-
Terezka
Ahoj Terezko ja jsem Tomas a mam o tebe velyky zajem nevim jestli ty jo kdyz jsem te videl ve filmu v raftacich uplne jsem se zblaznil furt se na raftaky divam hrala jsi tam dost dobre moje telefoni cislo je 728064110 zavolej jsem z Prahy miluju te -
Terezka
Caw Terrri.Rad by som si s tebou zavrzal a zahryzol do tvojich krasnych stavnatych prsickoch...ochkali by sme spolu celuuu noc...mnaaaam...mam na teba uz chutki a stoji mi -
no mrtos slabsi!!!
ne!delam si srandu *1* !kdyz se podivam na tvoji fotku,tak nevim esi se mam radovat,ze je na svete neco tak krasneho nebo brecet ze takovych holek neni vice!jinak moje icq je 210554491,muj mobil 732828957 a cislo bank.uctu 172087237 / 0300 ,kdyz napises,tak ti reknu aji heslo *3*a kdyz se mnou pujdes na veceri,tak na tebe prepisu auto,chalupu a proste cokoliv *14* -
krááášnáá<3
co to tu pisete za krawiny??stejne se terezka urcite nikomu neozwe..,i kdyz tj skoda.. *9* ,prtz patrim mezi ty co se hned zamilowali..aspon napsat par slowicek..:))dyztak tam mam zadanej e-mail, pls,pls!! *9* *14* -
-
Re: krááášnáá<3
jenze se od ostatnich lisim tim,ze mi teprw bude 14..cha,ale stejne.. par slowicek...kez by se moje prani wyslyselo... *9* *9*
-
-
moc good
muzes mi terezko napsat tvoje icq -
cau si kocka jak prase
zamiloval sem se hnmed jak sem te videl jmrnuji se michal mam hnede vlasy trochu delsi cerne oci skaredy zas nejsem aaspon si to myslim mam 15 let ted mi bude 16 v srpnu si kocka fakt -
Terra
Jsi ta nejhezčí holčina v ČR, Ahoj Mirek -
achojky
ahojky terko chtela jsem se te jenom zeptat jestli chodis vojtou kotkem nebo ne??protoze nekde píšou ze s nim chodis nekde ne.....jsem z toho poměrně zmatená *9* *9* .....mocinky mocinky plosim.....a jenom chci dodat...si fakt dobrá herečka *3* -
Ahoj Terko
Ahoj prosím tě, já viděl Rafťáky a úplně jsem se do tebe zbláznil. sháním tvoje ICQ
nebo číslo nebo něco, ale musím se s tebou
někdy setkat. *14* Jsi vážně krásná:-) -
čau
Ahoj neznáte nekdo, v ktorém měste bydlý Terezka a jestli jo, tak mi prosim napište.
Anebo jeji mail nebo icq?
Není to nic osobnýho, ale zhánim lidi do nového filmu Láska v údolí a môj šéf má o ní záujem, takže jestli ji ješte chcete videt hrát ve filmu tak mi prosim pomozte, protože sem zo Slovenska a tam v Česku ješte nemám žádne kontakty.
Díki