-
Nebuďte hloupí!!!
Ahoj všichni, některé Vaše příspěvky jsou vážně dost hloupé. Každý má na slečnu Terku jiný názor, tak nechápu, proč se tady musí stále někdo dohadovat a snažit se ji pomluvit a kdoví co ještě. Dál jsem radši nečetla. Ale pokud jde o mě, na pohled působí strašně sympaticky a mile, takové sluníčko a hlavně má nádherné dlouhé vlasy, což na ní obdivuju. Tak se radši těšme na její další filmy a ti, co ji rádi nemají, tak se na ně dívat nemusí a tím pádem sem nemusí ani chodit, protože na blbé názory tady není nikdo zvědavý. -
-
Re: Nebuďte hloupí!!!
S temi vlasamy naprosto souhlasim.....ve filmu je ma vzdycky leskle a perfektne upravene.....tesim se az budu mit vlasy tak dlouhe jako ona.....a na kazdy film s Ter.....se budu tesit *3* *14* *4* -
Ahoj přesně tak nepomlouvejte ji. Já ji znam osobne, chodily jsme spolu na dramatak (VALASEK) ona pak odesla na konzervator a ja jsem se odstehovala od te doby jsme se nevidely a muzu vam rict ze je to super holka, hodna, mila, laskava apodobne!!je fakt super *4* -
-
Re: Re: Nebuďte hloupí!!!
musí s ní byt sranda *1*
-
-
jo přesně tak!!! *3* *4*
-
-
éio=ú=ú
*16* *16* přestante sem kruci dávat fotky který tu už sou ste slepí či co hmmm *5* *16* *8* *10* -
prosiim
Nemate nikdo na terku kontakt *3* -
blahopřání
Všechno nejlepší k narozeninám! *14* -
Skvělá herečka!
Miluju tě, Terezko -
-
Re: Skvělá herečka!
tereko miluju te *4* *4*
-
-
Nemusiš v Olomouci chodit s kapucí po městě priste te pozvu na drink i tvé kolegy jestli ste ještě v Olomouci aspoň bude sranda
-
Terezka je moje oblíbená herečka, mám ji moc ráda, je hezká a talentovaná. Přeju jí všechno nejlepší a spoustu nádherných a úspěšných filmů a pohádek. *4* *4* *5*
-
Terezka je prý i docela úspěšná v zahraničí, to je bezva, moc moc jí to přeju. *3* *3* *3* *14* *4*
-
Všechno nejlepší.. =o)
-
l2ebel
Kéž byste jí poznali doopravdy..... -
-
Re: l2ebel
Cau hele das mi tvuj email pls
-