-
Miluju HO !! *14* *14*
-
Zbožňuju hooo !!!
Jak tohohle klučinu vidím tak fakt chcípáám !!!! Prostě když jsem balila někoho slavnýho tak to netrvalo snad dál jak 3-4 měsíce ale Taylorka žeru už snad víc jak půl roku a pořááád !!!! Je to ten nejsladší klučina váááážně miláček !!! Jak já říkám, jeho rodiče museli být karamel a čokoláda aby vznikno něco tak sladkýho jako je Taylorek a z karamelu a čokolády vyjde Twix, takže Tay je Twix *1* !!! Prostě je totálně k sežrání !!! Já bych o něm básnila až dooo noci ale...Končím !!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* -
-
Re: Zbožňuju hooo !!!
Naprosto ti rozumím. To je takovej mazlím na pomuchlování. By ho člověk hned utěšil když ho v tom filmu vidí. Je dokonalej!!!! -
...A TWIX BUDE ZA CHVÍLI VYPRODÁNO...
TO SE TI POVEDLO.... *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
jj dnes som videla twix v obchode tak som si spomenula :D -
Hey dobrá teorie:Tay - twix...! xD Mě pobavilo...! *1*
-
-
Jsem jediná kdo si myslí ,že mu to strniště co si nechává růst děsně sluší????Jestli si myslíte taky tak like!! *2*
-
Je úžasný!! Moc ho Miluju!! Chci ho !! *14* *14* *14* *14*
-
Je nej!
Taylor je prostě bombovej, úžasnej!!To ani nejde popsat!!Nejhezčí, nejlaskavější a nejmilejší kluk na světě! -
taylor
Musim rict ze se mi ve stmivani moc nelibil, takovej tarzan ale od pulky new moon sem na nem mohla oci nechat. A ty svaly, to dostane kazdou *14* *14* I love you -
i love taylor *1*
-
jen se na tebe kouknu a už hořím *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Happy Birthday *14* *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *3*
-
prosím vás...jak se to vlastně vyřeší s tím,že RENESMÉ tak rychle roste? *3*