-
teri je jak......neviem čo ona je celkom dobrá ale jžš beauty jak ko***
-
Ale moment, lidi, ten popis osobnosti snad nemyslíte vážně :'D
-
-
...s některými se hodně sblížila a tak vznikla skupinka Peaches, teď je v nové partě FameTeam.... :'D to nemůžete myslet vážně :'D
-
-
:D kolik ještě part a skupinek ta Terezka bude mít? xD
-
-
-
Ten životopis.. :DD
-
-
Určitě psala její vlhká čtrnáctiletá fanynka :D
-
-
Neurážej čtrnáctky :)
Je mi čtrnáct a rozhodně nepatřím mezi holky, které jsou vlhké z každeho nového videa od "bestovňých jůtůberů, kterí všychňy lovýskujou"
Ale asi nemusím podotýkat, že 90% holek ze třídy jsou právě takové "mokré čtrnáctky" *15*
-
-
Ten to zabíjí xD na to že je jí 15 tak toho udělala fakt hodně :D hlavně že je to celebritka -_-
-
:D njn
-
Viď? *1* *15*
-
-
Mám jí ráda z celého českého YT nejvíc. Ale pořád, stejně jako většina YTberek, řeší jenom ty povrchní věci... ale nic proti ní, samozřejmě, mám jí ráda, tohle je jenom můj dojem. A mezi námi, chtěla bych ty beauty YTberky vidět na vodě pod stanem :) Ale nic ve zlém :) někdo na to prostě není
-
Až ji někdo natrhne díru tak bude čumět :D
-
-
Máš vůbec mozek? Vždyť Teri je suprová. Spiš tobě někdo něco natrhne, hahahahahaha!
-
thats wat iam gonna do *16*
-
-
Ahoj Teri, ty jsi nejlepší youtuberka kterou zatím znám. Chodíš ještě se Zdeňkem Piškulou? Jestli ne tak promiň ale hodíte se k sobě......
-
táhne jí z kotle jak mě z řiti
-
*12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* super si
-
Proste si nejlepsi. Vsichni se stim tady vypisuji hodinu (nic proti vam) a je to zbytecny. Jen ji chcete ziskat.
Proste te mam teri strasne rada a.co vic k tomu dodat ,, jen tak dal''.
Muzes to dosahnout daleko..hmmmmm.... Jeste dal nez si tet. Ahoj -
-
*s tím
*teď
-
-
Jsem v šoku. Tak to už v 15 místo kamarádství, už mají partnera, a to už stíhlá i chodit i rozejít se. To by mě zajímalo a kdy stíhá školu: blogování sebere hodně času, k tomu už mít partnera. Za chvíli už jako r..mské obyvatelstvo, budou mít partnera už ve 12.
-
-
Jo a v 16 řídila své vlastní auto a nabourala. Ony jsou pro holčičky zbohatlíků jiné zákony? Já myslel, že řidičák je až od 18??? Ale asi jsem blbej. To bude tím, že jsem starej a nemám Apple (z mého platu opravdu těžko...).
-
no týýý vole v 15ti mít partnera no sodoma gomora že??? *1*
to je strašný ta dnešní mládež no jo jiná generace *15* -
-
Hele, hele, moje babička se v patnácti seznámila a začala chodit s dědou, takže pr! A vydrželo jim to 45 let! ;)
-
-
Teda jako do teď a pořád jsou spolu, tak to myslím :)
-
-
-