Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jacob a více informací

Jsem strašný blázínek do taylora.. nikdy mě snad nezaujal žádný herec natolik jako on. Prostě je jedinečný a přímo božský.. raději se nebudu rozepisovat.. myslím si, že vy to holky znáte *4* takže k věci... Pořád někde se snažím něco číst o Taylorovi a podobně, ale stejně si myslím, že mi toho hodně uniká. Zajímalo by mě, jaká je jeho rodina a další informace. Ráda pokecám třeba i na ICQ 434600333 budu ráda, když si budu moct s někým pokecat o Taylorovi a sdílet podobné názory ... moje kamarádky spíš TEAM EDWARD takže si s nimi zas tak popovídat nemohu, jestli chápete by mi vytrhali vlasy *1* ... klidně pište i semka *4*
    • Re: Jacob a více informací

Hej přesně. I ty kámošky...všechny jen Edward Edward a Taylora uráží. Taky jsem ráda za každého člověka co se o něj zajímá *3*
      • maki94

Re: Re: Jacob a více informací

Přesně tak... Některý Edwardice okolo jsou dokonce schopný tvrdit, že Robert/Edward má hezčí tělo, jak jsou zaslepený! *7* Dobře, chápu, že prostě nemusí mít rády Jacoba, ale že musí nadávat Taylorovi? Proč? Je to normální herec a vůbec nic o něm neví! Prostě mi přijde vrcholně omezený, když někdo spojuje postavu a herce dohromady! Jako až bude hrát Robert třeba masovýho vraha, co s tim budou dělat? *15* *1* Nechápu, jak někdo může přetejkat takovou nenávistí a hloupostí bez pádnejch argumentů... Uff, končim *1* !
        • Re: Re: Re: Jacob a více informací

Přesně! Jedna jsou to lidi a jednak mají své role! Taylor vypadá stejně jako Jackob ale Robert ve skutečnosti vypadá jinak. V sáze ho napudrovali na bílo aby vypadal jako upír, má čočky a kdo ví co ještě *9* A taylor je taky jenom člověk...neznají ho a urážejí ho....tohle nesníším *16* *8* *16* *10*
          • Re: Re: Re: Re: Jacob a více informací

Pravda Taylor jak ve filmu i ve skutečnosti vypadá stejně, akorát chodí více oblečen :P ale takový Edward prostě je tam napudrovanej a ve skutečnosti vypadá jinak.. Ale to mi zas tak nevadí.. spíš mě někdy udivuje jejich přístup a jak se s tebou klidně i pohádají srz jen to, jako fandíš. Zajímavý je, že nikdy jsme si nezačala já *1* prostě faninky Taylora jsou rozumější.. Osobně proti Edwardovi nic nemám jenom prostě mě štvou jeho faninky(některé).. *7*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Jacob a více informací

Jo to jsem viděla *3* prostě Taylor je nejlepší *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Jacob a více informací

maki94
              Hej přesně...pořád mají potřebu někoho přesvědčovat, že Edward/Robert je lepší...Hold Taylorek je borec a má lepší fanynky *3* *14* Jo a to video jsem viděla akorát jsem si ho jaksi neuměla přeložit :D Ale jako holka je fakt hezký. Jemu to prostě sluší pořád *14* *14* *3*
            • maki94

Re: Re: Re: Re: Re: Jacob a více informací

Jj, fanynky Edwarda/Roberta jsou agresivnější *1* ! Doběla mě rozpálí i jednoduchá věta jako: "A Edward je stejně lepší/hezčí!" Komu to cpou, když ví, že já mám jinej názor? A proč teda aspoň neřeknou: "Pro mě je Edward lepší/hezčí, Jacoba ti ale neberu." Nebo prostě něco smířlivýho! *7* Hrozně mě štvě, že se s mýma kámoškama, co taky milujou Twilight, pak zbytečně hádám a řešíme kdo je nejlepší, přitom to je blbost!
              btw: Viděly jste už to video ze Saturday Night Life, kde hrál Taylor holku, co je Team Edward a hádal se se svou bývalou kámoškou, která je Team Jacob? *1* Řešili, kdo je lepší, Taylor jako holka vypadal úžasně *1* a v klídku si dělal srandu z postavy Jacoba, jako by nic *3* ! Jukněte na YouTube!
          • Re: Re: Re: Re: Jacob a více informací

*nesnáším
        • Re: Re: Re: Jacob a více informací

Holky ve všem s vámi musím souhlasit *3* na facebooku jsme jako PetuLka Šmoulinka Macková a popřípadě mě najdete podle emailu 2mouchy@seznam.cz *4*
    • maki94

Re: Jacob a více informací

Úplně stejně to mám já, taky jsem ráda za každýho člověka, kterýho zajímá Taylor a je aspoň trošičku Team Jacob;). Nemáš třeba Facebook?
  • miluju

milju,miluju,miluju a zase miluju ho.. prostě užasněj :Dstrašně moc bych ho chtěla vidět naživo a poznat ho osobně!!! ááááá♥ PERFECT BOY ♥
    • Re: miluju

Tak to by chtěla každá jeho fanynka *3*
      • maki94

Re: Re: miluju

Přesně, to bych taky chtěla *14* *3* . Ale je mi jasný, že ho asi naživo nikdy neuvidim... Ale naděje umírá poslední *4* .
        • Re: Re: Re: miluju

Možná že uvidíš..;-) Přesně, naděje umírá poslední. ,,Člověk se muže rozloučit se vším, ale ne s nadějí." *3*
  • domisek9

SEXY! ^^

Áááá! *14* Úplně nejvíc sexy chlap! <3 LOVE <3 Spapkala bych ho hnedka! *4* Ty očička, ta pusina, to tělooo! *14* VRRRR! <3 Mrdaaaat! <3 =D
  • Jednoduchý opis Taylora

Takže toto je: krásný, milý, inteligentny, tolerantny, vtipný, slušný, elegantný,neomylný, chytrý, uprímný, chápavý , všeobecne vzdelaný, verný, čulý, báječný, citlivý, dobrý, energický, fantastický, galantny, impulsivny, chrabrý, jemný, kludný, láskyplný, mazlivý, neodolatelný, spravodlivý, vkusný, ambiciózny, spolahlivý, mladý, nadejný, okatý, pravduhovoriaci, romantický, sudný, štedrý, talentovaný, uvedomelý, vsadepritomný, skusený, bezproblémový, ctižiádostivý, dôvedný, excelentný, fajnový, chvályhodný, jednička, laskavý, mierumilovný, moderný, nevypočitatelný, odvážný, pracovitý, rychlý, šarmantný, trpezlivý, umelecký, velkolepý, zručný, božský, bezchybný, čestný, dobrosrdečný, hudobne nadaný, jedinečný, jasnomyslný, kamaratský, komický, mocný, mrštný, mudrý, nadaný, novodobý, nezvyčajný, nesputaný, obdivuhodný, obetavý, ochotný, príma, priatelský, pekný, poriádný, roztomilý, spoločenský, statočný, svalnatý, super, šlachetný, schopný, temperamentní, úspešný, úžasný, vypočítavý, vodcovský typ, vševediací, veselý, zábavný, žiadaný, dokonalý, dochvilný, nenáročný, nebojácný, nejlepší, nevyzpytatelný, nápaditý, nežný, neuveritelný, odolný, ostražitý, ohladuplný, ojedinelý, obstojný, ochotný, pripravený, pohotový, presný, pozorný, pozoruhodný, prekrásný, pohodár, pozitivne naladený, sčítany, vnímavý, vzdelaný, výnimočný, vyzývavý, všestranný ***ČLOVEK***
    • Re: Jednoduchý opis Taylora

Páni!
      tolik slov snad ani neznám *1*
    • bellatrix22

Re: Jednoduchý opis Taylora

Skvělá slovní zásoba... Lépe bych to nevyjádřila... *14*
    • your-darling

wow...píšeš tam něco dvakrát,nebo si vážně vymyslela tolik vlastností...?? *4* ..ty ho asi fakt žereš,co... *1*
    • Re: Jednoduchý opis Taylora

Taylor je ten nejvííííííííííííííí
    • ashley0077

Dobrý No jednim slovem SUPER!! *14*
    • maki94

Wow, tak to smekám, tolik slov bych snad ani dohromady nedala! *1* *3*
  • kwikisek

Taylor je sexy!!

on je boží já ho zbožnuju!!!!
    jestli ho taky zbožnujete tolik písněte na můj profil nějaky novinky nebo cokoliv o něm pls!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
    PS: on je nejvíc sexy kluk kteryho sem zatim viděla *14* *14* *14*
    • Re: Taylor je sexy!!

Ty jsi moje spřízněná duše... *3* Jeho dokonalost nemá slov *14* *14*
      • maki94

Re: Re: Taylor je sexy!!

Přesně!!! *14* On má v sobě něco... takhle moc mě ještě žádnej herec, zpěvák atd. neokouzlil, je prostě R.A.J.C.O.V.N.Í! *1* *3* *14*
        • Re: Re: Re: Taylor je sexy!!

Jj...on má v sobě něco zvláštního a rozhodně není tuctový jak tady nedávno někdo psal *8* On je skvělý...já upe žeru ten jeho úsměv, je úplně sladký...a ty jeho oči....ááá *14* *14* *14* *14*
          • maki94

Re: Re: Re: Re: Taylor je sexy!!

Mně se na jeho obličeji nejvíc líbí rty, krásnej úsměv a úžasně hustý vlasy, tělo netřeba zmiňovat *1* *14* ! A v obličeji to přitom neni takovej ten typickej hezounek jako třeba Zac Efron a jemu podobní šampóni (už je nemůžu ani vidět). Tay určitě není dokonalej, má svoje chyby jako každej a to je mi sympatický *3* . A navíc, skvěle přistupuje k fanouškům! *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Taylor je sexy!!

Máš pravdu...:) Podívej se na odkazy na ten 3. shora a na tom blogu najdi článek Taylor o ČR...tam říká v rozhovoru o naší zemi..no...podívej se sama ;-)

mne sa na ňom najviac páčia oči ako na všetkých ľudoch ... tie sú na celom tele nemenné ... človek môže ísť na operáciu a zmeniť sa aj na opačné pohlavie môže si prefarbiť vlasy , dať si trvalú nalepiť umelé nechty nakydať 6 kilo make upu ale oči sa nedajú zmeniť na dlhodobo ... aj ked si dáte šošovky , treba ich potom vybrať ...proste ... taylor môže stučnieť schudnúť a hlavne zostarnúť, splešatieť preoperovať sa ... ale oči má také isté po celý život ... ( viď Michaela Jacksona .... zmenil sa kompletne ale s očami nič nezmohol )
        • Re: Re: Re: Taylor je sexy!!

to teda (zatim) je to upe nejkrásnější klučinQa kterýho jsem viděla možná že už ani hezčího nikdy neuvidim :D chjo štve mě že jsou krásní klucíí většinou v Americe :/ v L.A. apod. chci do Ameriky :D
          • Re: Re: Re: Re: Taylor je sexy!!

čteš mi přímo myšlenky *14* holky musím s vámi všemi souhlasit
          • Re: Re: Re: Re: Taylor je sexy!!

Souhlasím *9* Já jsem se rozhodla, že tam pojedu...jednou..:D Někdy....No ale víte co se říká: Když se chce, tak jde všechno nebo co není může být-> Nezoufejme, možná ho někdy uvidíme a nějaká ho možná i dostane *14* Bylo by to super. Nedávno o něm psali, že řekl, že by chodil i s fanynkou, že nikoho nevylučuje *14* Takže naději má každý *14* *3*

Každý má šanci...hlavní je být sám sebou *3*
            • s.tay.l.

Re: Re: Re: Re: Re: Taylor je sexy!!

tý jo takže myslíš že mám šanci? :D:D ne já ho snad ani nikdy neuvidim :( což ve mega škoda :(
              (sylvuš)
  • maki94

HLASUJTE PRO TAYLORA!

Ahojky holky,
    v srpnu se uskuteční předávání cen Teen Choice Awards 2010 a mezi nominovanými je samozřejmě i Taylor Lautner! *3* Je nominován nejen v kategoriích jako Best Kiss (s Taylor Swift ve Valentine's Day), nejlepší herec, nevíc sexy herec *14* atd., ale i v kategoriích jako Nejhezčí úsměv a Módní ikona červeného koberce! *4* Takže jestli mu chcete pomoct vyhrát aspoň nějakou kategorii, hlasujte TADY→ http://www.teenchoiceawards.com *3*
    PS: Musíte se zaregistrovat, ale to není nic složitýho!
    PPS: Projděte si opravdu všechny kategorie, ať něco nepřehlídnete *1*
    • Re: HLASUJTE PRO TAYLORA!

jak se hlasuje a kde se registruje plsky? *9*
  • xxxkatuskaxxx

<3

chci jeho autogram :) on nejkrásnějšíí ♥:)
  • sarda

Hezkej, ale.....

je dosti hezkej, akorat me se zhnusil tim, ze furt otravuje Bellu ve Stmivani a chce ji prebrat Edwardovi *1*
    • maki94

Re: Hezkej, ale.....

Bella si až do Zatmění nechce připustit, že to co k němu cítí, je vlastně víc než přátelsví (pak jí konečně dojde, že ho taky miluje, sice ne tolik jako Edwarda, ale pořád je to dost *3* ). A on vycejtil už dřív, že má aspoň malinkou šanci, tak to holt pořád zkoušel i přesto, že si to ona ještě nepřipouštěla. *1* Ale já ho chápu, dyť jí tolik miloval! *14* btw: Ta jejich líbačka v Zatmění byla NEJLEPŠÍ!!! *14*
      • Re: Re: Hezkej, ale.....

tjn ale přála jsem si bejt Bella :D sem na tom byla v kině a řekla jsem kámošce že bych chtěla bejt bella a vedle mě seděli takový dvě holky pak se na mě koukly a začaly se smát :D
        • Re: Re: Re: Hezkej, ale.....

Já bych si taky v určitých momentech(s Taylorkem) přála být Bella. Ale kdybych byla Bella, tak si rozhodně vyberu Jackoba- nejen proto, že má úžasné tělo *4* , ale i proto, že je to člověk a může jí dát normální život, a je moc hodný, a miluje ji tak, že by udělal cokoli, aby si vybrala jeho *14* A je nádherný *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: Hezkej, ale.....

Jojo s tim taky souhlasím *3* .. Náhodou jim to spolu docela i slušelo. Jsem zvědavá na Rozbřesk.. *1*
        • maki94

Re: Re: Re: Hezkej, ale.....

Tjn, já jsem hlavně zvědavá na to, jak to udělají s Renesmé *7* Že by počítačovym efektem nebo najdou 10 krásnejch holčiček, každou jinak starou a zároveň všechny sobě podobný? *1* *7* To asi těžko *1*
  • Nej

On naprosto nejdokonalejší...♥
  • hilka

ON JE UPENE K SEZRANI!!TY SVALY :P upenej krasavec!!ten komu se nelibi je asi trosku vice divnej...ja ho miluju !!!! *14* *14* *14* *14* *4* *4*
    • Re: ♥

Souhlasím *14* On je dokonalost sama *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit