-
ahoj
ahoj Terezko jsi ta nejhezci holka kterou jsem videl jestli bysi mnela zajem tak doufam ze se ozves furt na tebe myslim nenut mne se furt trapit muzeme se blize poznat -
-
Re: ahoj
*14* miluju, miluju, miluju jednu *3* a tou jsi ty *14* napiš mi...prosím...budu čekat
-
-
ahoj
ahoj Terezko,aby si vedela že máš aj fanúšikov na Slovensku!si veľmi zaujímavý typ dievčaťa, ktorý isto nestojí o pozornosť nejakého Slováka.Bo isto máš tej pozornosti až ti to musí liezť na nervy.Ja len to, že keď ťa človek zbadá na ulici ostane ako obarený bo z teba vyžaruje čosi viac ako z obyčajných tuctových dievčat. proste si iná zaujímavejšia ako ostatné...ja prajem veľa úspechov.dúfam, že ťa Ja(ostatní) ešte uvidíme a nielen na filmovom plátne...pa bol by som rad keby si odpísala, ale nič sa nestane aj keď nie..máš toho veľa... *4* -
-
re
Ty jo vy jse tu všici perta nevzdělanců, Tereza Voříšková nechodí na tyhle stránky, tydle stránky někdo založil, aby shromažďoval informace o osobnostech, tohle není veřejný chat s osobnostma a ani oficiální stránky herců. -
Re: ahoj
ahoj jsi gut - fakt kus!!!! *14* *14*
-
-
Ahoj Terezko
Ahoj Terezko,pochybuju o tom,že si tende vzkaz přečteš. Ale pokud ano,byl bych rád kdybys mi odepsala na mail Tomas.sro@seznam.cz. Rád bych Tě poznal,jaká jseš ve skutečnosti a ne ve filmu. Něco málo o mně. Je mi 17,muzikant a fotbalsta studující sportovní gymnázium v Plzni...Doufám,že napíšeš.Pa -
-
Re: Ahoj Terezko
Ahoj Terezko jsi moc krasná a sympaticka holka kterou by sem chtěl poznat! Jestli máš zájem tak se ozvi... moje icq 232-569-179 .. doufám,že napíšeš!!! ahoj Adam *4* *14*
-
-
Kočička
Ahoj Terko mohla bys my prosim te dat tve icg,rad bych si stebou popovidal nebo my muzes napisat me icg je 364-218-590. doufam ze se ozves Kuba -
Hodnocení
Ty jsi ale dračice. *14* *14* *14* -
miluji te
ahoj terko alias radko hele ja bych ti chtel rict ze jsem se do tebe zamiloval mohla by jsi me nejak kontaktovat????moje icq 305-816-300 ale urcite napis!!!!! -
Terka-kráááska
CAu tyjo hned jak jsem videl raftaky tak jsem se do tebe zamiloval..nemohla by jsi sem dat alespon svoje icq cislo jestli mas???nebo klidne jinak kontaktovat..rad bych te videl nebo aspon mluvil ci psal si s tebou tak se prosím ozvi .... moje icq- 307-792-489 ahoj -
-
Re: Terka-kráááska
Jeej ja se upsal moje icq je takhle 307-972-489 -
-
Re: Re: Terka-kráááska
ahoj její icq je 438643497, ideální doba pro psaní/volání je 2 hodiny ráno na číslo 723365155
-
-
-
tak tak :-))
-
-
Re:
Ahoj Terí,ses moc pekna holcina....urcite by te neuskodilo mi napsat na icq 353 445 327 jesli budes chtit urco pisni:)Pa Jakub
-
-
radka Tereza Vorisková
si velmi pekna najkrajsia s raftakov -
-
Terka-kráááska
Jeej ja se upsal moje icq je takhle 307-972-489 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
co to je
No ale ani správný datum narození neumí napsat ona se narodila 29.6 a ne 29.9 teda aspoň se to všude píše tady to vidim poprvý -
-
Re: co to je
ty vole já ji osobně znám celej život a má narozky 29.9. tak nedělej machra vole -
Re: co to je
Jo to je pravda taky sem to vsude videla 29.6. a ne 29.9.......mno ale to snad nijak nevadi.....aspon doufam:)PS:sou tu blby smajlici;)
-