Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Holý

OSOBNOST 31.12.2006 
170 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nesmysli

Smažte ty kraviny tady ale i jinde.Číst některé příspěvky stojí za to.Udělejte očistku osobností.Lidi sem píšu kraviny.
  • Re: Re: chalupa z polepšovny

Ahoj,mužeš mi prosim poslat adresu té chaloupky...chtěla bych se tam jet podívat,moc...Tomáška je škoda...muj ročník
  • Tomas Holy - unforgettable

Last sunday i saw the movie "Jak dostat tatínka do polepšovny" in CT1 for the first time. I was so deeply impressed by this little boy with his kindliness, his freshness and pleasentness. I understood very little (i don't speak czech - my wife translated a little), but for me it was a very nice movie. At the end of the movie i asked my stepmother if this boy is still an actor. When she told me that he died very young in an accident i was very sad. I still have always his laughing and his lovely face in my mind. I searched the net and found some others movies of him, which i immediately watched on youtube. Some tears occur....
  • Vzpomínka na Tomáše

Měla jsem to štěstí,že jsem se mohla s Tomem setkat osobně.BYL V Trutnově v letním kině ke konci školního roku.Dělala jsem s ním rozhovor.Bylo mu kolem 16 let.Já jsem od něj o 3 roky mladší.Nepodobal se už tomu chlapci z filmového plátna.Na té starší černobílé fotce jsem ho už poznala-tak si ho z té doby trochu pamatuji.Z rozhovoru a detailů se moc nevzpomínám.Na jeviště jsem ho měla spolu s kamarádkou přivést jako překvapení pro diváky za ruku.Moc se mi nechtělo,styděla jsem se.Ale Tom mě povzbudil a hezky se usmál,ať se nebojím.Jediné co si určitě pamatuji je,že jsem si už tenkrát,jako malá říkala,že je hodný.
  • ruza59

43.narodeniny.

Dnes by sa Tomas dozil 43 rokov,ti co Ta mali radi-spominaju na Tvoj usmev.
    Chybas nam,cest Tvojej pamiatke!

*4* *4* *4*
  • Všechno nejlepší

Tomášku všechno nejlepší, chybíš mi.
  • 21 let

Dnes tomu je 21 let co si odešel.. stále je v mém srdci rána, která se nezahojila. Neplatí, že čas všechno vyléčí. Není den,aby se mi nevybavil tvůj úsměv. Chybíš mi.
  • Vzpomínka

Dneska je Tomáše a zítra, na můj svátek, se zabil. Dlouho jsem ten fakt odmítala přijmout. Ve stejném měsíci, den po sobě svátek, ve stejném měsíci a roce (já o pár dní mladší) narozeniny. Kytlice jsou mým (a mé rodiny) druhým domovem. Tolik náhodných momentů a přeci jsem neměla to štěstí - a to mě bude do smrti mrzet - se s ním potkat. Kolikrát jsme se asi jen těsně minuli :(
    Jiní se na svůj svátek těší a užijí si ho. Pro mě je spojený s odchodem kluka, který byl fenomenální a chybí snad každému. Neslavím a posílám mu smutnou vzpomínku.
  • prani

Tomášku všechno nejlepší k svátku.........chybíš mi. Čím dál víc.
  • Re: Re: Re: Re: chalupa z polepšovny

NA Srní, když už.
  • Re: Re: Tomáš

Nehte ho v klidu spat at se uz snim stalo cokoliv byl to nadhernej kluk a veliky herec na svoji dobu. Skoda ze odesel tak mlady. *4* *4* *4*
  • Re: Re: Tomáš

Proč to sem píšete když stejně neřeknete kde je pohřbený.?
  • Re: Re: Re: Re: chalupa z polepšovny

Chtěla bych Vás poprosit o foto chalupy a okolí z Polepšovny,kde si zahrál Tomáš Holý.Děkuji Marie Machejová
  • Re: Tomáš

Není pohřbený na veřejném hřbitově.
  • mmajulina96

Tomáš

Ahoj nevíte někdo kde je Tomáš pohřbený??? chtěla bych se tam s mamkou podívat ale bohužel nevíme kdeje... *9* Jinak byl to opravdu velký herecna kterého se dá vzpomínat jen vtom dobrém *14* *4*
  • Re: Re: Re: chalupa z polepšovny

Chalupa ze "Šumavy" se nachází v Srní,při příjezdu od Čeňovy pily odbočka vpravo,směrem k hotelu Vydra.Je hned u silnice i když už poněkud zarostlá vzrostlými stromy,ale stále dobře rozpoznatelná podle typické zvoničky na střeše.Také se jí říká Klostermannova chalupa.Nyní bude zřejmě v soukromém vlastnictví.Je nádherná.
  • Re: Re: chalupa z polepšovny

Je zajímavé,že se všichni zajímáte o chalupu z polepšovny,ale o chalupu z šumavské trilogie nikdo.
  • Re: Re: Re: Re: Nezabil se v autě

Ahoj,nebylo to v té obci.Opravdu to bylo u Kytlic.V zatáčce má na stomu,do kterého narazil,křížek.Je to mezi obcema. *4*
  • Re: Re: Re: Nezabil se v autě

Vím, kde je Tomáš pochovaný.Zítra je to 20 let co odešel. Ta nehoda se stala v obci Horní Prysk.
  • Re: Re: Nezabil se v autě

Ahoj,pokud vím,tak se nezabil někde v Polevsku,ale za obcí Kytlice.Byla jsem se tam podívat.Neví někdo kde je Tomáš pohřbený.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší