Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sisineszka17

HB

Taylore přejiti ty nejhezčí narozeniny in world a ať se ti daří :)!! Máš krásných 18! *14*
  • Miluji ho moooc je nej nej a nej !!!!
    *14* *14* *14* *15*
  • He is sexy and i know it
  • Taylor give us your mobile number
    • me,too than's ... :)
  • Taylor Come to the Czech Republic could you give signatures
  • ????????

muzu se zeptat proc mu vsichni prejete kdyz to na dve veci??jen se ptam...
  • kate555
    Včera jsek koukala na film Bez dechu, kde Taylor hraje Nathana a byl úplně úžasnej *14* prostě dokonalej:)...za hodinu do kina na Rozbřesk tak jsem na něj zvědavá:)
    • On je úžasnej dokonalej :D *14*
  • negri.baju

jakob v new moon

V New Moon se máme na co těšit!!!Jakob tu bude hrát jedu z hlavních rolí, bude úplně namakanej a bude ostříhanej!!!! Takže nwm, kdo bude lepší, jestli Edward, nebo Jake...+ Jakob tam bude mít 4 kamarády, u kterech sázím na to, že to taky budou krasavci...ale jinak Jake v New Moon,má strašně hezkou roli...je to moje nejoblibenější postava ! *14* *14*
    • debussygirl

Re: jakob v new moon

No ale už si je viděla ??? Ty co mají hrát Samovu smečku ??? Ještě to teda není oficiální ale Sam(herec co ho bude hrát-možná) je podle mě dost hroznej ale Paul je krásnej *14*
      • negri.baju

Re: Re: jakob v new moon

par jsem jich videla....Sam tedy nic moc, ale to se dalo cekat....Ale Embry? to je peknej indianek:-)
  • xcornelia14

...

Nejlepší by bylo kdyby sem nechodili idioti/tky co Taylora jen odsuzujou, tohle je jeho fanclub a ne nejaký magoři co jen kritizujou atd. Já např nemám ráda Kristen S. a nechodím tam na ní nadávat.. proste si o ní myslím svý a tím to hasne. Budu ráda když vy ''kritici'' budete zticha. Th *16*
    • Re: ...

Přesně tak, když ho nemáte rádi tak sem NELEZTE taky bych to ocenila....a jestli si nekdo udela profil jenom kvuli tomu aby mohl kritizovat tak je asi na hlavu ja taky nemám ráda spostu hercu, zpěváku atd.. treba justina biebra o tom si myslim sví ale taky mu tam nic nepísu protoze ostatním lidem se treba zdá k sežrání....takže ten co ma nejakej problem at veme svý keci vyleze až na Mont Everest vyřve se a pak at skočí....pardon....... *10*
      • Re: Re: ...

budem kámoški? *7*

Přesně tak, když ho nemáte rádi tak sem NELEZTE taky bych to ocenila....a jestli si nekdo udela profil jenom kvuli tomu aby mohl kritizovat tak je asi na hlavu ja taky nemám ráda spostu hercu, zpěváku atd.. treba justina biebra o tom si myslim sví ale taky mu tam nic nepísu protoze ostatním lidem se treba zdá k sežrání....takže ten co ma nejakej problem at veme svý keci vyleze až na Mont Everest vyřve se a pak at skočí....pardon.......
    • Re: ...

jo naprosto s tebou souhlasím a navíc taky nemám ráda Kristen Stewart *1*

ja tky ne :)
    • 8.ball.8

Re: ...

A Ty budeš asi extra girl, co? *1*

bbb-ll-bbe *5* *16* je klásnej *14* *14*
      • maeve

Re: Re: ...

A ty asi extra boy, co?
        Vymysli si novou hlášku, když tohle opakuješ víckrár, už to ztrácí význam.
  • *NO*

33?
    jí omdlim!
    Jak může bejt 33? vždyť je skvělěj! *14*
    • tfpdaa

Re: *NO*

ale jemu je 18! :D
      • tfpdaa

Re: Re: *NO*

srry špatně jsem to pochopila :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit