Přejít na výpis diskuzí

Taylor Lautner

OSOBNOST 30.3.2008 
1785 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lidus5

Hlasujte!

Ahojte, včera jsem se dívala na soutěž kniha mého srdce... A mezi stovkou nej se objevilo Stmívání a Rozbřesk!!! *14* Takže na www.knihasrdce.cz hlasujte!!! Je, ale těžký rozhodnout pro kterou, no já budu hlasovat pro stmívání! *14* *14* Protože kapitola Doznání je fakt dokonalá!! *14* *14* Tak šup hlasovat... *3*
  • lucilautner

JJ

ACHJO uz se sice tesim na new moon ale zase ho uvidim jen ne na platna *9* ja ho chci mit vedle sebe a libat ho,a ne si to jen predstavovat.........CHCI HO CELYHO *14*
  • mysak.kol

jeden z nejhezčích!

uctívám zemi po které Tay chodí, leč nemůžu souhlasit s jeho nejvyšším ohodnocením. pro mě je no.1 Robert Pattinson. Tay se s ním dělí. nemůžu říct jen jednoho, protože by to dopadlo zle. na mě je Tay moc mladý. Rob je má "krevní skupina".
    Sorry, nekřičte na mě.
    Tay je sladký, božský, kouzelný, talentovaný a já nevím co ještě, ale... *9*
  • Taylor Lautner

Taylor Lautner je fakt nejhezčí ze všech herců na světě! *14* *14*
  • lucilautner

nak tak

jj pomalu se mu mnozej clany a plakaty v casakach,hodne holek tet je TEAM JACOB ja osobne taky a co vi piste *14*
    • kikines

Re: nak tak

Víc holek je, ale TEAM EDWARD
  • negri.baju

??

Týýýjp, takovej nárůst fanouškůů!!! Jsem zvědavá, jaký to tu bude po premiéřě Nového měsíce... *7*
  • lucilautner

no..dobre

no vidite jak se to tady rozjelo..fakt jo *7* no..dobre to y vipada fakt blbe ale to neres tech chyb jeste bude *15*
    • nik011

Re: no..dobre

ok to je jedno *1*
  • lucilautner

muj taylor

ja teda doufam ze jsou to jen drby o tom ze kristen je zabouchla do Taylora *8* co vi,napiste,tahle dyzkuze se musi ozivit *3*
    • zanesskaaaa

Re: muj taylor

taky myslim ze to neni pravda.. ale kdo ví to musí vědět jenom ona sama.. a v tom rozbřesku joo to je morda.. plej (nevim jesti je to přesně) ale ,,Jakobe Blacku jak se opovažuješ otisknout se o mou dceru!!´´:D:D.. málo jsem umírala *15* *15* *15* *15* *15*
    • nik011

ja si myslim ze nezabouchla to sou jenom kecy..
    • destiny-hope.cyrus

v realu do nej 100% neni zabouchlá dyt je o nekolik let starsi nez on:D a ma pritele a sou spolu uz dlouho:D a ve filmu?? mno jak se to vezme dyt ho ve ctyrce malem zabije:D kdyz se otiskne do ty reneesme...
    • negri.baju

Ve filmu jo, ale v realu fakt neni...;)
    • nik011

tyvole diskuze s tvrdym y
  • lucilautner

jsem chodi faninky

tak jo kdyz se vam ten krasavec neliby tak jsem nelezte a nepomlouvejte *10* jinak taylor je ten nej na svete *14*
  • Určo ne

Taylor a Kristen to není moc libozvučný

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit