-
drby?
kdo mi poví víc? hele prý to taylor dal dohromady s Kristen. že ne?! *9* -
-
Re: drby?
nedali se dohromady ae zajiskřilo to mezi nim a selenou gomez... *3*
-
-
ouu
Uplná krása nejvíc krásnej herec upé nejvíc žerůů..borec *14* *14* In love *14* -
FOTKY!!
ahojky lidičky máte někdo fotky od taylora lautnera nebo kellana lutze? jestli jo tak pisněte mi kdyžtak vzkazík (maj_ki) a můžeme se domluvit tam kujíí *4* a ahojík zatím -
-
Re: FOTKY!!
tak si je stahni nee -
Re: FOTKY!!
tak si vyber na netu, ktere se ti libi a vytiskni si je ju? *3*
-
-
Výzva
POZOR POZOR o5 vyzivam fandy Twilight na nas napad pokud nekdo tady nw jaky ozvete se rada vysvetlim znovu! -
-
Re: Výzva
JÁ,JÁ,JÁ JÁ SE HLÁSÍM PRO TVOU VÝZVU!Já do toho stopro jdu.
-
-
kniha
Hlasujte pro stmívání na kniha meho srdce !!!!!!! stmívání tam přeci nesmí chybět !!!!! www.knihasrdce.cz *1* -
Mignight Sun
Ono uz vyslo Pulnocni slunce v cestine? *7* -
-
Re: Mignight Sun
ano i ne, Ano na netu a ne, protože není celé. je to jen 12 kapitol, ale čte se to samo. jen tě pak štve, že to Stephenie zatím nedopsala. *9*
-
-
(x
ahoj videli ste dneska na nove Dobrodružství Žraločáka a Lávovky
on tam hral!!! -
-
Re: (x
Ano, koukala jsem se na to!Je tam opravdu moc hezkej!Proc se ptas?Uvítám kdyz mi odepises na e-mail!Děkuji!
Erika *3* ! -
jj i jako mladší byl k sežrání *14* -
jj to bylo teda husty.Vypadal tam dobře *14* -
-
Re: Re: (x
Oni to včera dávali?!? už jsme to sice viděla, ale stejně bych se Taylerovi chtěla zasmát aspon jěště jednou *1* ...dream, dream dream...tak to byl nálož song xD
-
-
-
Taylor
Panebože...je to až hřích jak moc je krásnej........že musí bydlet tak daleko:( *9* *10* Lowuju te: *14* *14* Mtmr *14* -
NA to se pta asi kazdy
Resi se to taj ako mezi lidmi co si pisou a clovek ktery je tu jako Tay Lautner je nekdo kdo si na nej jen hraje??? Pochopila jsem to spravne nebo se za tou prezdivkou Taylor Lautner skryva opravdu ten jediny a uzasny TAY alias nejznameji jako Jacob Black nebo Sharkboy???? *3* *9* *8* -
-
Re: NA to se pta asi kazdy
Pane bože :-D pochybuju že Taylor muluvý a ještě k tomu píše 4esky:-D to asi ne_:-D -
Re: NA to se pta asi kazdy
Jste vážně tak najivní a myslíte si, že Taylor umí plyně číst a mluvit česky ? Tohle je prostě jenom Fake a tuším, že je to uživatel jménem barka.3! Nebo je to někdo jiný? Neřekla bych! -
-
Re: Re: NA to se pta asi kazdy
Tak to mě ranilo!! Né sranda *4* Vím že mi asi nebudeš jenom tak věřit ale já to nejsem... proč bych taky byla?? Mám Taylora moc ráda ale vydávat se za něj?? Jen mě napdadlo, proč tebe napadlo, že jsem to já?? -
Re: Re: NA to se pta asi kazdy
Hej maš pravdu-to by tu napsal anglicky, ale stejně by nevěděl co se tu piše.
-
-
-
Fake nejsem
Prostě jsem jen upozornil -
-
Re: Fake nejsem
Neřešila bych jestli je FAKE nebo není ( všem je nám jasné, že to není pravý Tay), ale zaměříla bych se na to upozornění. Taky už mě to celkem dost štve jak je všude prezentován jako STEVEN. A to dokonce i ve fan trailerech na new moon. *16* -
-
Re: Re: Fake nejsem
Je sice fakt, ze si sou se Stevnem hodne podobni, ale tay je proste tay!!!a vtech trailerech me to taky stve!
-
-
Re: Fake nejsem
FAKE NEJSI?? Tak to žádám o nějakej důkaz!
-