Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všetko najlepšie:-)
  • You're beautiful and amazing body mas actor you my advice would you like to see live *14*
    • Promiň, tohle je angličtina? Kdes to viděla takovou slátaninu?
  • rozjíždím new stránku like!! http://www.facebook.com/pages/Team-Jacob/180351078718497
  • taylor je krásny a taletovaný je super *16* *14* *14* *14* *16*
  • Twilight_M
    Uíí ♥ Miluju ho :)) Jo a Silwie..
    Chápu, že máš svůj názor... Sorry, ale tak proč seš na jeho "profilu" když ho tak nesnášíš? OMFG.. Přemýšlej ty kravičko :D -.-
    • myslím že já jsem ten kdo tady přemýšlí
      já jsem dřív četla tu knížku než jsem viděla ten film a v knížce byl Jacob trochu svině, tak jsem si asi dopředu udělala špatnej obrázek
      SORRY když jsem to sem psala tak jsem si to asi neuvědomila, je mi to líto *13* *13* *13*
  • Tylor je uplne mooooc sexy *14* Nejhezčí!!!! :*** Ja te proste žeru TAYLORE!!! *14* *14* *14*
    • on je jenom ***? já mám 6 miláčků a podle mě jsou všichni ***** a všichni jsou milionkrát hezčí než p*** taylor lautner
      • Joooo :DDD tak se pochlup tayk ne s tima tvíma debílkam* :DD podle mě a myslím že mluvím za nas všechny jsou ty tvojí nekonečnokrát hnusnější než tay a tím se ty tvoje hlasy mazají smula kočičko :)) nebo mam říct zrudičko ?? :oo LoL *8* *12* *12* *12* *12* *12*
  • kaculencicka

JSEM SPÍŠE ROBERTOVA VYZNAVAČKA...

....ALE TAYLOROVI ALIAS JACOBOVI TO V NOVÉM MĚSÍCI NAPROSTO SEKLO A OPRAVDU UMĚL OKOUZLIT....., V KNIZE JSEM TO PROŽÍVALA INTENZIVNĚJI A DOKONCE JSEM EDWARDA PO OPUŠTĚNÍ BELLY ZA TO I NENÁVIDĚLA A PŘÁLA JAKEOVI,ABY TO VYŠLO...,ALE PO PŘEČTENÍ ZATMĚNÍ A ROZBŘESKU MI BYLO JASNÉ PROČ TO MÁ BÝT TAK JAK TO JE....A MÉ SIMPATIE K EDWARDOVI A K JEHO PŘEDSTAVITELI OPĚT STOUPLI......I PŘESTO-UŽ JSEM TO TU JEDNOU PSALA-JACOB BY STÁL ZA HŘÍCH...... *3* *3* *3* *3* *3*
    • kaculencicka

Re: JSEM SPÍŠE ROBERTOVA VYZNAVAČKA...

PARDON-SYMPATIE-STOUPLY....JSEM TOTÁLNĚ VEDLE...TO JE DO OČÍ BIJÍCÍ!!!! *13* *13* *13* *13*
  • luida

OOOO

Ten má ale tělíčko!!!
  • hapyyyyyyy birthday *3* *14* *1* *4* *5*
  • Jacob je slaďouš :)) *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit