Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Holý

OSOBNOST 31.12.2006 
170 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Kde je chalupa?

Chtěěl bych se jen zeptat, kde se točily scény jak lezli na skalách? (u vody to bylo asi někde u věžáku? a kde je skála dračí zub?)
  • Bol skvely

Tak trosku aj zo Slovenska.Za kazdym ked vidim s nim nejaky film je mi strasne luto ze naozaj taka skvela osobka uz neni medzi nami...bol naozaj jedinecny.
    Aj ja som sa narodil v marci 15.3 .......a som ryby.....Tomas maj sa tam fajn v tom nebicku. *14*
  • byl nejlepší

Tomáš bydlel na Novodvorské v praze 4,jednou jsem byla na koupališti a on tam seděl na dece,byl neustále v obležení dětí byl moc přijemný a pořád se usmíval.Je mi to moc líto,že tak brzy odešel.Možná proto byl jedinečný.
  • Tomas Holy

zdravim ja si o Tomasovi myswlim ze to byla detska herecka hvezda ale skoda ze umrel tak brzo
  • Lucka a Tom

A ze si tu vy vsichni berete do huby Lucku?!Vite prd a placate nesmysly.Nechte je byt oba.Lucka a Tomova rodina vi nejlip,jak to tehdy bylo.
  • Bílá

Myslím si,že jenom slovo Bílé nestačí na to ,aby lidi přesvědčovala o tom že spolu něco měli.A že byl takový jak píše ve své knize. *8*
  • fotky

Zdravím všechny příznivce nezapomenutelného herce T.Holého.Prosím o nějaké foto z pozdějšího věku.Děkuji. novotny.josef@atlas.cz
  • Re: Hvězda mého srdce

Určitě je to fantastický......... Byla jsem překvapená. hrozně mě potěšila jeho obliba u lidí. Tome blahopřeji!!!!! Škoda, že jsem ho nepoznala osobně.
  • Hvězda mého srdce

Ahojda skalní fanoušci!
    Tak co říkáte tomu famöznímu úspěchu v anketě Hvezda mého srdce. Opravdu jsem nečekala, že se probojuje až takhle daleko. Být sedmý z 10 nej herců u nás je prostě fantastický. Co Vy na to?
    Chaloupku se mi nezadařilo objevit, v neděli bylo děsný vedro, ale rozhodně to nevzdávám. *15*
  • Chalupa nalezena

Chalupa objevena. Objevil ji a popsla pan Svoboda na www.filmovamista.cz. vypravím se tam v létě na kole. Zde popis."Ano, je to ona, část obce Dobšice, zvaná Kouty, čp.19. Najít ji není opravdu jednoduché, v podstatě k ní nevede pořádná cesta. Jsem sice teoreticky pamětníkem natáčení (v té době mi bylo 6let), u vlastního natáčení jsem však nebyl, ale na film jsem se směl tehdy v TV koukat (byla to
    událost..) a patřil (a patří) k mým oblíbeným. Chalupa a místa filmování kolem Dobšic byla ještě několik let "poutními" místy a samozřejmě jsem je navštívil. Nebyl jsem u ní teď už dobře 10let, je opravdu na hloupém místě, není tam kam jít, když jsem tam byl naposled, tak byla dost zarostlá za živým plotem. Poznávacím znamením je nižší obytná a vyšší hospodářská část"
  • Re: chalupa z polepšovny

Nikdo ji nemůže najít.
  • Re: Re: chalupa z polepšovny

Tomáše je škoda.
  • Re: Kde je chalupa?

No, ale podle tohohle návodu jsem tu chalupu nenašla. tyšlo to tuším v roce 2006 v Blesku.
  • Kde je chalupa?

Božena Janatková (74), která se v roubence narodila, popsala cestu."Pojedete k zámku Humprecht a před Vescí se dáte doprava směr Rytířova Lhota, potom kousíček z kopečka a v ostré zatáčce vpravo na polní cestu, úvozovou cestou dál, neuhněte, rozvětvuje se, až kde po pravé straně končí les, se dáte zase vpravo, pojedete a dlouho nic, budete se prodírat stromy, až uvidíte jeden domek, a když pojedete dál, jste tam." *4*
  • Re: chalupa z polepšovny

Jako dětský herec nemá Tomáš konkurenci. *14*
  • Byl Suprovej

Na tohohle kluka já osobně asi nikdy nezapomenu,ty jeho filmy mě vždycky dokážou rozesmát když je mě smutnu..je ho fakt škoda,neměl umřít...i když umřel ještě dřív než sem se já narodila je mě po něm tak nějak smutno,měl fakt mimořádnej talent,na jeho filmy se můžu dívat pořát dokola a nikdy mě neomrzí..tak si někdy říkám,že kdyby se narodil on později nebo já dřív určitě bych ho chtěla mít za kamaráda,byl takovej sympatickej a měl krásnej úsměv *3*No jenže to se mi asi nesplní pokud se nestane zázrak.No byl prostě suprovej mám ho moc moc ráda *14* *14* *14* *14*
  • foto?

Ahojda lidičky, taky by mě moc zajímalo japak vypadal tom když byl starší,jestli máte někdo jeho foto pošlete mi je prosím na email.Byl vážně úžasnej.
  • Tom byl skvělý

Jsem Tomášova spolužačka a vím, že Bílá se mu příšerně vnucovala vtírala. Tomáš byl skvělý !
  • Re: Re: Re:

Kdo by věřil Bílé, že s ní Tomáš chodil, by musel být blázen.
  • Re:

Jak může Zaňáková říkat, že s ním chodila? Taková blbost, on byl na rozdíl od ní inteluigentní kluk. Je ho škoda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit