Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • your-darling

Re: jakto?

to je pravda...a nejenom Taylor..už upadá i Rabert,i když ne tolik a taky Kristen..
    Něco by se stim mělo dělat... *4* *14*
  • ashley0077

Re: Re: Re: jakto?

JO Tay Nesmí spadnout pod 40 to bych jinak skocila z mostu!! *14* *14*
  • angel.and.connor

Re: Re: jakto?

jo tak to neni žadnej problem klidne i 40x *1* *1* *1* pro tayčka všecko!! *14* *14* *14* ale je to pravda mela by sem zacit chodit vic lidi!! *3* *3* *14* *14*
  • ashley0077

Re: jakto?

Jo...a hlavne klesl v navševanosti to je hruza dit je na 32.místě*8*. Takže odedneška každa Holka půjde na tajuv profil aspon 2x denne jasny!!! *1*
  • angel.and.connor

jakto?

proboha živýho kdyt tady se nic nedeje!! *7* *7* nikdo sem nepise nic novyho uz sem ani moc lidi nechodi *9* to je škoda !! *3* kvůli taylůrkovi bysme měli!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* páč on je boží!!! *14* *14* *14* *14*
  • maki94

Re: 5.díl????

Midnight sun je vlastně Stmívání z pohledu Edwarda, jenomže Stephenie s vydáním váhá a asi to ani neuskuteční, jelikož jí přepis knihy někdo ukradl a dal na internet. Kapitoly najdeš na netu i v češtině.
  • 5.díl????

ahůůůůůůůůůůůůůůůj holky,slyšela jsem,že stephanie meyer napsala 5.díl twiligt ságy,prý midnight sun........je to pravda????a bude přeložen do češtiny?????pls,odepište,já jsem úúúúúúplně zoufalá....... *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • ashley0077

Re: :D

A to jako pproč???.....že se nám líbí herec tak sme ujeý tobě se snad nikdo nelibí??? *7*
  • meggie36

:D

booze vy ste ujety :DDD *1* *1* *15*
  • Re: Re: ...

budem kámoški? *7*

Přesně tak, když ho nemáte rádi tak sem NELEZTE taky bych to ocenila....a jestli si nekdo udela profil jenom kvuli tomu aby mohl kritizovat tak je asi na hlavu ja taky nemám ráda spostu hercu, zpěváku atd.. treba justina biebra o tom si myslim sví ale taky mu tam nic nepísu protoze ostatním lidem se treba zdá k sežrání....takže ten co ma nejakej problem at veme svý keci vyleze až na Mont Everest vyřve se a pak at skočí....pardon.......

bbb-ll-bbe *5* *16* je klásnej *14* *14*
  • Re: slípka

přesně chudák!já bych ho brala hned *14* *14* *1* *1* *1* *14* *14* je tak klásnej.chjo jinýho už nechci!!jenom on je mého srdce šampion!!miluju ho a já když se zakousnu tak nepustim!holki máte konkurenci! *14* *14*
  • Re: ...

Přesně tak, když ho nemáte rádi tak sem NELEZTE taky bych to ocenila....a jestli si nekdo udela profil jenom kvuli tomu aby mohl kritizovat tak je asi na hlavu ja taky nemám ráda spostu hercu, zpěváku atd.. treba justina biebra o tom si myslim sví ale taky mu tam nic nepísu protoze ostatním lidem se treba zdá k sežrání....takže ten co ma nejakej problem at veme svý keci vyleze až na Mont Everest vyřve se a pak at skočí....pardon....... *10*
  • miluju

milujinkám ho, je k seřrání a ve Stmívání je nejjjj hlavně ve dvojce bez nej by to nebylo ono.. a Ve 12 do tuctu je klásnoučkej a tak malinkej :**
  • Re: Taylor

Jo přesně nesneáším ho *16*
  • angel.and.connor

OMM

asi ho sežeru.....aaaa on je taaak roztomilej a má nádhernej hlas....AAAAAAAA..namam slov na něj!! *14* *14* *14* *14*
  • ashley0077

Se Zblaznim!!

Videla sem ukazky na zatmeni a Tay je tam uplne nejhezcí ze vsech.....silene se tesim na 1.cervence.... *14* On..je ...tak..božííí... *14* *14* *14*
  • jacob

TAYLOR(JACOB)JE NEEEJ!!!!! *14* *14*
  • petrushka15

muck xD

jojo taylor je uplne nej je mocinky sladkej a roztomilej já ho žeru xD *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit