-
Re: Re: Re: new moon
A víte co by byl fakt dojeb???Kdyby se na ni vy*rali oba.!(jako Jacob i Edward) *1* -
Re: Re: Re: Re: jela
neříkejte že jí to věříte!!!!Buď ať navalí fotky ,nebo ať to říká vrabcům na střeše...Nevěřím!! *7* -
Re: Re: Re: Re: Taylor
To by bylo zvláštní...Asi by jste si museli dávat na nos kolík *3* *3* -
Re: Re: Re: Gay
Jo tak to máš pravdu...Bulvár hold ví jak vydělat...Víš co..na obálku časáku daj Taylor Lautner Gay????A všechny faninky včetně mě rozbíjejí prasátko...Já osobně tomu moc nevěřím a taky věřit nechcu,,Podlemě kdyby už tak by byl Bisexuál *16* *1* -
Re: neni gay
Přece víte jak to bulvár překroutí...On řekne že je hezká a časák řekne ,že s ní chce chodit..A i kdyby tak je to na něm a my mu to stejně nevymluvíme.. *1* *3* -
Loveee=)
Ouuuu,I love him *14*
je to *4*
Ne,každý ho musí,já to toleruji,ale já ho mám ráda *4* -
Re: Re: Taylor
Třeba má jinej vkus ne...Ale vykládat to tady nikomu nemusíš!! *9* -
Re: Team Jacob
udělej to jednoduše(asi to také udělám...kup si triko v té barvě, najdi co nejpodobnější písmo tomu,co je na triku(nebo jakékoliv hezké pokud chceš,najdeš je na dafont.com)udělej si nápis TEAM JACOB a dej to do fotolabu nebo tam, kde dělají potisky na trička a hrnečky a voalááá..triko stoprocentně levnější než to z ameriky:) -
Re: Re: Re: Dobrodružství Žraločáka a Lávovky
když jsem poprvé viděla stmívko řikám si"kurva ten kluk je mi povědomej" docela jsem se nasmála že to je ten samý sexy boy, jako jsem před několika lety slintala nad sladkým malým Žraločákem *4* -
Re: Re: Re: Re: TAYLOR JE NEJVÍC SEXY!!!
kdyby měl chuť uspokojit každou z nás, myslím ,že by na to až do konce života neměl chuť:-D bychom ho asi utahaly k smrti:-D -
Re: Re: Re: Re: Re: !!!
To je pravda.Já mám několik oblíbenců,mezi něž patří samozřejmě i Taylor, ale rozhodně bych žádnému nepřála, aby do konce života zůstal nezadaným nebo nedejbože panicem:-D zabíjala bych jejich partnerky teprve tehdy, kdyby mu nějak hodně hodně výrazně ublížily at tělesně tak duševné, to bych pak byla schopna kroutit hlavy:-D *3* -
Re: <3Taylor<3
přesně taky se nemužu dočkat zatmění...ne tak na zatmění jako na Taylurka protže on je prostě nejlepčí!!!! *14* *14* Milujuu hoo!! *14* *14* -
<3Taylor<3
*14* Taylor je Nejlepší a bude ílně se tě šim na Zatmění!!! On ta bude Božžíí jako všude kde hrál (Na sv. Valentýn,Stmívání,Nový Měsíc,Žraločak a Lávovka a další...) *14* -
Re: Taylor
Ty si asi nahlavu ne???....Jak můžeš tak Krasnýho kluka nenavidět????.... *14* -
Re: slípka
Súhlasim,chděrka ja jsem ale rade ze ho nechala nemam jí radu.....nic neměli spolačného až na jméno že???.....MILUJU HO<3 *14* -
Re: AAA
ty jsi homoděj , co ? *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: !!!
Jo to máš sice pravdu...Já mu přeju ,aby se konečně zamiloval do holky ,která mu tu lásku bude oplácet!!!Sice taky žárlím ,ale vím ,že ho nejspíš asi ani neuvidím naživo a natož s ním chodit...No bylo by to žůůůůůůžo ,ale je to jen sen a navíc vůbec nevím jak se chová a taky jestli bychom si vůbec sedly...Ale je toděsně hezkej klučina od konečků vlasů až po prsty u chodidel :.) *14* *14* PS a Taylor Swift je kráva a nemám ji ráda....To je můj názor...Neměla jsem ji ráda už před tím než chodila s Tayem ,takže mě vůbec nemrzí že už spolu nejsou...jen mě se*e ,že Tayovi zlomila srdce!!! -
slípka
jako.....už všude píšou že ta blbá taylor swift dala taylurkovi kopačky...stejne se ksobe nehodili...ale kazda ho vodkopne...chudacek to von si nezaslouzi..tak uuuzasnej kluk....jako hrozny vona mu prej rekla ze s nim chce bejt jenom kamoska a on se do ni prej zabouchnul ...chudacek malej...to neni feeer!! *9* *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: Taylor
jo že taylor nejvic nevlepši ......... ses vazne divna -
taylor
taylor strasne mocinky sexi vix než robert on je ploste nejjj miluju ........... on forevre *14* *14* *1*