-
Viď? *1* *15*
-
Ku**va a je to tvoje věc? Do toho má co mluvit jenom Teri se Zdendou. A že svůj vztah prezentují na veřejnosti je jejich chyba. Sláva jim vlezla na mozek.
Omlouvám se za vulgarismy, ale tohle prostě nejde. -
Jsem v šoku. Tak to už v 15 místo kamarádství, už mají partnera, a to už stíhlá i chodit i rozejít se. To by mě zajímalo a kdy stíhá školu: blogování sebere hodně času, k tomu už mít partnera. Za chvíli už jako r..mské obyvatelstvo, budou mít partnera už ve 12.
-
Je mi ultra lito ze uz nechodis se zdendou. A co FameTeam..
-
A umí ještě něco jinýho než bejt slavnou blogerkou? Prostě jen měla štěstí hlavně at se proboha nepouští do zpívání *8*
Niky je lepší máš pořád na čem pracovat Terezo hlavně místo práce abys nebyla víc vidět díky soukromí nebavilo by mě číst kolik kluků máš ještě krom Zdendy *11* -
Ahoj Teri vypada ze si moc fajn, promin za chyby.;D
Chtěla jsem se zeptat jestli pořád chodíš se Zdeňkem Piškulou někde je, že spolu chodíte a někde, že ne. -
Ten životopis.. :DD
-
*s tím
*teď -
Wtf?????? What???
-
Budes to resiz jeste dlouho.
Neni jesno jaky je jejo prvno videp? -
Orosimte nici je desna ty jeji pesa fuj
-
...s některými se hodně sblížila a tak vznikla skupinka Peaches, teď je v nové partě FameTeam.... :'D to nemůžete myslet vážně :'D
-
Proste si nejlepsi. Vsichni se stim tady vypisuji hodinu (nic proti vam) a je to zbytecny. Jen ji chcete ziskat.
Proste te mam teri strasne rada a.co vic k tomu dodat ,, jen tak dal''.
Muzes to dosahnout daleko..hmmmmm.... Jeste dal nez si tet. Ahoj -
Ale moment, lidi, ten popis osobnosti snad nemyslíte vážně :'D
-
Mám jí ráda z celého českého YT nejvíc. Ale pořád, stejně jako většina YTberek, řeší jenom ty povrchní věci... ale nic proti ní, samozřejmě, mám jí ráda, tohle je jenom můj dojem. A mezi námi, chtěla bych ty beauty YTberky vidět na vodě pod stanem :) Ale nic ve zlém :) někdo na to prostě není
-
Celkem velký rozpětí
No Kappa -
Ona je prostě nejlepší. Na nic si nehraje jako někteří.. Je vážně úžasná!! ;)
-
Ja mam radši teda Nici Koderovou ale ty taky nejsi špatná *3*
-
Teresko, si nejlepčíí jůtůůberkaaa ve světě. máš krásnýý vlásky jako pudlík, podobnéého máme doma :)))) *3* užíívej prázdnin a pozdravuj Feam tým *3* *3*
-
Ahoj Terko,
jak už bylo řečeno jsi nej youtuberka a mám tě moc ráda :)