Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já ho zboznuju je upa bozi ja ho chci vidět *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ja mám tiež veľmi rada Taylora Lautnera!
  • Jednoduchý opis Taylora

Takže toto je: krásný, milý, inteligentny, tolerantny, vtipný, slušný, elegantný,neomylný, chytrý, uprímný, chápavý , všeobecne vzdelaný, verný, čulý, báječný, citlivý, dobrý, energický, fantastický, galantny, impulsivny, chrabrý, jemný, kludný, láskyplný, mazlivý, neodolatelný, spravodlivý, vkusný, ambiciózny, spolahlivý, mladý, nadejný, okatý, pravduhovoriaci, romantický, sudný, štedrý, talentovaný, uvedomelý, vsadepritomný, skusený, bezproblémový, ctižiádostivý, dôvedný, excelentný, fajnový, chvályhodný, jednička, laskavý, mierumilovný, moderný, nevypočitatelný, odvážný, pracovitý, rychlý, šarmantný, trpezlivý, umelecký, velkolepý, zručný, božský, bezchybný, čestný, dobrosrdečný, hudobne nadaný, jedinečný, jasnomyslný, kamaratský, komický, mocný, mrštný, mudrý, nadaný, novodobý, nezvyčajný, nesputaný, obdivuhodný, obetavý, ochotný, príma, priatelský, pekný, poriádný, roztomilý, spoločenský, statočný, svalnatý, super, šlachetný, schopný, temperamentní, úspešný, úžasný, vypočítavý, vodcovský typ, vševediací, veselý, zábavný, žiadaný, dokonalý, dochvilný, nenáročný, nebojácný, nejlepší, nevyzpytatelný, nápaditý, nežný, neuveritelný, odolný, ostražitý, ohladuplný, ojedinelý, obstojný, ochotný, pripravený, pohotový, presný, pozorný, pozoruhodný, prekrásný, pohodár, pozitivne naladený, sčítany, vnímavý, vzdelaný, výnimočný, vyzývavý, všestranný ***ČLOVEK***
    • Re: Jednoduchý opis Taylora

Páni!
      tolik slov snad ani neznám *1*
    • bellatrix22

Re: Jednoduchý opis Taylora

Skvělá slovní zásoba... Lépe bych to nevyjádřila... *14*
    • your-darling

wow...píšeš tam něco dvakrát,nebo si vážně vymyslela tolik vlastností...?? *4* ..ty ho asi fakt žereš,co... *1*
    • Re: Jednoduchý opis Taylora

Taylor je ten nejvííííííííííííííí
    • ashley0077

Dobrý No jednim slovem SUPER!! *14*
    • maki94

Wow, tak to smekám, tolik slov bych snad ani dohromady nedala! *1* *3*
  • I love you TAYLOR LAUTNER on je nádhernej a sexy *14* *14* *14* *14* *14*
  • Je pěknej, ale raci homám ráda jako vlka
  • taylor lautner je fakt moc sexy a hezkej ja ho miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • silveeeeeeeeeee jsi blbá ty urážíš tak dobrou postavu ve filmech!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* Jsi prase chlupatý *12* *12* *12* *12*
  • renesmee dej napřed ty skype a potom já slibuju
    • jj muj skype je : hedomyl33
  • smelu

:-(

tady to nějak vázne lidi?!nic nového sem nedáváte....to je hrůza!tak se víc snažte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *9*
    • maki94

Re: :-(

Já se třeba snažím sem dávat nové fotky a novinky, ale bohužel hlavní admini buď schvalují fotky pomalu, anebo vůbec. A novinky mi nejdou přidat, je tu nějaká chyba... Nebo alespoň byla, když jsem sem naposledy přidávala! *9* *5*
  • renesme vystihla si svoje slova dobře budu taky chránit taylora lautnera!!!!! *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *5* *5* *5* *5*
    • jojo díky .. to víš on je muj :D máš facebook ? nebo skype ? jaký je tvoje pravý jmeno napiš mi to pls děkuju

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit