolly Buster na tayově místě?? *16* *16* *16*
  • h.f.2babetca

Re: to snad ne!!!

A nie je to jedno ... je to len blby rebricek ... na ostatnych kaslime anenervujme sa zbytocne preto ved on pre nas bude vzdy jednotka
  • to snad ne!!!

jakto že je Tay na 7. místě??? *16* *16* *16* *16*
  • smelu

Re: Re: Re: jooo

Enrique je nádhernej *3*
  • Re: Re: jooo

Moje řeč *14*
  • angel.and.connor

Re: jooo

Jo já tomu věřim jako správný fanynky to dáme...už kvůli němu..když on je ten Pan Dokonalej *14* *14* *14* takže navštěvujte navštěvujte *3* *1* *14* *14*
  • anett96

Re: jooo

máš recht
  • anett96

jooo

taylor je v hercích na 2.místě musíme ho dát na 1. místo
    ale nechápu Endrique iglesias si zahral v jednom filmu a je na 4 míste fakt kravina a Taylůůrek makáá ve filmech a je na 2miste
    to teda když endique na 4 miste tak taylor by měl býýt jeste na vysím míste nez na 1

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit