-
mruk
děvčata je fakt rozkošnej *14* a nechápu ty co sem lezou a píšou o něm že je kretén... takový stvoření jsou podle mě jen blbý diliny *5* -
♥
on je fakt strašně hezkej a ja nevim pripadá mi jako jeden z fakt dobrejch herců protože většinou(teda alespon mě) se líbí postavy v seriálech ale mě se líbí i on jako herec.. a fakt strašně hezkej.. a to zatmění bylo uplně užasny prostě fakt super aly bylo mi ho hodně líto při tom jak mu ten novorozenej lámal ty kosti a taky jak uslyšel že si bella vezme edwarda... to bylo hodně smutný ale ten film byl super a strašně se tešim na rozbřesk... ale on bude na 2 ásti... 1 část bude bella člověk a ve druhý upír.. jako četla jsem všechny ty knížky a chci vidět jak se jim podaří ten rozbřesk :D *14* -
TEAM JACOB
ON JE TAK STRAŠNĚ HEZKEJ WRR, TEAM JACOB !!! *14* *14* -
-
Re: TEAM JACOB
Team Edward!!! *1* *1* -
-
Re: Re: TEAM JACOB
jjj i love love love edward!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
..ešte môj názor
Viete bulvár je dosť priehľadný len občas si to fanúšikovia v afekte nevšimnú a oni z toho ťažia ( nič proti nám )takže ...ked sa ho spýtali že či je gay a on na to že si to nechá pre seba - marketingový ťah - a dobre sa mu podaril bohužiaľ tým si spravil aj špekulácie o tom či je gay ... ked bol vo francúzku kvoli LG star ambasador tak tvrdili že bolv gay bare - HOVADINA ako PETRZALKA ! Je to drb lebo z toho nie su fotky ...keby tam fakt bol boli by fotky ako ked bola Rihanna v tom sexshope a ešte to , že ho Nikky Reed nenávidí - debilné bravo : Keby som predtým na inej stránke nečítala že je team jacob a že má vlkov rada lebo do NM priniesli také teplo ako ona povedala a nevidela niektoré fotky ako sa pri ňom v kuse rehní ( asi viete ktoré myslím ) tak by vám jednoducho sošlo že je to drb ( a asi aj došlo ) .... Keď sa opäť niečo vyskytne dám vám vedieť môj názor či je to bulvár či nie -
eclipse
Nechápte ma ako Edwarďáka ale strašne sa mi páčila časť ...kde ho dochrámali ...hral to dokonale, som slzila tak ako ešte nikdy - neuveriteľný herecký výkon .Tú scénu aj milujem aj nemám rada ale má úžasné spracovanie ... také zimomriavky aké mi porebehli pri tom praskaní kostí a pritom ako hral tú bolesť a potom ziapal som ešte nemala ...by som mu za to vlepila hneď zo troch Oscarov . Inak to bolo strašne kruté ( ale to je tým spracovaním ) . Potom mi v Ecl. chýbala tá časť , kde sa omylom ďafol nožíkom ....by som chcela vidieť odpadávajúcu Bellu a to ako sa to rýchlo hojí ...no čo už . Inak neviete či bol pri tej scéne dochrámanej skutočne ..nahý ? -
-
Re: eclipse
Já tu scénu taky miluju a taky ji zároveň něnávidím. Byl tam sladký a zároveň mi ho bylo líto. Skoro jsem brečela :( -
-
Re: Re: eclipse
presne ...ale radšej som neplakala lebo ked placem tak viem len rumazgat tak som necela rusit kino a zarumázgať si s ním duet -
-
Re: Re: Re: eclipse
Ale to je hrozné. Když ho máš ráda jako člověka a pak vidíš jak mu na plátně ubližujou, tak mi hned nedojde že je to jen film ale mám pocit, že mu ubližujou doopravdy a je mi ho mooooc líto :( Ještě že to jsou jen filmy!!!On je fakt skvělý. Jako já jsem na něm ještě nenašla ani 1 jedinou chybu :D *14* *14* *3*
-
-
-
-
ooooo
Ty bláho konečně se to tady zase rozjizdí!po takovy pauze co tu nikdo nebyl!!To je super *1* *1* *1* konecne by se moh taylurek dostat do nejlepci 10!!!! *14* *14* Jo tayly je proste zhave tema *1* taky aby ne von je totiz proste PAN DOKONALEJ *1* *14* *14* *14* Zatmeni a Jacob FOREVER *14* *14* žeruuu hoooooo *14* *14* -
-
Re: ooooo
myslim,že do nejlepších deseti se nedostane,protože je někde u 40.místa a to je zlý...samozřejmě bych mu to přála,ale je to daleko... -
-
Re: Re: ooooo
taky bych ho tam chtěla :D :P ale to je podle fanoušku ne?? :? sem musíme pozvat nějak hodně lidí :D
*14*
-
-
-
sice
sice sem zatmění jeste nevidela ale myslim ze se neco strašnýho stane TAyovi, ptze je jasny ze bella se rozhodne pro edwarda a Tay ze by byl smutnej to je kravina,, no sem na to zvědavá ale Tay je nejkrásnejsi, nekdo tu psal ze mu zlamaji kosti je to pravda? -
-
Re: sice
jo no,ale horší je jak ho ve filmu skoro rozmáčknul ten jeden novorozený...Bylo mi ho celkem líto a to ho nějak extra nemusím... *9* -
Re: sice
Ano to je pravda *5*
-
-
:-*
příští tejden jedu na zatmění uplně moc se teším, jeho milujůůůůů je nadhernej sem zvědavá na tenhle díl stmívaní, jak to dopadne a tak -
OMG
wow přišla sem z zatmění a Wow fakt strašně ale strašně krásnej :** nevim jak vy ale fakt ja nevim to slovo ...ááá -
film
2005: Škola Superhrdinů :D *3*