Přejít na výpis diskuzí

Tereza Voříšková

OSOBNOST 31.12.2006 
282 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nejkrásnější holka

Jestli mas SKYPE tak zavolej na vojtiska10.si fakt hezka v RAFŤÁCÍCH si vyhodila tu trubku.a s KOTKEM na WC to byl FIRE.co se tam dělo .ja asi tuším co !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!t ak ahoj
  • Prosim pisni

PRosim te moc pisnimi na mail: cihakmarek@seznam.cz....nebo icq: 299-559-560 *14* *14* *14*
  • ??

Cau terezo :) hele jestli bys mohla pls ozvy se mi na email strasne se mi libis a chtel bych te poznat jak se chovas v realu a tak pls napis dik a cau (doufam ze napises) *9* *3*
    No lol. Všeci co sem píšete své ICQ si tak akorát koledujete o to, aby si z vás někdo vystřelil. *1*
  • Ahoj

Ahoj.Tvá role v Rafťácích byla super.Doufám že časem se prosadíš víc a nahradíš ty starý šunky našeho showbussinesu:) když tak písni na mail:P
  • l2ebel

Kéž byste jí poznali doopravdy.....
    • Re: l2ebel

Cau hele das mi tvuj email pls
  • terezka

terko v raftacich si byla super hned sem si te oblibila mohli by sme bejt kamosky dystak pisni na icq 474214175 budu moc rada pa mtr
  • nikisek

terko v raftacivh si byla moc super chtela bych bejt tvoje kamoska dystak pisni na icq 474214175 budu moc rada!!!mtr pa *4*
  • Terinka

Terýzku,asi se tu budu opakovat ale rád bych tě někdy potkal..napiš mi kdyžtak maila 230027@seznam.cz byl bych moc rád..Fotku mám na libimseti.cz(D.K.).napiš mi.Díky.Pá David
  • Fajn Holka

Ahojky Terezko jsi moc krásná slečna ta role v raftácích byla fakt super rád bych tě někam pozval teda pokud bys měla o to zájem tady je moje tel 602/342476 jmenuju se ivoš a je mi 18 let holky tvrdí že jsem hezký kluk ale já si to nemyslim ale lidi jsou k sobě hodně sebekritický a o mě to platí taky zatím se měj byl bych moc rád kdybys mi zavolala nebo alespon písla určitě se ozvu zpátky pac a pusu *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit