-
Hlasujte!
Ahojte, včera jsem se dívala na soutěž kniha mého srdce... A mezi stovkou nej se objevilo Stmívání a Rozbřesk!!! *14* Takže na www.knihasrdce.cz hlasujte!!! Je, ale těžký rozhodnout pro kterou, no já budu hlasovat pro stmívání! *14* *14* Protože kapitola Doznání je fakt dokonalá!! *14* *14* Tak šup hlasovat... *3* -
JJ
ACHJO uz se sice tesim na new moon ale zase ho uvidim jen ne na platna *9* ja ho chci mit vedle sebe a libat ho,a ne si to jen predstavovat.........CHCI HO CELYHO *14* -
jeden z nejhezčích!
uctívám zemi po které Tay chodí, leč nemůžu souhlasit s jeho nejvyšším ohodnocením. pro mě je no.1 Robert Pattinson. Tay se s ním dělí. nemůžu říct jen jednoho, protože by to dopadlo zle. na mě je Tay moc mladý. Rob je má "krevní skupina".
Sorry, nekřičte na mě.
Tay je sladký, božský, kouzelný, talentovaný a já nevím co ještě, ale... *9* -
Taylor Lautner
Taylor Lautner je fakt nejhezčí ze všech herců na světě! *14* *14* -
nak tak
jj pomalu se mu mnozej clany a plakaty v casakach,hodne holek tet je TEAM JACOB ja osobne taky a co vi piste *14* -
-
Re: nak tak
Víc holek je, ale TEAM EDWARD
-
-
??
Týýýjp, takovej nárůst fanouškůů!!! Jsem zvědavá, jaký to tu bude po premiéřě Nového měsíce... *7* -
no..dobre
no vidite jak se to tady rozjelo..fakt jo *7* no..dobre to y vipada fakt blbe ale to neres tech chyb jeste bude *15* -
-
Re: no..dobre
ok to je jedno *1*
-
-
muj taylor
ja teda doufam ze jsou to jen drby o tom ze kristen je zabouchla do Taylora *8* co vi,napiste,tahle dyzkuze se musi ozivit *3* -
-
Re: muj taylor
taky myslim ze to neni pravda.. ale kdo ví to musí vědět jenom ona sama.. a v tom rozbřesku joo to je morda.. plej (nevim jesti je to přesně) ale ,,Jakobe Blacku jak se opovažuješ otisknout se o mou dceru!!´´:D:D.. málo jsem umírala *15* *15* *15* *15* *15* -
ja si myslim ze nezabouchla to sou jenom kecy.. -
v realu do nej 100% neni zabouchlá dyt je o nekolik let starsi nez on:D a ma pritele a sou spolu uz dlouho:D a ve filmu?? mno jak se to vezme dyt ho ve ctyrce malem zabije:D kdyz se otiskne do ty reneesme... -
Ve filmu jo, ale v realu fakt neni...;) -
tyvole diskuze s tvrdym y
-
-
jsem chodi faninky
tak jo kdyz se vam ten krasavec neliby tak jsem nelezte a nepomlouvejte *10* jinak taylor je ten nej na svete *14* -
Určo ne
Taylor a Kristen to není moc libozvučný