Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Garrigue Masaryk

OSOBNOST 31.12.2006 
175 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lolalo

taky to hledáte do školy? *3* *15* *1*
    • Re: lolalo

jo *16* *9* *9*
    • Diskuse

ahoj proc vsichni pisete o tom jestli to mame do skoly to je jasny ale nevim proc to pisete jestli nevite co je to diskuse jste fakt hrozny co se ma pak znamkovat
      *5* *9* *13* *9* *10* *16* *8*
  • lolalo

taky to hledáte do školy? *3* *15* *1*
  • vychcaný hovado

Zdravím, vy si tady píšete jaký to je úžasný prezident a co vše dokázal, ale měli byste vědět tohle. V určitých knihách jsou zaznamenány výpovědi lidí, kteří již nejsou dnes naživu, kde se zmiňují o tom, že Masaryk prodloužil válku o tři roky jen proto, aby si jeho dementní kámoš mohl dále prodávat zbraně Němcům, peníze za prodané zbraně si rozdělili. Více než dvacet Čechoslováků to potvrdilo, poté co Masaryk zemřel, protože o tom měli zakázáno mluvit. Tenhle člověk nebyl prezidentem pro dobro lidí, ale především pro vlastní kapsu. Možná udělal mnoho dobrých činů, ale tohle mu nejeden člověk neodpustí.
    • Tak jsem chtěla použít slovo v nadpisu tohoto příspěvku a nepustilo mne to,chtěla jsem ho použít pro ty, kteří mají na svědomí dění v našem státě posledních 20 let.Pamatuji si dobu před 20 a více lety a nemám jí za co tleskat.To co se děje teď , je k neuvěření.Čemu se divit,když jsou tam nahoře ti samí nebo jejich potomci???????.
    • Re: vychcaný hovado

Možná máš pravdu,ale byl to přece náš první československý prezidemt a už je stejně po smrti.Nikdo nemůže dobře vědět jestli to vůbec udělal...může to být jenom tak vymyšlený...a i kdyby to udělal tak ho nemusíš pomlouvat!!! *5* *13*
    • Re: vychcaný hovado

A smím se zeptat v jakých konkrétních knihách? Neříkali to náhodou pánové Kramář, Gajda, Dyk nebo Machar?
  • KDO NADAVÁ MASARYKOVI JE KRETÉN

Nechápu jak naky kokoti můžou nadávat na Masaryka......jsou to akorát ignoranti,který ani nevědí co je to dějepis a co pro Česko Masaryk udělal.....on za to nemuže že sme spadly dolu,za to muzou císařové z debilnyho Rakouska-Uherska..Masaryk nas peak dostal výš ale pak byla 2.světová a přišli dementní magoři komouši....
  • UMmmm

A hlavně že vy jste všichni svatí. Nadáváte na komunisty, co vám udělali? Vždyť dnešní Topolánci nejsou lepší. *3* *3* *3* *3*
  • T.G.M.

For autor Roo:jsi ten největší magor kámo..........ty parazite hnusný jen by ses chtěl přiživovat na rakušanech a podobných???jsi normalní???....nic o tom nevíš.......MASARAK a HAVEL-nej naši prezidenti!!!!
    • Re: T.G.M.

Ano, naprosto s tebou souhlasím. Nevím cy by ti všichni co to tady píší chtěli. Učila jsem na vysoké škole-dějěpisně,literární, ale teď jsem šla do penze a po večerech si znovu a znovu pročítám ,,Spisy T.G.M." jak se kniha jmenuje. Velice ráda jsem vás poznala pane... Nashledanou
  • masaryk007

je to užasný člověk,moc ho obdivuju! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: masaryk007

nezasluzil sa a ani nevykonal nic dobre pre slovakov
  • píčus

mirek je čupka zasraná přiteplená!!!!! *8*
  • taak

čurák zasranej t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ko *16* *16* *14* *13* *13* *8*
  • Masryk je vul

Masaryk to neumi *1*
    • nech si toho

hele chtela bych videt tebe