Přejít na výpis diskuzí

Tereza Hodanová

OSOBNOST 3.2.2015 
121 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a ptal se někdo
  • a ptal se někdo na tvůj názor *15*
  • chtěla bych vidět jak ty budeš Angelina Jolie *1* *1* *1* *1* *1*
  • Tak to mě pobavilo *1* *1* *1* *1* *1*
  • omg .. to si jako myslíš, že ti všichni věří, že jsi Teri Blitzen? :D to si každý může zadat do svého jména Tereza Hodanová ..
  • Myslím, že jsi nepochopila pointu příspěvku.
  • teri si super *3*
  • Ptal se někdo na Váš názor se Zdendou jsme přátelé !
  • teri channel *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Ubohá káča,která nemá nic a jenom uboze závidí,že má Apple elektroniku? Jo to jsi ty :) a že dalších milión lidí má Apple elektroniku,tak zrovna Teri Blitzen je píča,taky mam Apple elektroniku a co? :D nikdo to neřeší.. já za to nemůžu že ty asi jezdís na komunistický tábory bez elektřiny,ale prostě někdo už chce žít jinak..teda vlastně každý,každý chce cestovat..joo a myslíš si že si tu svojí žehličku od Rowenty jak ty řikáš platila sama,spolupracuje s Elite,takže si nemyslím že by jsi jí platila :D
    Jediný kdo by se tu měl vzpamatovat jsi ty :D...Nechci tu nikoho urážet,ani nikoho obhajovat,každopádně se na to zkus podívat z jiného pohledu :)
    rozhodně apple elektroinka nic není :)
  • Určitě psala její vlhká čtrnáctiletá fanynka :D
  • Moje slova :)
  • Ten to zabíjí xD na to že je jí 15 tak toho udělala fakt hodně :D hlavně že je to celebritka -_-
  • Rozmazlená píča, která si ničeho neváží. Má svou šatnu, koupelnu,elektroniku od Applu a chtěla by toho ještě více.. Kdyby ji někdo poslal na stanový tábor bez elektřiny, tak teda nevím jak by to přežila bez sushi, bubble tea, bez žehličky na vlasy od Rowenty (ano už mi to taky leze krkem když to všude strká) a bez zásuvky. Holka by se měla vzpamatovat co nejdříve.
    Užívejte prázdnin. Čau :)
  • :D njn
  • Teri je super a je moc milá, má uzasne propracovana videa a 200k si rozhodne zaslouží. Ke Zdendovi se podle me moc nehodi, ale zato s Martinem z kanálu Jmenuji se Martin jim to moc sluší! #TERTIN
  • Teri je pí......!!!!!!!
  • teri je boží
  • ježiš Tereza je namyšlená holka četli jste ten článek prej"se Zdendou jsem chodili hlavně kvůli showbyznisu
  • Ahoj , FameTeam pořád bude oni zůstali kamarádi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit