Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • domacek

DoMíK

TwE TayLor Naprosto Kráasnej (NjedřÍv sEM VE STMÍVÁNÍ NIŽCE i fILmU mĚLA rADŠI EdWaRDa Ae co Sem doČeTLa NOvý Měsíc se toTalně bLazínek do Jacoba )MILUJU Ho Tatol!!<3 *14* *14* *15* *1*
    • deary

Re: DoMíK

Ono hodně lidí má radči Edvarda, protože hraje tu hezčí roli, ale mě už v knížce přišla Taylorovo postava lepší je víc akční! :D Jo a máš pravdu, na to jak vypadají jeho rodiče tak se mazánek fakt povedl !:D *1* *8*
      • nik011

Re: Re: DoMíK

jo ja treba miluju Roba tak co mas
  • bella.swanova.twilight

Je good

Je good a ve Stívání mu to sluší ale já mám radši Edwarda. *4*
  • ane.tt

...

je fakt skvělej,ale mě by spíš zajímalo,jestli to ted táhne se Selenou Gomez...nevíte to někdo?
  • domacek

DoMíK

Je PlOste k PoMiLOváNi!!
    *1*
  • domacek

DoMíK

Je NjekransNejSi NasVete Ako PlOste Nejky claPec Vazne Ho Zeru!!!!Njevice MiLuJU<3 *14* *14* *1*
  • lucilautner

NEJ NEJ A NEJ

TAYLOR JE FAKT VAZNE UZASNEJ SLADOUS,A JE NEJ NEJ NA SVETE *3* *4* *14* *5* *1* *15*
  • zanesskaaaa

Team

no já jsem spíš TEAM EDWARD... neni to tim že by Tay nebyl rozkošný a nevim co ještě.. on je dokonalej.. ale přece jenom pokud jste četli TWILIHT SAGU tak Edward Bellu uplně mooooc miluje.. Jacob jí má taky hodně rád ale ne tak aby se do ní tak zamiloval.. a navíc stejne se Otiskne do Renesmee... tak spíš TEAM EDWARD.. *14* *14*
  • Je lepší

Podle mě je Tay hezčí než Rob a to o dost a je fakt talentovanej...
    • bellinka

Re: Je lepší

Me se libi oba dve uplne mega!:)..
      Takze ja jsem Team Jaro!:)..Protoze fakt byhc se neumela rozhodnout!..
      Ale ve Twilight knihach jako nwm Edward Bellu miluje a nedava to tak najevo a Jacob ji tam taky strasne miluje jenomze dava to najevo a to potm vzdycky rozhodi Edwarda Takze pak je ten spatnej Jacob nwm no!..Je to tezky se rozhodnout!:(..
  • kniha

prosíííím rychle hlasujte pro stmívání nebo rozbřesk v knize mého srdce MUSÍME POSTOUPIT !!!!!!!!!!!!!!!! KDYŽ UŽ JSME SE DO STALI DO PRVNÍ STOVKY TAK MUSÍME I DO DVANÁCKY ZATÍM NÁM TO DOCELA NANDÁVAJ TAK PŘILOŽTE RUKU K dílu a hlasujte !!!!!!!!!! na www.knihasrdce.cz a nezapomente i svuj hlas potvrdit na emailu !!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *9*
  • zanesskaaaa

kdo to je?

ehm.. mám dotaz jak jsou na tý fotce jak jich tam je pět.. je ta Taylor Rob Kel Jac.. kdo je ten pátej plss *14* *15*
    • miss_cullen

Re: kdo to je?

to je Cam Gigandet (ve Stmívání hrál upíra Jamese) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit