Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • beautifullollipop

autogram

holky já si myslím že má spoustu jiné práce..na autogramy pro celej svět asi mít čas nebude..=oD
  • autogram

Lidi není tady někdo kdo mu psal o autogram a on odpověděl?? Jestli jo, na kterou jste mu to prosím psali adresu??
    • xxxkatuskaxxx

Re: autogram

hele že kdyby ti na tu otázku odpověděl že bys si ji přeposlala do zprááv??!! kuju :):-*
    • Re: autogram

to já bych jeho autogram taky chtěla tkaže pokud tady někdo takovej je tak se hned ozvěte :D *14* i když teda pokud odpovídá a dává autogram každý kdo mu napíše.. chudák ten musí bejt upsanej :) *1* a jinak nevíte kde bydlí? :D
      • xxxkatuskaxxx

Re: Re: autogram

hele že kdyby ti na tu otázku odpověděl že bys si ji přeposlala do zprááv??!! kuju :):-* a ještě kde bydlíí :)kuju moc
      • maki94

Re: Re: autogram

Mohly bysme to udělat nějak hromadně, asi by to bylo lepší *1* ! Nejradši bych ale teď sepsala petici za přijetí Twilight castu do Prahy, na premiéru první nebo druhé části Rozbřesku! Byli v Berlíně, proč tentokrát nepřijet do tak krásnýho města jako je Praha? *3*
        • Re: Re: Re: autogram

Souhlasím.. Mohli by se u nás ukázat.. O muj bože to by bylo *1* *15* *14*
          • Re: Re: Re: Re: autogram

tyvado tak hnedka bych tam byla *14* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: autogram

no jasně super nápad a jak řikáš sama bych tam nejradši jela doufám že přemluvim mamku a taťku bože já asi padnu když ho uvidim *15* *15* *15* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: ...

on???luxus...OriGinaL___sQelej a twilight akoraat zkraasluje!!!kdo ho nesnaasiii je peknej b-l-b!!!ploste laaska velkaa k nemu *14* *14* *4* *14*
    • Re: Re: ...

jj on je luxusnííííí *14* *14* ja ho proste zboznujuuuu *14*
    • Re: Re: ...

a ete oupe nejwaasnejsii a slusii mu to snad v kazdyy sceene a na kazdyy fotce!!! *14* *14*
      • Re: Re: Re: ...

Přesně! Sluší mu to vždy a všude *3* *14* *14*
  • xxxkatuskaxxx

:)

Ahoj lidičky newííte někdo s kym těd chodí Taylor?? díky :) *4*
    • Re: :)

Já myslím, že s Taylor Swift. Alespoň s ní chodil naposledy.
      • Re: Re: :)

nn chodil se Selenou Gomez někdy nedávno se rozešli tuším před týdnem? nwm Tay nechal Selenu protože ho nějak podvedla nebo co teď mu na FB píše Taylor sorry i <3 u a takovýhle kecy Tay jí na to neodpovídá
      • maki94

Re: Re: :)

S Taylor Swift už určitě ne, ta teďka randí s nějakým jiným týpkem. V podstatě se ani nepotvrdilo, že spolu kdy byli, na všech fotkách vypadaj jako dobří kamarádi a ne jako milenci (i když na Kristen s Robem to taky neni poznat *1* ). Podle mě je momentálně nezadanej a plně se věnuje natáčení filmů *3* .
        • Re: Re: Re: :)

vraj randí s bývalkou Sarou Hicks ale ... to píše Bravo takže to nemusí byť pravda ... a neviem prečo by sa dávali dokopy tesne pred natáčaním jeho filmu ... mierne mimo
          • maki94

Re: Re: Re: Re: :)

Bravo strašně kecá, je na stejný úrovní co InTouch a další příšerný bulvární plátky... *5* Já si radši počkám na nějaký průkazný a momentální fotky přímo na netu, teď je všude jenom spousta fotek z natáčení jeho filmu. *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: :)

presne :DDD tiež bravu neverim je to hovadina ktora vyuziva to ze fanusici su v afekte a tak uveria seckemu ... ale aj tak si to kupim obcas :D proste fotky a tak :DDD ale podla mna klamu ... kedze je trochu mimo davat sa dokopy a potom sa 2 mesiace nevidiet :/
  • beautifullollipop

♥Taylor♥

♥Taylor(Jackob) *7* jednička mezi herci♥..krásný tělo♥..krásný oči♥..krásný úsměv..♥a sluší mu to i když je mokrej♥..nemám pravdu?..♥
    • Re: ♥Taylor♥

Mluvíš mi z duše..:) Konečně někdo :D *3*
      • beautifullollipop

Re: Re: ♥Taylor♥

to jsem ráda..=O)♥
        • Re: Re: Re: ♥Taylor♥

To já taky *4*
          • beautifullollipop

Re: Re: Re: Re: ♥Taylor♥

;o)
    • maki94

Re: ♥Taylor♥

Máš pravdu ve všech bodech♥! *3*
      • beautifullollipop

Re: Re: ♥Taylor♥

o tom nepochybuju..=o)♥
  • maki94

TYNACOOL

Ahojky holky,
    hele jsem správcem Taylorových stránek a byla bych ráda, kdybyste trošku klidnily svoje emoce a používaly méně vulgarit, abych se s tim nemusela pořád mazat *3* !
    Ty, Tynocool, už mě upřímně dost štveš, tvoje vyjadřování je na úrovni mořskýho planktonu a stejným způsobem tady zaplácáváš tuhle diskuzi! Že se ti Taylor nelíbí stačí říct slušně a jednou, čemu na tom nerozumíš?! *16* Nevím, komu cpeš svoje hloupý názory a o co ti jde, ale nikdo ti to tady nežere, tak se hoď laskavě do klidu, jinak tě nahlásím! *13*
    • Re: TYNACOOL

Ano... Když si taková pi*a hitlerka tak sem ani nelez !!! Taylor patří mezi nejlepší a nejužasnější herce ! *14* *14* *14*
  • :)

Viete čo ... je mi jedno , že je na 42.mieste ...hlavne že je náš :D náš ako náš :D inak ... kto videl zdabovanú paródiu na filmy ...SAJRAJT? myslím že jeho postava alá Jára fára je úžasna :D taký zmysel pre humor :D ach jaj
  • barka.3

Nechápu

Já taky nenávidím Edwarda úplně neskutečně a jsem Jacob Team. Dovolím si to říct, protože postavu Edwarda prostě znám... jenom mě udivuje, jak někdo dokáže urážet Taylora, aniž by věděl, jak se Taylor chová. Edwarda sice nenávidím, ale Roberta mám moc ráda. Jediná osoba, která se mi příčí je Bryce (Eclipse- Victoria). Mrzí mě její dilinský chování a Rachelle mám mnohem radši.... ale abych se s nížila na tolik, že budu pomlouvat někoho, koho neznám... *9*
    • angel.and.connor

Re: Nechápu

Přesně tak !!! *3* já osobně si myslím že je to doost ubohý *9* *9* a taky dost smutný ale ono je to tak i normalně že někdo pomlouvá člověka kterýho ani nezná.....a když ho pozná tak o něm všude básní...jo to už sem zažila....HNUS!!!! *9* *9* *9* *9*
    • Re: Nechápu

Moje řeč. Ty lidi vážně nechápu. Kdyby ho znali osobně, tak ať si říkají co chcou, ale oni ho neznají, tak ať si urážky nechají pro sebe, protože tu nikoho nezajímají!!!!
      • ashley0077

Re: Re: Nechápu

souhlas!!!Team Jacob ale Robert je taky hezkej a dobrej herec ale na Taye nema!! *14*
        • Re: Re: Re: Nechápu

Moe řeč *14*
        • Re: Re: Re: Nechápu

Mi se líbí Jackob i Edward, ale v životě se mi líbí jen Taylor..je prostě k sežrání *14* *14* Má strašně roztomilý úsměv *14* *3* *14*
  • angel.and.connor

OMT

mila tynocool víš co by mě zajimalo? *3* ktera prej 16leta holka se kutaly v dinoparku ve vajicku a jeste z toho ma 4 vanoce *1* *1* *1* asi si chtela znat ten pocit jaky to je se vyklubat vid? *1* *1* *3* *1* *1* *4* AT ZIJE DINOPARK!!! *1* *3* i kdyz ja bych mozna do toho vajicka taky vlezla ale ne tak kre***** jako ty!! *1* *1* *1*
  • OMG

tynacool: tobě se líbí 5angels?! *1* *1* Hej tak to je na mě moc...:D
    • Re: OMG

Ne ja ani nevim co to je
      • Re: Re: OMG

Ale ale, pročpak jsi neodpověděla když jsi byla přihlášená na svém profilu, stou tvojí "krásnou" profilovkou?!
        • tynacool

Re: Re: Re: OMG

Protoze sem to psala u kamosky
          • tynacool

Re: Re: Re: Re: OMG

jo a ta profilovka je opravdu krasna segra byla vzdycky krasna
            • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: Re: OMG

twl,tynacool ty si čistokrevnej debílek vid???XDXDněkoho tak ubohý sem tu ještě nepotkla..lol fakt jako tvý poříspěvky mě baví číst XD nezapoměn mi pořádně zanadávat ,ju???XD ad už taylor nebo Pattinson..kam vlezeš tam nadělaš bordél .holka :-)
            • Re: Re: Re: Re: Re: OMG

ty jsi asi opravdu hodně ubohá holčina *1* *1* *1* *1* *1* *1* ty tynocool *1* *1* *1* *1* *1*
            • thepopsie

Re: Re: Re: Re: Re: OMG

To nemáš odvahu dát na profil vlastní fotku,když máš takové hloupé poznámky? *1* A mimochodem nic horšího jak 5angels neznám *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit