Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • B-day

Všechno nejlepší , Tayi!! Team Jacob 4 EVER!!
  • Souhlasim sdfgh atd.je fakt hezkej:-) :-)
  • luucka

Narozky :-*

Všechno nejlepší k 19 narozkám :*
  • ginnynka

Narozeniny

Všechno nejlepší k 19. narozeninám Tayi! *14*
  • on je sexy jako Ian Somerhalder *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • I Love You........ ♥ ♥ MucQ *14*
  • ashley0077

Pozor!!

POzor!!, Pozor tohle neni požární skoušení tohle je kruta*9* realita Taylor je na 37 místě ještě 3 místa a je po mě takže rychle navštěvujte!!! *9* *9*
    • ashley0077

Re: Pozor!!

A je to tady Taylůůrek je na 40.misě *13* *8* *16* *9* se s toho zblaznim!!!
      • angel.and.connor

Re: Re: Pozor!!

no tak to je vazne konec...jako tohle je nenormalni *16* *16* *8* sakra lidi pridte sem aspon jednou či dvakrat za den prosíím dívejte se jak to s taylurkem na konec skonči!!!! *9* *9* *9*
        • ashley0077

Re: Re: Re: Pozor!!

Jedno pozitivum tu je Taylor mezi Hercema je 9.*3*ale mezi vsema je 42. *9*
        • angel.and.connor

Re: Re: Re: Pozor!!

když to je strašně smutný kdyt on je skevel a nezaslouzi si bejt az 40 no lidi raci mezi 20 ci desitkou nejlepčích ale ne čtyricet proberte fandové!! *9* *9* *3* TEAM JACOB 4EVER *1* *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: Pozor!!

já sem se probrala a prisla sem ti napomoc :D...si rada?...to kummis vid? *3*
            • ashley0077

Re: Re: Re: Re: Re: Pozor!!

*14* Taylor musí postoupit aspon o 10 mist !!!! prosim navstevujte!!! *3*
  • taylore jsi každe holky kluk snu *14* *14* *14* *14* *14*
  • *14* *14* *14* nádhernej!!
    • Mrs.Wesley
      Tak já ti řeknu kdo je ještě nádhernej!:
      Aston kutcher,Joseph Morgan,Paul Wesley,Ian Somerhalder,Jeremy Sumpter ale Taylor jen napůl*14*
  • Super.

Holky my jsme to dokazali.Taylor je na 5 miste.Tak sem neprestavejme chodit. *3* *14* *4*
    • your-darling

Re: Super.

jo tak tohle mě teď dostalo..Sem čuměla jak de*il...Fakt ste dobrý holky...Ze 41.místa měhem pár dnů na pátý???
      To klobouk dolů... *15*
      • angel.and.connor

Re: Re: Super.

Sme prostě šikulky a správný fanynky!! *14* *14* *14* *14*
    • Re: Super.

To je super *14* Ale bohuzel ja mam do odvolani zakaz kompu tak se musite snazit beze me *9* *9* Good luck! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit