-
Hejki klídek jo je to nejhezčí kluk ktereho znam..:D
-
Hm docla pjeknej ne kecam je uzasne nenu gey určite není $$$$$$ je krasnej ze jooo ale jo je kdo souhlasi tak like eeee a ten kdo se mu to nelibi tak dej to se mi nEeeeeeeeeeelibiiiii *13* *10*
-
ja ma teylora rada je hezky a ma dobry filmy je to muj neoblibenějsi herec na světě *4* *4* *4* *4*
-
On Je SEXY
Hej lidi že je taylor upe moc sexy....s těma dlouhejma vlasama moc ne ale jik....ty Vole Kunďáááááák *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: On Je SEXY
To je slabé slovo, na něj slovo neexistuje!!!!! *14* *14* *14* *14* !!
on je nejhezčí muž planety :D *1* *1* -
Re: On Je SEXY
JJ je nádhernej *14* *14* *14*
-
-
Happy birthday Taylor *14* *3* !
-
slípka
jako.....už všude píšou že ta blbá taylor swift dala taylurkovi kopačky...stejne se ksobe nehodili...ale kazda ho vodkopne...chudacek to von si nezaslouzi..tak uuuzasnej kluk....jako hrozny vona mu prej rekla ze s nim chce bejt jenom kamoska a on se do ni prej zabouchnul ...chudacek malej...to neni feeer!! *9* *9* *9* *9* -
-
Re: slípka
přesně chudák!já bych ho brala hned *14* *14* *1* *1* *1* *14* *14* je tak klásnej.chjo jinýho už nechci!!jenom on je mého srdce šampion!!miluju ho a já když se zakousnu tak nepustim!holki máte konkurenci! *14* *14* -
Re: slípka
Súhlasim,chděrka ja jsem ale rade ze ho nechala nemam jí radu.....nic neměli spolačného až na jméno že???.....MILUJU HO<3 *14*
-
-
všecičko nej žerůů těě
Všecko nejlepšíí pro toho nejlepšího :) a nejvííc sexy klučíka :P *14* *4* -
taylor je daleko krásnější než robert a vsadím se že mnohem charizmativnější než on takže se jděte bodnout
-
on je tak heskejjj mamho rada muj neoblinější herect nejvic semi libi
jak hraje stmivani on je frajer a jak si sunda tričko tak ani justin
na něho nema *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ....haha -
-
on je přímo úžasnej miláček taky ho mám ráda ale nejrostomilej ší je v tom filmu dvanáct do tuctu 2 *14* *14* *14* *14* prostě je božíííííí <3
-
-
19.th birthday
Všechno nejlepšííííí!♥♥
*14*
Hlavně, ať se Ti daří v kariéře i v osobním životě a nadále stoupají tvoje úspěchy! *4* Milujeme Tě! *14*