Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hejki klídek jo je to nejhezčí kluk ktereho znam..:D
  • Hm docla pjeknej ne kecam je uzasne nenu gey určite není $$$$$$ je krasnej ze jooo ale jo je kdo souhlasi tak like eeee a ten kdo se mu to nelibi tak dej to se mi nEeeeeeeeeeelibiiiii *13* *10*
  • ja ma teylora rada je hezky a ma dobry filmy je to muj neoblibenějsi herec na světě *4* *4* *4* *4*
  • dzina

On Je SEXY

Hej lidi že je taylor upe moc sexy....s těma dlouhejma vlasama moc ne ale jik....ty Vole Kunďáááááák *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • petix

Re: On Je SEXY

To je slabé slovo, na něj slovo neexistuje!!!!! *14* *14* *14* *14* !!
      on je nejhezčí muž planety :D *1* *1*
    • debussygirl

Re: On Je SEXY

JJ je nádhernej *14* *14* *14*
  • Happy birthday Taylor *14* *3* !
  • angel.and.connor

slípka

jako.....už všude píšou že ta blbá taylor swift dala taylurkovi kopačky...stejne se ksobe nehodili...ale kazda ho vodkopne...chudacek to von si nezaslouzi..tak uuuzasnej kluk....jako hrozny vona mu prej rekla ze s nim chce bejt jenom kamoska a on se do ni prej zabouchnul ...chudacek malej...to neni feeer!! *9* *9* *9* *9*
    • Re: slípka

přesně chudák!já bych ho brala hned *14* *14* *1* *1* *1* *14* *14* je tak klásnej.chjo jinýho už nechci!!jenom on je mého srdce šampion!!miluju ho a já když se zakousnu tak nepustim!holki máte konkurenci! *14* *14*
    • ashley0077

Re: slípka

Súhlasim,chděrka ja jsem ale rade ze ho nechala nemam jí radu.....nic neměli spolačného až na jméno že???.....MILUJU HO<3 *14*
  • anett96

všecičko nej žerůů těě

Všecko nejlepšíí pro toho nejlepšího :) a nejvííc sexy klučíka :P *14* *4*
  • taylor je daleko krásnější než robert a vsadím se že mnohem charizmativnější než on takže se jděte bodnout
  • on je tak heskejjj mamho rada muj neoblinější herect nejvic semi libi
    jak hraje stmivani on je frajer a jak si sunda tričko tak ani justin
    na něho nema *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ....haha
    • on je přímo úžasnej miláček taky ho mám ráda ale nejrostomilej ší je v tom filmu dvanáct do tuctu 2 *14* *14* *14* *14* prostě je božíííííí <3
  • maki94

19.th birthday

Všechno nejlepšííííí!♥♥
    *14*
    Hlavně, ať se Ti daří v kariéře i v osobním životě a nadále stoupají tvoje úspěchy! *4* Milujeme Tě! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit