Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Holý

OSOBNOST 31.12.2006 
170 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nerozvedli se zahynuly všichni v autě na rodinné dovolené
  • Zabil se opravdu v autě, ne na motorce.
  • díky moc za odpověď. *4*
  • Nežijí společně. Maminka v Nuslích a tatínek někde v Líbeznicích tuším . Nejsem si jistá jestli to jsou Líbeznice nebo ta vesnice vedle.Rodiče se rozvedli, když byl Tomáš dítě.
  • Nevim Daisy kde bydlí Tomašovi rodiče
  • Nevíte náhodou, kde žijou Tomášovi rodiče?
  • V zatáčce u Kytlic se zabil. Bohužel měl smůlu a jeho život vyhasl moc brzy.Velmi se mi po něm stýská.
  • To je pravda, moc mi chybí. *9* *13*
  • ja take jsem myslela že se zabil na motorce nikoli v autě *9* tak či tak je toho klučinu škoda *13*
  • Já jsem si vždycky myslela, že se Tomáš zabil na motorce a ne v autě. Tak mi to bylo řečeno.
  • No on opravdu není pohřbený na veřejném hřbitově a asi to jsem napsala, abyste ten hrob nehledali. Rodina si to tak přála. Mrzí mě to, ale je to tak.
  • Nezapomenutelný klučina s nádherným rošťáckým úsměvěm. Všechny jeho filmy jsou nádherné, ale nejvíc se mi líbí Jak vytrhnout velrybě stoličku, opravdu krásný příběh, krásné prostředí a famózní Tomáš. Je tě veliká škoda, broučku, odpočívej v pokoji, dala bych cokoliv, abych tě mohla spatřit živého. *9* *14*
  • jj pošli foto :-) *1*
  • *9* kdyz jsem byl maly tak jsem vypadal jako ty klidne poslu fotku :(
  • Dalibor-77
    Krásně napísané...
  • Dalibor-77
    Skvělí herec,škoda že uš tu není snámi.
  • Krásné vánoce Tome, není snad den kdybych na Tebe nemyslela. Stále tě mám v srdci, stále :-)
  • fotky,když tak posílejte na e-mail: m.aaaaa@seznam.cz,moc Vám děkuji
  • Škoda,že nežiju v těch letech co žil,rád bych se s ním aspoň pozdravil.Nemáte někdo nějaké jeho fotky,když už byl dospělý?Hledám to na internetu a našel jsem jenom jednu.Díky
  • Pri sledovaní filmov s touto malou-veľkou hviezdou som sa pristihla,že sa po celý čas podvedome usmievam.Jeho herecký výkon je balzam na dušu.Takýto talent sa rodí raz,za sto rokov.Od jeho odchodu uplynulo veľa času,no ja talent,ani len podobný jeho typu nepoznám.Bol skrátka famózny a jedinečný!!!Navždy bude mať miesto v mojom srdci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit