Přejít na výpis diskuzí

Tereza Voříšková

OSOBNOST 31.12.2006 
286 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Terka

Nejpeknejši holka z česka *4*
  • mila teresko milujutě milujutě milujutě přijet za dva dny mamtě moc rád.
  • WOW!!!

Je krásná. Miluju ji.
  • WOW!!!

Je krásná. Miluju ji.
    *14*
  • Jeste Jednou cau Terko

Jestli něco z toho máš tak mně kontaktuj pls:
    MSN: janmercenary@hotmail.com *14* *14*
  • hobelka

...

poprvy sem si ji vsimla v raftacich a myslym ze hraje naprosto dokonale a doufam ze toho natoci jeste hodne a k tomu uvolnete se prosim - zvladla to tam skvele nevim co bych tam asi tak rikala ja a nejvic sem se teda chlamala tomu schovavani jidla a tem polivkam ze sacku *1*
  • nhgfhzufc

kruci proč sem přidáváte fotky který už tam sou ste slepý nebo co voe *8* *10*
  • Peklo s princeznou

Tak jsem již viděl Peklo s princeznou a je to nejlepší pohádka za posledních 10 let. Výborní herci (hlavně Terezka), dobrý příběh, plno srandy, super lokace a výborné všechno ostatní. Rozhodně od 29.1. je to v kinech a tak si to nenechte ujít. *1* *15* *3*
  • Ohlas

Ted o vikendu jsme videl Bobule a hned 2x. A i kdyz se k hereckym vykonum temer nevyjadruji a je mi cizí i psat nejaka hodnocení,tak jsem ted udelal vyjimku. Terezy herecky vykon se mi opravdu libil. Myslim, ze je dobre, ze nezustala jen u tancovani, protoze by byla skoda se ochudit o jeji hlas ,usmev a to co dava jejimu hereckemu vykonu vse, co by dobra herecka mela mit.
    Jak na obrazovce, tak i z prectenych rozhovoru a recenzi na me Tereza pusobi jako velice sympaticka slecna, ktera je nohama na zemi.
    Tak nezbyva nez se tesit na dalsi filmovy pocin s jeji ucasti:-)
    Tereze bych chtel poprat, hodne uspechu a stestí jak v osobním, tak i v tom filmovem zivote.
  • Tereza es la mejór... deverdad...he visto la pelicula de raftaci y ella era buenisima

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší