Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro každou je krasaveček tamten
    nebo hemtamten
    • Mrs.Wesley
      Vlčice krasaveček to je
    • Mrs.Wesley
      Si trapná
  • Taylor je ůžasnej! *14* Je dokonalej!
  • ÓH holky,já si myslím,že je to ten největší sexbomba,která může být *6* *6* *6* *6* *6* *6* On je božský,slaďoučký a k sežrání *14* *14* *14*
    Ale ne,já ho nemiluju..Já ho zbožňuju a ho chci!!!Prostě ho chci!On je tak óóh to nejde ani popsat!A silwieeeeeeeee jsi čůza,protože jsi tu přišla jen aby ses mohla s někým hádat,asi tě to baví nevím,ale do všech jeho skvělých fanynek si zarýváš.Prostě je to jasné,že tady bude napsané to,co tady je,protože na něho se dívají jen ty nejúžasnější fanynky a ty jsi tady přišla,aby ses mohla hádat.Ale všem je docela někde,co si myslíš,protože my ho zbožňujeme a názor nějaké čupky jako jsi ty opravdu nikoho nezajímá.My chápeme,že ho asi nezbožňuje každý a že se najde někdo i takový,jako ty!
    • Já si myslím,že je to prostě jen zakomplexovaná holka,on se ji líbí,ale protože ví,že ho mít nikdy nebude vylívá si na něho zlost *16*
      • sklapni p*** nelíbí se mi
        zas tak ubohá nejsem a vůbec proč reaguješ na svoje vlastní komentáře???
        seš s tím trapná ty k*ndo *16* *16*
        ne*er!!!
    • Jo,přesně,to jsi trefila!Prostě je to kr*va nic jiného,jinak já ho taky miluju je božský! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ahojik lidi,Taylor lautner je bezva a jeho filmi jsou Úžasné ale kdyš ho chcete vidět proč nejedete za ním do Hollywoodu,je to tam krásný já tam tedkom budu jezdívat možná,ale nejvíce budu jezdívat do Anglie a budu navštěvovat mojí tetu samozřejmě,a kdyš chcete nějaký filmi od Taylora tak proč si to nenajdete na seznamu tam jen napíšete např:Taylor Lautner životopis a tam to můžete najít mám právě jeho filmi ráda se na ten jeho filmi dívám tak to skuste a uvidíte.at se vám daří ahoj. *3*
  • All the best taylor lautner
  • narozky

happy birthday Taylor ;-)
  • Jsi nejhezčí kluk z Twilight ságy!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ach proč nejsem stejně stará jako on *9* Kéžby. Ale mohl by sis se mnou psát na facebooku jo *14* *3* doufam že se jednou potkáme!!!!!!!!! *1* *2* *15* *4*
  • Happy Birthday!!!
  • Makejme.

Tak makejme.Ad je Taylor jeste vis *3* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Makejme.

JJ, cil je aspon 5. misto *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit