Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • taylor

ja už nevím ani co oněmmam psat nemam na něj už ani slova nikdo dokonalejší bejt prostě nemuže
  • Re: Re: To břicho

Díky díky, hlavne ze mi nadavas at sem napisu neco pavdivyho a kdyz to sem napisu, tak me obvinujes s plagiatstvi :D
  • angel.and.connor

Re: Re: To břicho

jo a ssssssexy sem taky vymslela ja ja vas asi vsecky!!!! *16* *16* *16* *8* *8* ROZDRTIM!!! *1* *1* *1*
  • angel.and.connor

Re: To břicho

Hej ty vopice!!! to je moje věta a moje zjisteni!!! ty ses ale straaasne drza!!! tsss to bych sem mela psat ja a ne ty ty....!!! *16* *16* *16* *16* ale konecne si sem napsala neco normalniho!!! *1* *1*
  • ashley0077

Re: Re: Re: Pozor!!

Jedno pozitivum tu je Taylor mezi Hercema je 9.*3*ale mezi vsema je 42. *9*
  • ashley0077

Re: To břicho

JO to mas svatou pravdu*14* ....ale ted ho musime vyhoupnout z 42.mista aspon na 20. Ano čtete dobře 42.místo!!!! *9*
  • To břicho

Lidi že ma tak uzasny bricho? *14* on je tak sssssssssssssssexy *14* ...my bysme ho s kvalkou sezrali...on je proste dokonalej *15*
  • ashley0077

Re: Re: Re: Re: Re: Pozor!!

*14* Taylor musí postoupit aspon o 10 mist !!!! prosim navstevujte!!! *3*
  • Re: Re: Re: Re: Pozor!!

já sem se probrala a prisla sem ti napomoc :D...si rada?...to kummis vid? *3*
  • angel.and.connor

Re: Re: Re: Pozor!!

když to je strašně smutný kdyt on je skevel a nezaslouzi si bejt az 40 no lidi raci mezi 20 ci desitkou nejlepčích ale ne čtyricet proberte fandové!! *9* *9* *3* TEAM JACOB 4EVER *1* *14* *14* *14*
  • angel.and.connor

Re: Re: Pozor!!

no tak to je vazne konec...jako tohle je nenormalni *16* *16* *8* sakra lidi pridte sem aspon jednou či dvakrat za den prosíím dívejte se jak to s taylurkem na konec skonči!!!! *9* *9* *9*
  • ashley0077

Re: Pozor!!

A je to tady Taylůůrek je na 40.misě *13* *8* *16* *9* se s toho zblaznim!!!
  • ashley0077

Pozor!!

POzor!!, Pozor tohle neni požární skoušení tohle je kruta*9* realita Taylor je na 37 místě ještě 3 místa a je po mě takže rychle navštěvujte!!! *9* *9*
  • ashley0077

Re: Re: Re: Re: Re: jakto?

Jo!!!
    *3*
  • angel.and.connor

Re: Re: Re: Re: Re: jakto?

ale ono se to snad nejak poda!!! *1* *1* tak to přepošlem a uvidime co se deje!! *1* *1*
  • your-darling

Re: Re: Re: Re: jakto?

to je celkem fajn nápad..ale je jasný,že když to někdo pošle třeba faninkám Miley Cyrus,že budou schválně chodit k ní a tak... *10*
  • ashley0077

Re: Re: Re: jakto?

TAk to všem nejak poslem ktery mame v pratelych a ty at to poslou dal nebo fakt skocim z utesu a nebude to vody!!! *1*
  • Re: Re: Re: Re: jakto?

odporucila by som skocit z utesu :D
  • angel.and.connor

Re: Re: jakto?

jo jenže jak říct ostatnim že by měli víc chodit na tayčka *8* jako nesmi klesnout pod 40 on by mel by ve 3 nejlepčích a ne až tak vzadu chudinka to si nezaslouzí!! a kristen taky ne!! ale tay víc!! *14* *14* *14* *14*
  • your-darling

Re: 5.díl????

...jestli to někdy dopíše tak to v češtině určitě bude...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit