-
hlasujte
jak Taylor soutezil s Davidem Backhamem, tak ted souperi s Kellanem Lutzem.tak hlasujte. *3* *4* *14* *14* *14* -
bez dechu najlepši film na svete *1*
-
teda...kundalek!
dneska jsem videla oba dva dily poprve..porad sem nechapala co na tom vsichni maji,ale nejen ze me to ohromilo,ale Taylor je kost!..ve stmivani sem mu nejak nevenovala pozornost,ale v novem mesici me sokoval!*14* ..sekne mu to..a nechce se mi verit ze je o 3 roky mladsi nez ja.. -
-
Re: teda...kundalek!
Ty jo...upe ve VŠEM stebou souhlasím...až na to, že stmívání jsem viděla dřív než nový měsíc....taky je ode mě JEN o 3 roky starší a taky si myslím že je to kost(upe sexouš *14* ) a taky se mi zalíbil až v new moon.....he is the best 4ever....ILU *14* *14* -
-
Re: Re: teda...kundalek!
Nemá někdo adresu abych si napsala o autogram. A myslím že Tayor je zajímavější než Robert.Sorry Robert -
Re: Re: teda...kundalek!
Malá chyba...ode mě je o 3 roky starší...:D:D -
-
Re: Re: Re: teda...kundalek!
Mno já zas nemůžu uvěřit, že se chvěju z o deset let mladšího cucáka, je to kanec jak sviňa *3* *1* -
Mno já zas nemůžu uvěřit, že se chvěju z o deset let mladšího cucáko, je to kanec jak sviňa *3* *1* -
akoze tay je super mega XXXXL sexi ale mne pripada ako keby sa vecina jeho faniek je zalubena do jeho tela a nie donho (akpoze dobre platonicka laska aj ja tym trpim) mne by sa napriklad tay videl strasne sexi naobliekany vo vetrovke s prilbou na kecke lyzirskymi okuliarmy na ocuuch a snowboardom v ruke na svahu -proste prilezitosdtny dobrodruzne naladeny teen pohodak ....lidi hlavu mi podte drzat prosim pri pomysleni na spolocnu lyzovacku s nim padam
otazka -nevyzeral by jeho usmev pri snehu ako keby mu vystrihli usta? -
-
Re: Re: Re: Re: teda...kundalek!
Mi se líbí jak jeho tělo, tak jeho oči u úsměv....je fakt dokonalý a charizmatický...;-)...a na tu tvou otázku, vážně by to tak vypadalo...a nádherně by se na sněhu vyjímal s tím jeho neodolatelným úsměvem... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: teda...kundalek!
Jak tak koukam konecne nekdo otevrel oci..jako jo dobry nekdy mozna Edward byl hezkej(ale me to tak neprislo)..,ale proste Jacob?..Jacob dela New Moon proste New Moonem!..:)..jestli me roste chapete..nejdriv ze zacatku jsme si rikala jeeezisis ale tak aspon se pobavim protze ja jsem se fakt smala..a pak prisel Jacob bez tricka na tom obrovskym platne a ja ztuhla!..fakt me to sokovala protze je to nekdo jinyho nez trebatakhl ve videu!..no proste ja to rikala Jacob je nejvic SEXY at si rika kdo chce co chce!..:)
-
-
-
-
-
-
nak tak
jj pomalu se mu mnozej clany a plakaty v casakach,hodne holek tet je TEAM JACOB ja osobne taky a co vi piste *14* -
-
Re: nak tak
Víc holek je, ale TEAM EDWARD
-
-
Re:Re: Re: Re: Re: Re: Je to upe nejkrásnější kluk...
jani je pravda hele mě tohle taky vyloženě(sere-sorry :D)kámoška teda už ne na Face mám status že je Tay upe nejkrásnější kluk apod.a twl ona mi tam nasala koment:no dobře že mu zlámali kosti zaslouží si to...a Bella se rozhodla dobře pro Edwarda je vidět že má vkus apod. je to prostě zmetek malej hnusnej namyšlenej apod. věci tam psala já sem to hnedka smazala a jako upe brutální názvy a mě to hrozně štve já to nenávidim chápu že každej má jinej vkus ale nemusej ho takhle podcnovat..mě to hrozně štve...a už s ní nejsem kamarádka jako tohle fakt přepískla.. -
....
On je naprosto úžasnýýýýýýýý!!!Včera jsem poprve viděla new mooon a je úplně super.patřím rozhodně to TEAM JACOB. *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ....
¨taky taky TEAM JACOB protože jsi myslím že Robert je taky chlap ktery ani neví co je to sprcha *1* *1* *1* TAYLOR JE NEJ NEJ SEXY KLUK *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
kdo to je?
ehm.. mám dotaz jak jsou na tý fotce jak jich tam je pět.. je ta Taylor Rob Kel Jac.. kdo je ten pátej plss *14* *15* -
-
Re: kdo to je?
to je Cam Gigandet (ve Stmívání hrál upíra Jamese) *3*
-
-
Je taký sladký
-
Velmi ta lubíím, si moje všetko vždy na teba myslím ,večer nemožem spat, ked vidíím tvoj obrazok alebo fotku tak sa len usmejem ,budeš navždy v mojom srdci , je to ako zemská pritažlivost ....lubííím ta Taylor Lautner tvoja Kika :* *14*
-
narozené
Čuss...hej kolikátýho se Taylor narodil páč někdy píšou 11.2 a někde zese 12.2 tak kdy už bych to ráda chtěla vědět???pls napište semka?? *7* *7* *7* *7* -
-
Re: narozené
Podlě mě 11.12.1992 *5* Určitě *3*
-