-
Masaryk je akorat SLABOCH
Masaryk ....stejny curak jako ostatni nasi prezidenti a cela naser vlada kdy by ten kripl nas neodtrhl mozna bysme neco znamenali a nikdo by si snama neutiral nos ale to je stejne jedno my JSME TEN NEJHORSI NAROD SRABU A FLEGMATIKU A NEJSTEZUJTE SI ZE NAS V HISTORII NEKDO ODKOPL PROC ????PROTOZE sme sraby slabosi a vubec zpiceny narod *13* -
masaryk je vul
masaryk je nej kokot -
Re: Co to tady kecáte?
no ty wole vy tady říkate že je to pitomec!! tak já bych vám rozbyla kakabus a dala bych si ho na památku wole!!! *16* to byl nejnejnejnejnej prezident a ten Havel, Klaus sou nanic jenom se předvádějí!!!! *5* *15* *8* *16* *3* *5* -
-
Re: Re: Co to tady kecáte?
držte hubu kokotí
-
-
masaryk
Masaryk byl nejlepsi prezident jakej mohl bejt, byl vzdelanej a byl to proste borec, takovej prezident uz nikdy nebude *3* -
-
Re: masaryk
souhlasím *1* *1* *3* *14* *4* *14* *3* *4* *15*
-
-
co to tady kecáte?!?!
Co to tady kecáte, bez něj byste tady nemuseli bejt *16* *16* *16* *8* -
Co to kecáte?
Co to kecáte? Náhodou byl nejnejnejnejnej
prezident!!!! *4* *4* *4* -
-
Re: Co to kecáte?
jj máš úplnou pravdu ti co to tady píší o něm ,že je kokot tak jsou sami kokoti. *1* *1* *1* *3* *3* *3* *4* *16 -
-
Re: Re: Co to kecáte?
Verte nebo ne,ja si nemuzu stezovat - neznam ho *4* jediny co i vadi, ze vo nem mam DÚ :D
-
-
Re: Co to kecáte?
to máš pravdu *14* *3* *15* *15* *15*
-
-
hm
tak to teda ne nebyl to zadnej blbecek vy ste samy debilove tak co!!!! *8* *8* *9* -
-
Re: hm
Ste možná vy debilové ktery píšete všechno možné sami s te to nezažili tak tolaskave nepiste!!!!!!! *16* -
-
Re: Re: hm
Hm a tys to snad zazil(a)??? *1* Někdo ze sebe dělá chytráka a nemá na to...Masaryk byl Pan prezident, zadna nula jako Klaus!!!
-
-
Re: hm
Máš pravdu jsou to strašliví lháři!!!! *8* *8* *8* *8* *8* *8*
-
-
namyslenej blbecek
masaryk nebyl nic jinyho nez namyslenej blbec co chtel byt slechticem -
-
Re: namyslenej blbecek
Takových diskuzí,se nikdy nezůčastňuji,ale tady opravdu musím.Tak jenom stručně:Co jsi dokázal ty?Rádo by frajer?? -
je dost smutné vidět takové příspěvky, odsuzující lidi, kteří ve své době udělali mnoho skutků, které navíc udělali zásadní kroky pro budoucnost svého národa...ale psát sem také že byl "úžasný " a kdo ví co podobného mi přijde poněkud přemrštěné...myslím, že by se mnou mohli někteří souhlasit *7* -
Masaryk byl svobodný zednář a šikanoval katolickou církev. *5* -
Proč sem píšeš takový žvásty? Víš o něm i něco jiného? -
-
Re: Re: namyslenej blbecek
zvasty? to je jen pravda -
-
Re: Re: Re: namyslenej blbecek
Lžeš *8* *8* *8* *8* !!!!!!!!!!!!!
Masaryk byl náhodou nej prezident!!!!
*15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: namyslenej blbecek
Máš pravdu!!!! Oni jsou lhářííííí *8* *8* *8* *8* *8* *8*
-
-
-
-
-
On Hodonín...Já Hodonín
Tomáš Garrrigue Masaryk se narodil v Hodoníně a já taky.Dokonce tady ještě žiju(myslím v Hodoníně). *14* -
-
Re: On Hodonín...Já Hodonín
jeeeee!!!takýýýýý jsem bydlela v hodoníně akorát v ratiškovicích to je supeeeeeeeeeer *3* *7* *4* *4* *1*
-
-
masaryk
Začátkem 30.let nechal Masaryk střílet na Mostecku do dělníku i malych dětí.Kolem stovky mrtvých,co vy na to? -
-
Jirko! Ty víš všechno, Ty víš jistě, že
komunistům a bolševikům nikdy nikde na nějakém tom životě, i dělníka. nezáleželo!
Komunisti vždy a všude (i jejich zaplacení
agenti) vyprovokovali demnstrace, vyprovo-
kovalo policii tak, že se musela bránit(
Padlyx výstřely, byli i mrtví a lůza komu-
nobolševická vykřikovala, že Masaryk dal stříilet do dělníků! - To můžeš vyprávět
takovýcm Grebeníčkům, Filipům! Máme s tou
bolševickou bandou svoje zkušenosti!
Čest Tvojí práci, syfilitický vrahu le-
nisko-gottwaldovský! *13* -
To víš, že jo *16* Udělali to komouši, potřebovali ho pošpinit. Nikdy by nic takovýho neudělal. -
-
Re: Re: masaryk
ma pravdu -
-
Re: Re: Re: masaryk
Přesně tak, má pravdu! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: masaryk
Jo, má zaručeně pravdu *3* *1* *3*
-
-
-
-