-
teylore přijedeš někdy k nám do prahy do česka byla bych moc ráda i ostatní lidi *4* *14* *1* *15*
-
Nechápu
Já taky nenávidím Edwarda úplně neskutečně a jsem Jacob Team. Dovolím si to říct, protože postavu Edwarda prostě znám... jenom mě udivuje, jak někdo dokáže urážet Taylora, aniž by věděl, jak se Taylor chová. Edwarda sice nenávidím, ale Roberta mám moc ráda. Jediná osoba, která se mi příčí je Bryce (Eclipse- Victoria). Mrzí mě její dilinský chování a Rachelle mám mnohem radši.... ale abych se s nížila na tolik, že budu pomlouvat někoho, koho neznám... *9* -
-
Re: Nechápu
Přesně tak !!! *3* já osobně si myslím že je to doost ubohý *9* *9* a taky dost smutný ale ono je to tak i normalně že někdo pomlouvá člověka kterýho ani nezná.....a když ho pozná tak o něm všude básní...jo to už sem zažila....HNUS!!!! *9* *9* *9* *9* -
Re: Nechápu
Moje řeč. Ty lidi vážně nechápu. Kdyby ho znali osobně, tak ať si říkají co chcou, ale oni ho neznají, tak ať si urážky nechají pro sebe, protože tu nikoho nezajímají!!!! -
-
Re: Re: Nechápu
souhlas!!!Team Jacob ale Robert je taky hezkej a dobrej herec ale na Taye nema!! *14* -
-
Re: Re: Re: Nechápu
Moe řeč *14* -
Re: Re: Re: Nechápu
Mi se líbí Jackob i Edward, ale v životě se mi líbí jen Taylor..je prostě k sežrání *14* *14* Má strašně roztomilý úsměv *14* *3* *14*
-
-
-
-
WOW on je Taylor na 8. místě :) to tu snad ještě nebylo... Rozbřesk dělá divy :D :D
-
-
výš on nehraje jen v twilight bted je na sestym a hodne mu pomohl taky film Bez dechu ktery je fakt užasny
-
-
vsechno nej Taylore jsi uzasnej a milujem te vsechny fanynky z cr tak si uzi narozky i love you *14*
-
♥Taylor♥
♥Taylor(Jackob) *7* jednička mezi herci♥..krásný tělo♥..krásný oči♥..krásný úsměv..♥a sluší mu to i když je mokrej♥..nemám pravdu?..♥ -
-
Re: ♥Taylor♥
Mluvíš mi z duše..:) Konečně někdo :D *3* -
-
Re: Re: ♥Taylor♥
to jsem ráda..=O)♥ -
-
Re: Re: Re: ♥Taylor♥
To já taky *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ♥Taylor♥
;o)
-
-
-
-
Re: ♥Taylor♥
Máš pravdu ve všech bodech♥! *3* -
-
Re: Re: ♥Taylor♥
o tom nepochybuju..=o)♥
-
-
-
Taylor
No holky on je prostě skvělej ...řeknu vám že totálně šíleně nesnášim Pattinsona...nic proti těm co ho maj rádi nikomu to necpu..no ale když sem viděla stmivani tak sem se u toho totalne nudila ale už od začatku se mi strasne libil Jacob...a Tylor se mi líbil už předtim.no a když sem slyšela o tom že novej mesic bude z pohledu Jacoba...musela sem to okamžitě vidět..a řeknu vám že tam byl uplně nadhernej a super no....ale konec byl fakt smutnej...ja bejt Bella nebudu se rozmejšlet ani 5 sekund...já už mám vybráno..a jinak on je faktiš super,nádhernej,milej a děsně roztomilej a sladkej...žeru *14* *14* *14* -
-
Re: Taylor
tak pochotopte že každej má jinej vkus me se treba libi taylor ale chapu holky kterejm se robert -
-
Re: Re: Taylor
nooo ja byt bellou a brat to z jej pohladu a keby jej jacob povedal ze nestarne tak sa vyhovorim na to ze by som ako ona chcela aj s jednym aj s druhym byt vecne a kedze nemam take stastie na geny ako on nat jedina moznost je uz len byt upir ...tak ale TAYLOR 4EVER aj tak *14* -
-
Re: Re: Re: Taylor
Jojo to je fakt...pravda pravda..kdybych byla ona taky bych byla radsi upir nez bejt stara baba a oni furt mlady....mas recht!!! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Taylor
To by bylo zvláštní...Asi by jste si museli dávat na nos kolík *3* *3*
-
-
-
-
Re: Taylor
Přesně taky se divím lidem co se jim líbí Pattison....mno nebudu to tadyk všecko vypisovat..sejně bych všecičko opsala..takže prostě jenom chci napsat že s tebou souhlasííím...ve všeem....teda krom toho že jsem se u jedničky nudila..:D.. *1* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Taylor
Taky nechápu jak někdo může balit Roba !! Jako já ho mám ráda protože je takovej v pohodě, ale jak se někomu může líbit...To už je snad hezčí i Edward než Robert...Ačkoli Edwarda upe totálně nenávidím !!! Team Jacob 4ever !!!
-
-
-
He is beautiful!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* I LOVE YOU!!
-
néÉj
jE pL00sTě nÁdHeRnEj m00c **l0vE**
*14* *14* *14* *14* *3* *1* -
-
Re: néÉj
to joooo *14* *14* -
Re: néÉj
Tjn=) už se těšim, až uvidím to jeho tělo na velkym plátně v kině=D♥ *14* -
-
Re: Re: néÉj
souhlasiim *15* *15*
-
-
-
A pojďme řešit Taylora na takové bejkárny nemám náladu..
-
Je moc krásnej jo neeeeeeeeeeeeeeeeeeej
Kruci proč mi tabletu nejednou ti smajlíci:-[ ale on je krasaveček♥♥♥♥♥♥♥