-
prace
tomáš garigue masarik mam ho mí jako praci do školy hruza škoda že žil *5* -
pro lidi
to snad dokáže v dnešní době pochopit už i komouš, že bez Masaryka bysme nebyli tam kde jsme a bez komoušů o 200 let dál *13* -
Admin
malp a mirek taky drzte hubu on byl dobrej narozdíl od vás *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* -
Admin
dějepis ho má aspon rád tak ten kdo se leze tak ho má rad ha -
Admin
lolo,ty toho taky nech laskavě jsem tu fakt jak polda a asi máš masaryka ráda když sem lezeš na ty stránky ha. Čau admi *16* -
Admin
poliklinik ty ses taky to cos napsal a hned s tív přestan vypadám tu jako polda tak drz hubu. Nazdar *16* *16* -
fg
roo a kraus to vy jste kokoti kryplové. *16* -
tio nmvujgfnugjh
*1* *1* *1* *1* *1* *9* *3* *8* *8* *16* *16* -
První republika
Někteří pisatelé zde nechápou souvislosti, proto to uvedu na pravou míru:
1. JAK VELIKÝ BYL MASARYK - Masarykovi se podařilo znovu obnovit náš stát v době, kdy například Čeští uprchlíci, kteří stáli před úřady v Paříži a žádali o možnost bojovat na jejich straně proti Rakousku byli vnímání ze strany všech lidí té doby takto: "Co jsou zač ti Rakušani, kteří si říkají Češi a proč bojují proti své vlasti a proč chtějí obnovit nějaký stát, který tu prý existoval před 400 lety???"
Už Vám to došlo ... jaký by byl Váš názor na někoho z Moravy, kdo by chtěl obnovit knížectví? A upozorňuji Vás, že v té době znalosti historie byly opravdu slabé.
2. EKONOMICKÝ ÚSPĚCH PRVNÍ REPUBLIKY - zase si představte, že máte obří stát, který funguje tak, že všichni dáváme daně a z nich se staví průmysl v jedné lokalitě a v jiné je podporováno zamědělství... pak se někdo rozhodne, že si pro sebe utrhne celý ten krásný a nákladně vybudovaný průmysl pro sebe, ale samozřejmě rád bude výrobky dál dodávat zemědělcům v Maďarsku, Rakousku a na Slovsnsko...logicky takový stát bude strašně dobře vydělávat a pokud to neposere (stalo se díky komunismu jsme to úplně prosrali) , pak by měl být nejlepší v Evropě.
3. proč je nejlepší Německo? Ze stejného důvodu jako byla nejlepší první republika...bylo výhodné po někoho jiného(pro Američany) tam nasypat obrovský kapitál, aby byla hráz proti komunismu... -
jjájájájáj
Nazdárek lidičky jak se tady všichni máte???Já nic moc,ale de to kdo má tyhle články do školy???Já jo,ale moc se mi do toho nechce tak zatím...