-
Všechno nejlepší :) hodně štěstí a zdraví do dalších let!
-
..ešte môj názor
Viete bulvár je dosť priehľadný len občas si to fanúšikovia v afekte nevšimnú a oni z toho ťažia ( nič proti nám )takže ...ked sa ho spýtali že či je gay a on na to že si to nechá pre seba - marketingový ťah - a dobre sa mu podaril bohužiaľ tým si spravil aj špekulácie o tom či je gay ... ked bol vo francúzku kvoli LG star ambasador tak tvrdili že bolv gay bare - HOVADINA ako PETRZALKA ! Je to drb lebo z toho nie su fotky ...keby tam fakt bol boli by fotky ako ked bola Rihanna v tom sexshope a ešte to , že ho Nikky Reed nenávidí - debilné bravo : Keby som predtým na inej stránke nečítala že je team jacob a že má vlkov rada lebo do NM priniesli také teplo ako ona povedala a nevidela niektoré fotky ako sa pri ňom v kuse rehní ( asi viete ktoré myslím ) tak by vám jednoducho sošlo že je to drb ( a asi aj došlo ) .... Keď sa opäť niečo vyskytne dám vám vedieť môj názor či je to bulvár či nie -
Všechno nejlepší "Jacobe"♥♥ Hodně štěstí, zdraví, lásky a plno splněných přání.. Ať se ti daří.
Ps.: Jsi naprosto úžasnej, líbíš se mi jako Jacob v twilight sáze.:) *14* *14* *14* -
Taylor Lautner je hezkej,má svaly že by se z toho jeden svalil....*4*ale není to ono...Paul W. Je lepší..*6**6**6*
-
i kdiž bes vousu vipadal lepe *4*
-
omlouvám svou sestru za její nevhodné komentáře- moje sestra je bohužel silwieeeeeeeee
já ho sice taky nemám moc ráda, ale nebudu pomlouvat a kritizovat taylora ani ty, kteří ho mají rádi
nesnáším svou sestru
jo a google→obrázky→ Kyle Dayton
je mu šíleně podobnej
na youtube zkoukněte: twilight parody hillywood show
tam máte: stmívání, nový měsíc, zatmění a rozbřesk *3* *3* *3* -
-
shazuješ její komentáře, jo?
víš co, jdi někam, nikoho neobtěžuj falešnými omluvami a navíc se asi bojíš vyjádřit svůj názor *16* *16* -
Kyle Daytton je úžasnej:) ♥ Hraje Jacoba v parodiích od Hillywood Show:)
-
-
Hele vy ho možná všechny milujete , ale né tak moc jako já ... !!! protože já bych se kvuli němu zabila !!! já si zbírám všechny informace o něm ...!!! a až mi bude 18 pojedu za ním a všechno mu řeknu ÚPLNĚ VŠECHNO i to jak ho miluju ... !!! tetka si říkáte " ta si věří ta to tak udělá " ale jo udělám už mám peníze našetřené na letenku a zjistím si kde zrovna bude a poletím tam !!! nejsem žarlivá ale co je oje to je moje a konec příběhu ... !!! a Taylor JE MŮJ !!! ♥ ♥
-
new moon
Nevim, co kdo máte, ale Taylor byl v Novym Měsíci naprosto dokonalej...i samotná postava Jacoba je úžasně pozitivní a je mi ho úplně líto, obzvlášť na konci. Bella na něj nemusela bejt tak hnusná, jenom ho využila když se jí to hodilo, když se na ní Edward vysral.... *8* -
-
Re: new moon
Čauky, opravdu jsi to vystihl. Zrovna včera jsem dočetla Nový měsíc a Jake mi bylo hrozně líto. Je to takové hřejivé sluníčko. No jdu na třetí díl, tak snad mě Bella překvapí.... *3* -
-
Re: Re: new moon
Překvapená budeš a taky mega bulet budeš!! *3* -
já už jsem dočetla všechny čtyři díly,a zaručuju ti že tě určitě Bella překvapí:)
-
-
Re: new moon
Tay je úžasnej to máš pravdu....ale četla si knížku Nový Měsíc??? *7* -
-
Já jsem četla všechny díly. Prostě bejt Bellou, bych si vybrala Jacoba...jako Edwarda mám taky ráda, ale Jacob je takovej víc...lidskej -
-
Re: Re: Re: new moon
A víte co by byl fakt dojeb???Kdyby se na ni vy*rali oba.!(jako Jacob i Edward) *1*
-
-
-
-
Je ůžasnej kéž bzch ho viděla na živo *14* *14* *14* *14* *14* *3*
-
-
Přesně!!:D
Kéž by jel do Český Republiky.:D *14*
Četla jsem článek ve kterém říká že miluje všechny svoje fanoušky a prej že ho překvapilo kolik má fanoušků v ČR!:))
-
-
OMG
tynacool: tobě se líbí 5angels?! *1* *1* Hej tak to je na mě moc...:D -
-
Re: OMG
Ne ja ani nevim co to je -
-
Re: Re: OMG
Ale ale, pročpak jsi neodpověděla když jsi byla přihlášená na svém profilu, stou tvojí "krásnou" profilovkou?! -
-
Re: Re: Re: OMG
Protoze sem to psala u kamosky -
-
Re: Re: Re: Re: OMG
jo a ta profilovka je opravdu krasna segra byla vzdycky krasna -
-
Re: Re: Re: Re: Re: OMG
twl,tynacool ty si čistokrevnej debílek vid???XDXDněkoho tak ubohý sem tu ještě nepotkla..lol fakt jako tvý poříspěvky mě baví číst XD nezapoměn mi pořádně zanadávat ,ju???XD ad už taylor nebo Pattinson..kam vlezeš tam nadělaš bordél .holka :-) -
ty jsi asi opravdu hodně ubohá holčina *1* *1* *1* *1* *1* *1* ty tynocool *1* *1* *1* *1* *1* -
To nemáš odvahu dát na profil vlastní fotku,když máš takové hloupé poznámky? *1* A mimochodem nic horšího jak 5angels neznám *1*
-
-
-
-
-