Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Holý

OSOBNOST 31.12.2006 
170 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Bílá

Myslím nebo spíš vím že Tomáš byl ten nejužasnější klučina pod sluncem mám moc ráda jeho fylmi tak malej a už tak nadanej je škoda že už nežije měla sem ho moc ráda doufám že se má v nebi dobře. *14* *4* *3*
  • snake666

přesně

Dnes jsem se díval na Jak vytrhnout velrybě stoličku a tlemil jsem se, jako kdybych to vyděl poprvý *15* Škoda je každýho výbornýho herce, ať už je to dětská hvězda nebo zralej herec *9* Sice zubatá sejme každýho, ale neměla by brát mladý lidi...a kdyby Tomáš žil, tak by Jak se krotí krokodýli, dopadl jinak....jako Mádl ho nemůže absolutně nahradit!!!!! *10* Tomovi posílám do hereckýho nebe pozdrav a snad se narodí druhej Tom Holý
  • Vzpomínka

Dnes 17.3.2009 by Tomáš Holý oslavil své 41.narozeniny tak jsem to tu chtěla připomemnout.Ve svých rolích byl jedinečný a nezapomenutelný a pro mě osobně bude vždy právě Tomáš Holý nejlepší dětská filmová hvězdička jakou jsem tu kdy měli *4*
  • Re: Re: Kde je chalupa?

koukni na www.filmovamista.cz
  • Poslední role

Koukám, že ani zde není uvedena Tomášova poslední role.
    Naposledy hrál v Německo českém sci fi seriálu Unterwegs nach Atlantis. více na: http://www.csfd.cz/film/74799-unter wegs-nach-atlantis/

Včera jsem tento seriál našel a nahrál ho na Rapidshare.com. Máte zde zájem o odkazy ke stažení (seriál je v němčině)?
    Bohužel k němu nejsou titulky, ale jinak to určitě stojí zato...
  • moje dcera

Bezva chlapec , moje dcera miluje jeho filmy , pořád zháním, a to co máme přád hraje dokola, miluje jeho filmy - živé a né kreslené.Jo je ji 3roky. škoda ale káždej je nejlepší v tom dětském věku ,pak puberta dospělost a jeho osud moc velká škoda ,moc. *4*
  • Re: Re: hrob

No jeho maminka bydlela na rozmezí Pankráce a Nuslí,ale kde přesně,to nevím.Zkoušel jsem i virtuální hřbitovy,ale nic jsem nenašel.Tak snad někdo z Prahy.
  • Re: hrob

Hrob si myslím že bude mít někde v praze poblíž bydliště. Na místě kde zahynul pouze křízek a v Kytlici hrob nemá. Tam jsem se byla dívat.Třeba to bude vědět někdo, kdo ví kde bydlel nebo kde bydlí jeho rodiče.
  • re jajaskn

"Augusta,Vy se doma nepřezouváte?!"....tohle video mě pobavilo,jen škoda,že jich není víc..... Tomáše budou mít rádi asi ještě naše děti,vnoučata i pravnoučata.....moje holky "Vaška" přímo milují a já taky....ve spojení s F.Němcem as. Lubošem Rychmanem skvělá odpočinková rodinná komedie *1* Zdravím všechny lidičky,kteří máte rádi Tomáše
  • jajaskn

Silvestr

Jak Vas pobavilo video s Tomasem Holym,Frantiskem Nemcem a Karlem Augustou?
  • Re: foto?

ja som sa s tomom spoznal na jednom ranci v suhdole a bolo to super leto.mam odtial a j nejake foto ak chces.mali sme 17.
  • nika1979

Re: Bol skvely

to suhlasím stiestbou tomaš ......... .
    je to supr osubka v našom srdiečku. take je mi luto zanim *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nika1979

Re: Prázdno

jsou hlasim jstebou tome . že naš idol tomaš holý odešel taky je me smutno doufam že ho uchovame srdičku
    napiš , .jestli mam pravdu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nika1979

Re: Re: Tom byl skvělý

jatě jano nachapu . lucku a tomaše holýho nech odpočivat.........lucka bila do jedneška stoho narospacich...... ja se ji nedivim xxx ma veklou pravdu. toje sice jeho nazor............ *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14*
  • nika1979

Re: Tom byl skvělý

jak mu přišerně vtirala vnucovala.... *14* *14* *14* *14* *14*
  • hrob

Nevíte někdo,kde je Tomáš Holý pochovaný?Díky
  • Foto

http://img.osobnosti.cz/foto/tomas- holy/N196946-25103.jpg
  • Prázdno

Je mi po takové osobnosti velmi smutno. Každý den se probouzím s úsměvem a vzpomínkami. Tom *4*
  • Foto

ahoj Lidičky, nevíte kde seženu starší fotky Tomáška děkuji Jitka *4*
  • Tomáš Holý

byl bez pochyb nejlepším dětským hercem. Na něj nikdo nemá. Je mi 24 a mám 2 holčičky,ta starší má 3 roky a každý týden pouštíme filmy s Tomášem. Nejvíc se holkám líbí Jak vytrhnout velrybě stoličku,Jak dostat tatínka do polepšovny a Prázdniny pro psa. Vždycky mě dokážou rozesmát jeho hlášky. Škoda tak výborného a mladého člověka. Pokud máte někdo fotku/y kde je Tomáš starší prosím pošlete mi ji přes mail,děkuju předem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit