Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To břicho

Lidi že ma tak uzasny bricho? *14* on je tak sssssssssssssssexy *14* ...my bysme ho s kvalkou sezrali...on je proste dokonalej *15*
    • angel.and.connor

Re: To břicho

Hej ty vopice!!! to je moje věta a moje zjisteni!!! ty ses ale straaasne drza!!! tsss to bych sem mela psat ja a ne ty ty....!!! *16* *16* *16* *16* ale konecne si sem napsala neco normalniho!!! *1* *1*
      • Re: Re: To břicho

Díky díky, hlavne ze mi nadavas at sem napisu neco pavdivyho a kdyz to sem napisu, tak me obvinujes s plagiatstvi :D
        • ashley0077

Re: Re: Re: To břicho

Můžete toho prosím nechat tady jde o Taye!!!!
          • angel.and.connor

Re: Re: Re: Re: To břicho

bud v klidu holka mi vime ze de o taycka z toho si nic nedelej kdyt mi se tady o nem bavime *1* *1* *1* ja nahodou sem tady kazdej den nejmin 2x furt se tu nic nedeje a je mala navstevnost!! *9* *16*
            • ashley0077

Re: Re: Re: Re: Re: To břicho

ja sem v klidu ale zachvili asi nebudu!!! *8*
      • angel.and.connor

Re: Re: To břicho

jo a ssssssexy sem taky vymslela ja ja vas asi vsecky!!!! *16* *16* *16* *8* *8* ROZDRTIM!!! *1* *1* *1*
    • ashley0077

Re: To břicho

JO to mas svatou pravdu*14* ....ale ted ho musime vyhoupnout z 42.mista aspon na 20. Ano čtete dobře 42.místo!!!! *9*
  • Jsi úrostě nejlepší a dokonalej.Žádného herce jsem si tak nikdy neoblíbyla *14* *14* *3* a chtěla bych tě někdy potkat na živo ale vím že se to nestane *13* *13* *13* seš prostě nej a Johny Depp je proti tobě kejda(sračka!!!!!!!!!!!¨)Ahoj Terka
    • kiss.miss
      TERKA:to si dovolim nesouhlasit Johnny Depp je zkušený a unikátní herec ktery má už něco za sebou...Taylor je fakt dobrej stokrát lepší než Rob Pattinson (kterej je podle me podpruměrnák)ale z Johnnym ho ještě nemužeš srovnávat :-)
    • takže je to jedno protože každý má svůj názor a já ho mám taky jsi má nej kámoška a já chápu že se ti nemůže líbyt samí člověk
  • *14* *14* *14* *14* *14* Si mooooc sexy a nejhezčí kluk na celým SVĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚTĚ a já tě prostě miluju a si strašně krásnej!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3*
  • lucilautner

muj taylor

ja teda doufam ze jsou to jen drby o tom ze kristen je zabouchla do Taylora *8* co vi,napiste,tahle dyzkuze se musi ozivit *3*
    • zanesskaaaa

Re: muj taylor

taky myslim ze to neni pravda.. ale kdo ví to musí vědět jenom ona sama.. a v tom rozbřesku joo to je morda.. plej (nevim jesti je to přesně) ale ,,Jakobe Blacku jak se opovažuješ otisknout se o mou dceru!!´´:D:D.. málo jsem umírala *15* *15* *15* *15* *15*
    • nik011

ja si myslim ze nezabouchla to sou jenom kecy..
    • destiny-hope.cyrus

v realu do nej 100% neni zabouchlá dyt je o nekolik let starsi nez on:D a ma pritele a sou spolu uz dlouho:D a ve filmu?? mno jak se to vezme dyt ho ve ctyrce malem zabije:D kdyz se otiskne do ty reneesme...
    • negri.baju

Ve filmu jo, ale v realu fakt neni...;)
    • nik011

tyvole diskuze s tvrdym y
  • je nádhernej, je krásnej, je hezkej, je sexy, je úžasnej a nejkrásnější. mmmm. rozplívam se nad nim *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • zuza-nyje

♥♥♥

Tak o tomhle klučíkkovi bych mohla básnit celej den, prostě upe tutově boží, a kwáásnej a sladkej a....všééchno !!! (Jen podle nějakejch videí mi příjde že mu začíná lízt sláva na mozek a začíná bejt namyšlenej tak doufám že se mi to jen zdá) No a mimochodem taky tak milujete Taylor Swift jako já ?? V ironii samosřejmě !!!! Myslela jsem že je to jenom film ale potom co jsem četla novej rozhovor s Taylorkem tak se moje obavy vyplnili !! Co na ní kruci vidí, bloncka jedna pitomá !! Nechápu jak sní ůže bejt !!!
    • Re: ♥♥♥

Vždyť oni spolu nejsou ne? Je to jen film...a navíc je to blondýna a je o 2 roky starší což je dost blbé....holka s mladším klukem....doufát že ty řeči jsou lež....bulváru se nedá věřit...lidičky modlete se semnou pls *4*
      • zuza-nyje

Re: Re: ♥♥♥

A nebo takhle, tady rovnou kousek toho rozhovoru máš: A co říká přítelkyně? Taylor Swift se obává, Lautner to nechce říct všem. Zeptali jsme se, jestli jsou spolu, on se škádlí, "Možná. Máme se spolu skvěle. Okamžitě jsme si padli do oka. A ona je úžasná holka. Kromě toho, krásná, vtipná, charismatická a zábavná, když jsem kolem, zůstává sama sebou. Jsme si blízko. " Jj vím, je to hrozný !! *9*
      • zuza-nyje

Re: Re: ♥♥♥

Obávám se že jsou. Četla jsem novej rozhovor s Tayem a na otázku jestli jsou s Taylor Swift spolu tak tam bylo: Taylor se culí a pak odpovívá: Možná. !!!! ¨Takže určo jo, nawíc po celej zbytek toho rozhovoru básnil jak je ftipná a krásná a sexy a bláá bláá bláá je mi z toho na blití jen to píšu, a taky jsem viděla spoustu nechunejch fotek z jejich rande !!! *9*
    • Re: ♥♥♥

To já ho taky nechápu..ale co s tííím naddělááme mno:-( *9*
  • Alexa000
    Milujem Taylora Lautnera, je to najkrajší chalan na svete
  • je sladkej. HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jako to nejde najít někoho hezčího než je Taylor *14* no to jedno no prostě je boží a sexy a já ho miluju !!!!! *14*
  • Mrs.Wesley
    Vlčice a líbí se ti Paul?(ehm víš které*1*)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit