Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • twilinght saga je moc uzasni film strasne moc jsem si ho oblibyla.. taylor lautner je uzasny sexi krasni holki do neho musi hodne moc silet *3*
  • Denisa2000
    Jsem mega fanoušek do Twilight a po shlédnutí každého dílu minimálně 20X , jsem usoudila, že Jacob je ten nejhezčí kluk,kterého jsem viděla. Škoda, že není čech a není trochu mladší *14*
    -Víte, co by mě zajímalo? Proč Edward, když je mu už přes sto let, pořád bydlí u rodičů?! *1*
    Kdo si myslí, to, co já,ať zmáčkne Like! Čau!
    • seš tak blbá, nebo to jenom hraješ? *12* *12* *12* *12*
      • :DD odpovím za ní :)) není blbá to jen ty a proto nechapeš že sou tu všichni proti tobě a mají stebe jen srandu jako třeba ja twl :D
  • Ten, kdo psal tenhle životopis si s tím asi moc práce nedal... Jsou tam pravopisné chyby a navíc to vypadá, jakoby to jenom někde okopíroval a potom vložil sem.
    Ale abych tady jenom nekritizovala, tak Taylor je vážně super ! :D
  • opravdu...

pořád si pletu 2 slovní spojení, ta jest "Taylor Lautner" a "dokonalý kluk". vysvětlí mi někdo rozdíl? *7*
    • angel.and.connor

Re: opravdu...

To máš úplně to samýý *1* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: opravdu...

tjn *14*
    • Re: opravdu...

žádnej není *14* Tay je dokonalej kluk *3* myslelas to tak že?
      • Re: Re: opravdu...

jo=)
  • BluEbEatS
    chci ho! *8*
  • Mě by se více líbílo kdyby Bella chodila s Jacobem *4* . Jacob je fakt super *14*
  • <3

on je tak uzasnej ... Kdyby tak byla nejaka sance se s nim poznat potkat a proste seznamit ... Jak ja zavidim hercum a štábu z twilight saga ze kdyz se natáčí ze muzou byt s nim nebo pobliz neho...
    • Re: <3

Hm, to jo no *3* Ale jestli je pravda, že když na tebe někdo myslí, tak máš škytavku, chudák! *4* *14*
      • anett_lautner

Re: Re: <3

*1*
      • Re: Re: <3

To máš pravdu *1* *1* *1* *1* jsme se musela teď tak zasmát, to by opravdu byl chudák
        • Re: Re: Re: <3

hej máte pravdu :D :D ... to by už musel ísť do nemocnice čo by furt štikal *4*
  • artmiss

:)

Když jsem zjistila, že hrál ve Dvanáct do tuctu 2, málem jsem skončila na pohřebním ústavu. Infarkt jak vyšitej. *14*
  • je tak strašně pěknej a SEXY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Borec :D Mega dobře hraje Jacoba :D To jeho tělo :3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší